Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΚΑΝΔΑΛΑ των ποκιτων παο οσφπ αεκ



 ΕΝΑ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ ΤΟ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΟΚ ΑΕΚ ΟΣΦΠ ΠΑΟ

1)ολυμπιακος
1) Πως λεγόταν η ταβέρνα που ενεκρίθη ο τίτλος «Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς»?
2) Τι συμβολίζει το κόκκινο και το άσπρο,της εμφάνισης τους?
3) Οταν δεν έχεις σφραγίδα για να την βάλεις στο ιδρυτικό καταστατικό σου και
χρησιμοποιείς αυτή του… Ναυτοδικείου τι είσαι??
ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΦΡΑΓΙΔΑΣ


α) " τσίου τσίου "  (...τα πουλάκια)

β) γενναιότητα και αγνότητα (η ζώνη τους λείπει μόνο,της αγνότητας)

γ) απατεώνας και καριαγκιόζης (εε αυτήν βρήκαν πρόχειρη αυτήν έβαλαν,σιγά τα ωά)


ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΟΣΚΩΤΑ
Kατά την ταπεινή μου γνώμη και από ότι γνωρίζω όταν κάποια εταιρεία αγοράζει όλα τα προϊόντα της , τα έπιπλα της και γενικά όλα της τα περιουσιακά στοιχεία της , με κλεμμένα χρήματα, αυτό δε, έχει αποδειχτεί δικαστικώς, τότε γίνεται από το κράτος κατάσχεση όλων των κλεμμένων προϊόντων και αυτή η εταιρεία παύει να υπάρχει διότι δεν έχει ούτε καρέκλα να κάτσουν οι υπάλληλοι της.
Όλα αυτά γίνονται υπό κανονικές συνθήκες, όχι όμως αν αυτή η εταιρεία τυγχάνει να λέγεται ΟΣΦΠ. Όλοι θυμόμαστε το σκάνδαλο Κοσκωτά. Όλοι θυμόμαστε ότι σύρθηκαν στο ειδικό δικαστήριο ένας πρωθυπουργός 3 υπουργοί και τόσοι άλλοι. Όλες οι απάτες που έκανε ο Κοσκωτάς αποδείχτηκαν, όπως και οι αγορές παικτών ακόμα και προπονητού που έκανε για τον ΟΣΦΠ με τα κλεμμένα λεφτά από τη Τράπεζα Κρήτης. Κανονικά όλοι οι παίκτες αυτοί έπρεπε να κατασχεθούν από το κράτος και να βγουν σε πλειστηριασμό και να αποδοθούν τα χρήματα στους δικαιούχους. Όλα αυτά έπρεπε να γίνουν..... Ο Θρύλος συνέχισε να αγωνίζεται και δεν φτάνει αυτό του χαρίστηκαν χρέη πολλών δισ. Έβαλαν δε και για τα μάτια του κόσμου διορισμένο ΔΣ. Βγήκαν δε οι κωλοφυλλάδες της Αθήνας και πανηγύριζαν τις προάλλες ότι ο Θρήνος αποκτά επιτέλους εκλελεγμένο ΔΣ. Μα ποιόν δουλεύουν τέλος πάντων...

