Οnce PAOK, always PAOK # PAOK AGAINST ALL

ΠΑΟΚ Gallery...

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2011

Ατόπημα -μη αναγκαία και περιττή - η επιστολή διευκρίνισης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς την Σούπερ ΛίγκαΤελικά είναι επιστολή στήριξης ή όχι??

Εμείς σαν οικογένεια ΠΑΟΚ (ΠΑΕ site blog fm) ότι και να λέμε είναι για εσωτερική κατανάλωση.Το θέμα είναι ότι όλα τα Αθηναϊκά ΜΜΕ την αναφέρουν σαν επιστολή στήριξης.Ενα το κρατούμενο.Δηλαδή η ΠΑΕ στέλνοντας αυτήν την επιστολή δεν ψυλλιάστηκε ότι έστω και κακοπροαίρετα θα την εκμεταλλευτούν διάφοροι για να παρουσιάσουν τον ΠΑΟΚ ότι στηρίζει τον εχθρό του ο οποίος από χθες είναι μάλιστα και υπόδικος έστω και για πλημμέλημα?

Tα site του ΠΑΟΚ paok24 και olapaok αναφέρουν ότι:

"η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ αυτό το οποίο έπραξε μέσω της επιστολής της ήταν να διευκρινίσει ότι όπως όταν είχε τεθεί θέμα  αντικατάστασης του Ηλία Βιολίδη, τον πρώτο λόγο για το ποιος θα πάρει τη θέση του είχε ο ΠΑΟΚ (με αποτέλεσμα να αναλάβει καθήκοντα εκπροσώπου της Λίγκα στην ΕΠΟ ο Θόδωρος Ζαγοράκης), έτσι και τώρα ο Ολυμπιακός Βόλου δικαιούται να υποδείξει ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Κανελλόπουλου που ήταν δικό του στέλεχος.Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο επιχείρημα είχε χρησιμοποιήσει και ο Αχιλλέας Μπέος στη διάρκεια της συνεδρίασης της Λίγκας που έγινε την Τετάρτη"

Δηλαδή μας λένε ότι η επιστολή αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ θέλει απλά να τηρηθούν οι διαδικασίες .

Ερώτηση:τηρώντας τις διαδικασίες ποιος επωφελείται??? ποιον δείχνουμε με το δάκτυλο??? Τον φούφουτο??Και τι μας νοιάζει τι έγινε πέρσι με τον Βιολίδη ποια ήταν η περσινή θέση του ΠΑΟΚ και ποιές ήταν η περσινές διαδικασίες


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ Η Ο ΠΑΟΚ??

Και στο κάτω κάτω αυτές η διαδικασίες δεν νομίζω να είναι και θεσμοθετημένες αλλά είναι απλά διαδικασίες κατ' έθιμο αλλιώς δεν θα υπήρχε νόημα να γίνει και ψηφοφορία.Γιατί δεν στείλαμε επιστολή που να καταδικάσει σαφέστατα και απερίφραστα τον κύριο Μπέο.? Εάν αυτό δεν ονομάζεται στήριξη δια της πλαγίου οδού τότε απλώς εθελοτυφλούμε και κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας.Τι Γιάννης τι Γιαννάκης.Σιγά να μην ξεφύγουμε απο το καθιερωμένο το διαδικαστικό το περσινό λες και έχουμε να κάνουμε με σοβαρό ποδόσφαιρο σοβαρή Σούπερ Λίγκα σοβαρή ΚΕΔ σοβαρή ΕΠΟ σοβαρή αθλητική δικαιοσύνη σοβαρούς ανθρώπους εντός του Ελληνικού πρωταθλήματος.Το διαδικαστικό και να μην αλλάξει μας μάρανε σιγά τα ωά.Μας φτύνουν και εμείς νομίζουμε ψιχαλίζει.Ξυπνήστε Κύριοι.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΤ' ΕΘΙΜΟ Η Ο ΠΑΟΚ??

Και στην τελική γιατί στείλαμε μόνο εμείς από τις ομάδες που απείχαν "επιστολή διευκρίνησης"? 
Δηλαδή οι άλλοι που δεν έστειλαν τι ήταν? 
ΜΑΛΑΚΕΣ?

Όσο και να προσπαθούν τα ΠΑΟΚτσήδικα μέσα να υποβαθμίσουν το γεγονός αυτή η μη αναγκαία και περιττή "επιστολή διευκρίνισης" θα είναι μια πληγή για τον ΠΑΟΚ,και θα το βρούμε κάποια στιγμή μπροστά μας.

Και ενώ έχουν περάσει 24ωρα, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ βασιλεύει άκρα του τάφου σιωπή...και εντωμεταξύ τα Αθηναϊκά ΜΜΕ συνεχίζουν να αναφέρονται σε "επιστολή στήριξης" της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τον υπόδικο Αχιλλέα Μπέο.Αυτόν που αποκάλεσε "κοπρίτες" τους οπαδούς του ΠΑΟΚ,για να μην ξεχνιόμαστε.
Όσο θα σιωπά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ...τόσο και μείς με το μυαλό μας θα σκεφτόμαστε διάφορα

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ PAOK-26

Συνολικές προβολές PAOK-26