Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

ΠΑΟΚ-Κολοσσός 66-56 κλείδωσε η τρίτη θέση μετά και την νίκη του Πανιωνίου - κοντά στην Α2 η ΑΕΚ44



Τα δεκάλεπτα: 18-16, 30-32, 48-38, 66-56
Στατιστικά ΠΑΟΚ Κλικ
Τρίτος ο ΠΑΟΚ στην κανονική περίοδο μετά τη νίκη του με 66-56 επί του Κολοσσού στην Πυλαία. Ρεσιτάλ από τη γραμμή του τριπόντου ειδικά στην τρίτη περίοδο για την ομάδα μας.Χαρακτηριστικό είναι ότι οι παίκτες του Μαρκόπουλου σκόραραν μόνο με τρίποντα από το 19' (30-32) ως το 51-44 (35')!.Κορυφαίοι για τον ΠΑΟΚ οι Στίγκερς (5/6 τρ.) Ντόζιερ και Τσετσέφκι (16 ρ).Τώρα χαλαααααααρά περιμένουμε τα play-off.


Π.Α.Ο.Κ.: Μάρσαλ 9 (4/4β., 1/6δπ., 1/6τρ., 2ρ., 3κλ.), Κρίστμας, Αράπης, Αποστολίδης 2, Δέδας 11 (2/2β., 3/8δπ., 2ασ., 2κλ.), Ντόζιερ 12 (6/8β., 3/9δπ., 10ρ., 2ασ.), Στίγκερς 20 (3/4β., 1/3δπ., 5/6τρ., 5ρ., 4ασ.), Μπούλιαν, Καλλές, Γκετσέφσκι 12 (1/1β., 4/8δπ., 1/3τρ., 16ρ., 5ασ.).


ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Καλάθης 15 (1/2β., 4/11δπ., 2/5τρ., 12ρ.), Καυκής 2, Τζόρνταν 2 (4ασ.), Μανωλόπουλος, Ασημακόπουλος 10 (2/3β., 4/5δπ.), Χαρίσης 7 (8ρ.), Τσάμης 2, Παππάς 5, Γκόλεματς 8 (5ρ.), Γεωργαλής 2, Ιβάνοβιτς 3 (1).

ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: “θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την μεγάλη προσπάθεια που έχουν καταβάλλει όλο αυτό το διάστημα. Μια αγωνιστική πριν τη λήξη του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ είναι τρίτος και αυτό είναι μεγάλο κατόρθωμα και το έχουν πετύχει οι παίκτες με πολύ μεγάλη προσπάθεια και ιδρώτα μέσα στο γήπεδο. Είχαμε πολλά προβλήματα και ακόμα έχουμε. Μια ομάδα δεν
γίνεται ούτε σε τρεις, ούτε σε δέκα μέρες. Είμαστε αναγκασμένοι να αλλάξουμε βασικούς μας παίκτες. Καταλαβαίνετε πως επηρεάζουν την ομάδα όλες αυτές οι διαφοροποιήσεις, παρόλ' αυτά τα παιδιά υπερέβαλαν εαυτούς και πέτυχαν αυτό που έχουν πετύχει. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο που και πάλι μας βοήθησε και όλους τους συνεργάτες μου και το υπόλοιπο προσωπικό...”.Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον στόχο της τρίτης θέσης. “Εμείς ποτέ δεν είχαμε σαν στόχο να βγούμε τρίτοι. Ξέρω ότι το θέλουμε και μακάρι να βγει και πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ, το θέλουμε και το θέλει και ο κόσμος, αλλά είναι δύσκολο. Φτάσαμε ως εδω και θα προσπαθήσουμε να είμαστε αναγωνιστικοί και στη συνέχεια... και ότι ήθελε προκύψει”, ήταν το σχόλιο του τεχνικού του ΠΑΟΚ που πρόσθεσε πως “πάντα θέλεις να κερδίζεις, εμείς δεν είχαμε βάλει αυτόν τον στόχο, δεν μπορείς να μπεις ότι μπήκε τώρα ο στόχος της τρίτης θέσης. Εμείς έχουμε εξασφαλίσει την Ευρώπη. Αυτός ήταν ο πρώτος στόχος”.Για την απόδοση του Ντιόντε Κρίστμας τόνισε πως “είναι δύσκολο το στιλ του παίκτη να μπει τώρα στην ομάδα. Εμείς τον διαβάζουμε ακι εμείς προσπαθούμε να του βρούμε παιχνίδια για να παίξει. Δεν φταίει ο παίκτης, ενώ σήμερα ήταν σε καλή μέρα και ο Δέδας, που πήρε μακρινά σουτ, όπως και ο Στίγκερς... Μαγικά δεν μπορείς να κάνεις”.
Ο Ρόμπερτ Ντόζιερ υπογράμμισε πως “κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι αμυντικά ειδικά πάνω στους παίκτες που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο από τον Κολοσσό και τους ρολίστες τους βγάλαμε εκτός αγώνα. Επιθετικά δεν ήμασταν τόσο καλά όσο σε άλλα παιχνίδια, αλλά ήταν αρκετό αυτό που κάναμε για να πάρουμε τη νίκη. Ήταν εκνευριστικό το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο έτσι όπως πήγε, γιατί χάσαμε ριμπάουντ και έβαλαν κάποια τρίποντα, ξέραμε όμως ότι υπάρχει το δεύτερο μέρος και θα βρίσκαμε τον τρόπο να κερδίσουμε”.