ολυμπιακος σκανδαλο με εισιτήρια
Σοβαρά στοιχεία για παράνομη διακίνηση εισιτηρίων
Από την εταιρία που εκδίδει τα εισιτήρια του ολυμπιακού, στο Στάδιο ΚαραϊσκάκηΤο κόλπο με τα εισιτήρια.Σοβαρά στοιχεία έρχονται στην δημοσιότητα από τον πρώτο στα χρονικά έλεγχο που πραγματοποίησε ο αθλητικός εισαγγελέας Πειραιά και το ΣΔΟΕ στην εταιρία που εκδίδει τα εισιτήρια του ολυμπιακού, στο Στάδιο Καραϊσκάκη.
Από την προανάκριση εξετάζεται το ποινικό αδίκημα της παράνομης διακίνησης εισιτηρίων σε συνδέσμους φιλάθλων, ενώ το ΣΔΟΕ εξετάζει το αδίκημα της φοροδιαφυγής και της μη καταβολής ΦΠΑ.
Και τα δύο αδικήματα είναι κακουργήματα, καθώς ήδη από τις πρώτες ενδείξεις υπερβαίνουν το πόσο των 150.000 ευρώ που ορίζει ο νόμος για το κακούργημα.
Οι υποψίες των αρχών υποκινήθηκαν μετά από έφοδο της Ασφάλειας σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού στο Κερατσίνι, όπου διαπιστώθηκε ότι διακινούνταν παράνομα εισιτήρια για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πας Γιάννενα. Στο σύνδεσμο του Ολυμπιακού έγιναν 7 συλλήψεις.
Την επομένη του αγώνα ο αθλητικός εισαγγελέας, Ηλίας Κωνσταντακοπουλος, με την συνοδεία κλιμακίου του ΣΔΟΕ, της κρατικής Ασφάλειας, του Τμήματος Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποίησαν έφοδο στα γραφεία της ΣΠΟΡΤΣ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΤ, στο στάδιο Καραϊσκάκη, και κατάσχεσαν σειρά εγγράφων, 50 διπλότυπα μπλοκ διακίνησης εισιτηρίων της περιόδου 2008-09, αποκόμματα εισιτηρίων και 40 ντοσιέ με στοιχεία για την διάθεση των εισιτηρίων στους συνδέσμους, μια ταμιακή μηχανή, καθώς και ηλεκτρονικούς υπολογιστές
210.000 αποδείξεις την τελευταία τριετία
Από τα έως τώρα στοιχεία προκύπτει ότι η εταιρία εξέδιδε απόδειξη είσπραξης για κράτηση θέσης, τόσο για αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, όσο και για αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ . Με τις μη θεωρημένες από την εφορία αποδείξεις για την κράτηση θέσης οι οπαδοί μπορούσαν να ξεκλειδώσουν την ηλεκτρονική είσοδο, χωρίς να παραλάβουν ποτέ νόμιμο εισιτήριο.
Η εταιρία ΣΠΟΡΤΣ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΤ, στο υποκατάστημα της στο στάδιο Καραϊσκάκη, διατηρούσε 51 μη θεωρημένα διπλότυπα μπλοκ με 50 φύλλα το κάθε ένα με στοιχεία για κάθε παιχνίδι.
Στα πρώτα 150 φύλλα που εξετάστηκαν βρέθηκαν ότι έχουν διατεθεί στους συνδέσμους την τελευταία τριετία 210.000 αποδείξεις για την κράτηση θέσεων, συνολικής άξιας 3.150.000 ευρώ στα οποία αντιστοιχεί ΦΠΑ που δεν αποδόθηκε 620.000.
Συνολικά οι αρχές πρέπει να εξετάσουν 2.550 φύλλα από τα εισιτήρια της τελευταίας τριετίας
Ο εισαγγελέας Πειραιά θα καλέσει σε απολογία εκπρόσωπους των συνδέσμων της θύρας 7 ,της ΠΕΦΟ , της διαχειρίστριας εταιρίας και του Ολυμπιακού που θα πρέπει να δώσουν απαντήσεις στο αδίκημα της παράνομης διάθεσης εισιτηρίων κατά συρροή και κατά εξακολούθηση, ενώ το ΣΔΟΕ εξετάζει ένα – ένα τα διπλά βιβλία και τους σκληρούς δίσκους της εταιρίας ώστε να διαπιστώσει σε ποιους λογαριασμούς κατέληγαν τα χρήματα από την πώληση των αποδείξεων για την κράτηση θέσης
ΣΧΟΛΙΟ:ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΙ ΚΑΙ ΦΙ 

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΡΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
ΑΚΡΙΒΑ κόστιζαν στη δημόσια τηλεόραση οι μεταδόσεις ποδοσφαιρικών αγώνων. Χαρακτηριστικά μόνο για τον Ολυμπιακό η ΕΡΤ πλήρωνε 7,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο (22.5 εκ.€ για τρία χρόνια) ποσά εξωφρενικά.

