Οnce PAOK, always PAOK # PAOK AGAINST ALL

ΠΑΟΚ Gallery...

Πέμπτη, 21 Απριλίου 2011

Ανακοίνωση ΚΑΕ ΠΑΟΚ:...αλλά την απάντησή τους θα την λάβουν τόσο από την δικαιοσύνη, όσο και στα πλέι οφΗ κανονική περίοδος του πρωταθλήματος έφτασε στο τέλος της με την ομάδα μας να κατακτά μετά από πολλά χρόνια την 3η θέση. Κάποιες ομάδες υποβιβάστηκαν, μία μάλιστα για πρώτη φορά στην ιστορία της, κάποιες άλλες αποκλείστηκαν από τα πλέι οφ κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και μάλιστα μέσα από πολλαπλή ισοβαθμία. Όλες, ανεξαρτήτως της στεναχώριας τους όμως και του πόνου τους, έδειξαν αξιοπρέπεια και είδαν την πραγματικότητα κατάματα. Ολες πλην μίας. Και συγκεκριμένα του συμπολίτη, ο
οποίος αντί να δείξει και την τελευταία στιγμή αυτοσυγκράτηση και αξιοπρέπεια και να αποδεχθεί ότι οι αγώνες κερδίζονται εντός των αγωνιστικών χώρων, πρωταγωνιστεί σε ένα ακόμη επεισόδιο στο σίριαλ του παραλόγου στο οποίο έχει αποδοθεί εδώ και μήνες, επιδιώκοντας να κερδίσει τον Π.Α.Ο.Κ. στα γραφεία των αθλητικών δικαστών αφού δεν μπορεί εντός των γηπέδων.
Αξιώνοντας από την διοργανώτρια αρχή να μην επικυρώσει την βαθμολογία του πρωταθλήματος στην ουσία επιδιώκει να νομιμοποιήσει την ούτως ή άλλως εκπρόθεσμη, αβάσιμη και απαράδεκτη ένσταση κατά της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Δικαιοδοτικού Οργάνου του ΕΣΑΚΕ και να επηρεάσει την κρίση του ΑΣΕΑΔ. Αποδεικνύεται για μία ακόμη μία φορά ότι οι μεθοδεύσεις και οι διαπλοκές υπάρχουν στο DNA του συμπολίτη και αυτό όπως φαίνεται δεν διορθώνεται με τίποτα.
Προφανώς η αυτοσυγκράτηση και η αξιοπρέπεια είναι άγνωστες λέξεις για κάποιους, αλλά την απάντησή τους θα την λάβουν τόσο από την δικαιοσύνη, όσο και στα πλέι οφ. Κι αυτή την φορά θα είναι πιο ηχηρή από ποτέ για να την ακούσουν όλοι και τότε θα πρέπει να βρουν άλλους τρόπους προπαγάνδας και υπνωτισμού των οπαδών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ PAOK-26

Συνολικές προβολές PAOK-26