Η ΦΙΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΠΡΙΤΩΝ ΠΑΟ ΚΑΟ ΟΣΦΠ
Ιούνιος του 1979. Ο μύθος - που πολλοί αναφέρουν ως πραγματικότητα - θέλει τον Σταύρο Νταϊφά να παίζει τάβλι με τον κουμπάρο του, Γιώργο Βαρδινογιάννη, στη Ναυτιλιακή Λέσχη του Πειραιά. Υπάρχουν δύο εκδοχές : Η μία, που λέει πως ο Βαρδινογιάννης μπήκε στο ποδόσφαιρο έπειτα από προτροπή του Νταϊφά, που μόλις είχε αγοράσει τον Ολυμπιακό. Η άλλη, λέει πως έγινε ακριβώς το αντίθετο : Ο Βαρδινογιάννης - που είχε ως έδρα των επιχειρήσεων του τον Πειραιά - ήταν αυτός που συμβούλευσε το Σταύρο Νταϊφά να αγοράσει τον Ολυμπιακό

2) Aεκ
Τιμωρία-χάδι
Την περίοδο 1985-86 η ΑΕΚ επρόκειτο να αντιμετωπίσει στις Σέρρες τον Πανσερραϊκό. Ο -τότε- γενικός αρχηγός της ΑΕΚ Γιάννης Χρυσοβιτσιάνος  είχε πλησιάσει τους ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού, Γιάννη Αντωνιάδη, Γιώργο Σφακιανάκη και Μιχάλη Γαλατίδη, προτρέποντάς τους να έχουν μειωμένη απόδοση με το ανάλογο αντίτιμο. Μεσάζων φέρεται ότι ήταν ο πρώην παίκτης της Καβάλας, μετέπειτα της ΑΕΚ και του Μακεδονικού Γιώργος Ρήγας. Αποτέλεσμα; Η πολιτεία δεν έστειλε την ΑΕΚ, όπως προβλεπόταν, στη Β’ Εθνική, αλλά της αφαίρεσε μόλις τέσσερις βαθμούς από το επόμενο πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ ισοβάθμησε με τον Ηρακλή και στο “μπαράζ της ντροπής”, που δόθηκε στο Βόλο, για μία θέση στο ΟΥΕΦΑ, ο Ηρακλής διαμαρτυρόμενος κατέβηκε με εννέα αναπληρωματικούς παίκτες και μετά από λίγο ο αγώνας διακόπηκε σε βάρος του, ενώ το αποτέλεσμα ήταν ακόμη ισόπαλο 0-0. Οι “κυανόλευκοι” έμειναν με πέντε παίκτες λόγω τριών κόκκινων καρτών και ενός τραυματισμού.
ΠΑΛΙ η αεκ:Την περίοδο 1987-88 ο τότε πρόεδρος της Παναχαϊκής  Άρης Λουκόπουλος κατηγόρησε ευθέως τη διοίκηση της ΑΕΚ ότι προσέγγισε με σκοπό να δωροδοκήσει τον φλωρινιώτη κεντρικό αμυντικό των Πατραίων, Λεωνίδα Βόσδου. Η ομολογία του ίδιου του ποδοσφαιριστή “δεν με πλησίασε κανείς” οδήγησε τους δικαστές στο συμπέρασμα πως η όλη ιστορία κατασκευάστηκε από τον ίδιο τον πρόεδρο για να δημιουργηθεί κλίμα σε βάρος της αντιπάλου στο μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδι. Η Παναχαϊκή, που βρισκόταν στο άρμα Κοσκωτά, νίκησε με 2-1, ο Βόσδου αθωώθηκε από το δικαστήριο και ο Λουκόπουλος τιμωρήθηκε.    

Άρθρο 44. Mε μπλε και πράσινους κόκκους. Για όλους τους λεκέδες! (ή μήπως, καλύτερα, … ΛΑΚΕΔΕΣ ;)
1. Ανοίγετε μια επιχείρηση και προσλαμβάνετε αβέρτα και με υψηλούς μισθούς. Έτσι κι αλλιώς ούτε μισθούς, ούτε τις παρακρατήσεις Φ.Μ.Υ. και ΙΚΑ θα πληρώσετε.
2. Οι ανταγωνιστές σας θα έχουν πρόβλημα να σάς συναγωνιστούν και να βρουν προσωπικό με τους μισθούς που πρέπει, αφού εσείς έχετε ανεβάσει τις τιμές ψηλά και ανεβάζετε το κόστος τους.
3. Αν οι εργαζόμενοι απαιτήσουν τα λεφτά τους, απειλείστε τους με πτώχευση και ανεργία και με τους μπράβους σας.
4. Πουλάτε το προϊόν σας και εισπράττετε ΦΠΑ τον οποίο και παντελονιάζετε.
5. Όταν έρθει ο καιρός και η κατάσταση πιέζει, εγγράφετε ταμειακή διευκόλυνση του μαγαζιού κατά το διπλάσιο του χρέους.
6. Μπαίνετε στο άρθρο 44.
7. Εισπράττετε ένα καλό ποσό για τη μεταβίβαση του μαγαζιού στο επόμενο λαμόγιο, το οποίο φροντίζει να πάρει κι αλλά λεφτά για την ανάπτυξη με τον νέο αναπτυξιακό νόμο.
8. Παράλληλα το κράτος δεν θα βάλει κανένα ελεγκτικό μηχανισμό-επιτήρηση, ώστε να μην συμβούν ξανά τα ίδια, και η πόρτα διαφυγής νο 44 θα παραμένει ανοιχτή

3)παναθηναικος
Το ρεπερτόριο του "σύλλογου μεγάλου" κοσμούν παντός τύπου κινήσεις και πρακτικές που ούτε ο Γκέμπελς θα μπορούσε να διανοηθεί : Δωροδοκίες παικτών, διαιτητών (Ελλήνων και ξένων), απειλές με όπλα, απειλές σε αστυνομικούς και ποδοσφαιριστές, αρπαγές παικτών με... "ελευθέρας", ομάδες-δορυφόροι, διαιτητές με... βενζινάδικα, πλυντήρια βαθμών, άριστες σχέσεις με τις κυβερνήσεις όλων των τύπων (βασιλείς, χουντικοί, κεντρώοι, δεξιοί... Επι σειρά ετών τα επίσημα έντυπα τους έφεραν τις ενδείξεις "Υψηλός προστάτης η Α.Μ. ο Βασιλεύς" και "Επίτιμος πρόεδρος ο Διάδοχος")... απ'όλα έχει ο μπαξές.

“Yπόθεση λουλουδιών”
Ξεκινώντας από τη δεκαετία του ’70, η πιο κραυγαλέα περίπτωση είναι η “υπόθεση λουλουδιών” την περίοδο 1974-75 που προκάλεσε μεγάλες αναταράξεις στον Ηρακλή. Στον ημιτελικό του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό (28/5/75) η ήττα για τον “γηραιό” ήρθε εύκολα. Οι ποδοσφαιριστές Τάκης Νικολούδης, Ζαχαρίας Χαλιαμπάλιας και Γιώργος Ροκίδης είχαν ομολογήσει ότι προηγήθηκε απόπειρα εξαγοράς τους από παράγοντες του Παναθηναϊκού για να έχουν μειωμένη απόδοση. Μεσολαβητής, σύμφωνα με τις τότε καταθέσεις, ήταν ο Γιώργος Ροκίδης, πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, που “συνελήφθη” την προηγούμενη μέρα στο ξενοδοχείο όπου είχαν καταλύσει οι “πράσινοι”. Όταν ρωτήθηκε από τους παράγοντες του Ηρακλή γιατί βρέθηκε εκεί, η απάντησή του “πήγα να ενημερωθώ για την πορεία του αδελφού μου, που παίζει στον Παναθηναϊκό”, δεν έπεισε κανέναν.  Όσο για την ανθοδέσμη με τα λουλούδια, η αποδοχή της στη σέντρα του γηπέδου θα σήμαινε αυτομάτως πως οι τρεις προαναφερθέντες παίκτες συμμετέχουν στη συναλλαγή. Την επόμενη μέρα ακολούθησαν μαραθώνιες συζητήσεις σε τεταμένο κλίμα στο διοικητικό συμβούλιο του Ηρακλή, όπου και αποφασίστηκε να διαγραφούν οριστικά οι Χαλιαμπάλιας και Ροκίδης, ενώ στον Νικολούδη επιβλήθηκε εξάμηνη διακοπή συμβολαίου, λόγω αμφιβολιών και εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας. Η υπόθεση έφθασε μέχρι τον  Άρειο Πάγο, ο Παναθηναϊκός κρίθηκε ένοχος, όταν όμως η υπόθεση τελεσιδίκησε, ο Παναθηναϊκός σώθηκε από τον υποβιβασμό χάρη στον τότε πρόεδρο του Ολυμπιακού Γιώργο Ανδριανόπουλο (παιδικό φίλο του προέδρου του Παναθηναϊκού Απόστολου Νικολαΐδη).
“Καθαρός” ο παναθηναϊκός
Το 1982 ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Γιώργος Ορφανίδης κατήγγειλε ότι ο τότε πρόεδρος της Καστοριάς Γιώργος Χαλκίδης του πρόσφερε δύο εκατομμύρια δρχ. για να έχει μειωμένη απόδοση στον αγώνα Ηρακλή-Παναθηναϊκού για το κύπελλο.  Ο Χαλκίδης καταδικάστηκε πρωτοδίκως σε τρία χρόνια φυλάκιση και απαλλάχτηκε στο εφετείο. Ο Παναθηναϊκός τη γλίτωσε και στο ΑΣΕΑΔ, όχι επειδή οι δικαστικοί που συγκροτούν το όργανο δεν πείστηκαν για την ενοχή της ΠΑΕ, αλλά γιατί ο νόμος δεν προέβλεπε επιβολή ποινής, επειδή ο δράστης ήταν απλώς μέτοχος και όχι μέλος του δ.σ. της εταιρείας.

ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ "του γηπέδου "του Παναθηναϊκού" στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας"
Το σκάνδαλο με την χρησικτησία του γηπέδου "του Παναθηναϊκού" στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, είναι πλέον γνωστό σε όλους τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ. Μία έκταση η χρήση της οποίας παραχωρήθηκε, (για κάποιο μικρό συμβολικο ποσό)αλλά δεν εκχωρήθηκε, από το Δήμο Αθηναίων τη δεκαετία του '20 στον Παναθηναϊκό για την ανάπτυξη αθλητικών δραστηριοτήτων των δημοτών, κατέληξε περιουσιακό στοιχείο Ανωνύμου Εταιρίας.Τελικά το 1972 παρεχωρηθηκε ΔΩΡΕΑΝ.
ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΟΥΝΤΕΜΠΛΕΥ

Η μαρτυρία της Δέσποινας Παπαδοπούλου
Τον Απρίλιο του 2007, η εκπομπή "οι Φάκελοι" του δημοσιογράφου Αλέξη Παπαχελά έχουν ως θέμα την άνοδο της δικτατορίας στην εξουσία. Μεγάλο μέρος του ρεπορτάζ φιλοξενεί δηλώσεις και αναμνήσεις της πάλαι ποτέ "ισχυρής κυρίας" της χούντας των συνταγματαρχών, της συζύγου του δικτάτορα, Δέσποινας Παπαδοπούλου. Η Δέσποινα Παπαδοπούλου μιλά για την ιστορία και την παράδοση του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη, απ'όπου ξεχωρίζει ένα συγκεκριμένο αγώνα : Αυτόν της 28/04/1971, τη ρεβάνς του 4-1 με τον Ερυθρό Αστέρα. Αφηγείται λοιπόν η σύζυγος του δικτάτορα :

Δέσποινα Παπαδοπούλου : "Έτσι βρέθηκα και στο Γουέμπλεϊ γιατί εγώ είμαι ΑΕΚ".

Αλέξης Παπαχελάς : Πείτε μας την ιστορία με τον Ερυθρό Αστέρα...;


Δέσποινα Παπαδοπούλου :
"Ο Γιουγκοσλάβος εδώ ο πρέσβης, εδώ ο Παττακός και βεβαίως η αγωνία να μην μπει γκολ από τους ξένους, διότι ήταν το 3-0, για την πρόκριση, αισθάνθηκα ότι δεν αισθανόμουν καλά. Λέει ο κ. Παττακός που ήταν δίπλα μου 'τι λύσσαξες;'. Για να με καθησυχάσει μου λέει 'το πληρώσαμε και θα το πάρουμε το παιχνίδι' και γυρίζω και του κάνω 'για όνομα του Θεού είναι ο πρέσβης δίπλα μου'... και μου λέει 'δεν ξέρει Ελληνικά γρι'. Και μου λέει ο πρέσβης απ’ την άλλη 'μην στεναχωριέστε κ. Παπαδοπούλου, το πληρώσατε και θα το πάρετε'. Στα Ελληνικά!".