Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

ΠΑΟΚ-Κολοσσός Live 16/4 Nova 17:00 PAOK Sports Arena



Link1      Link2      Link3      Link4      Link5      Link6      Link7

ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: «Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Κολοσσός είναι μια ομάδα με πολύ καλό ρόστερ και χημεία. Έχουν έμπειρους παίκτες, που είναι χρόνια μαζί, έχουν δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο και είναι πολύ δεμένη ομάδα. Έχουν ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού, που το εφαρμόζουν πάντα πάρα πολύ καλά.
Τρέχουν πάρα πολύ στον αιφνιδιασμό, είναι από τις πιο γρήγορες ομάδες του πρωταθλήματος και αξιοποιούν πάντα τους παίκτες τους που έχουν μάθει να ανταποκρίνονται σ' αυτές τις καταστάσεις. Από την πλευρά μας όμως κι εμείς θέλουμε πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι, δουλεύουμε μεθοδικά τις μέρες αυτές, ώστε να μπορέσουμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας όλους τους παίκτες που έχουμε στη διάθεσή μας και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να κερδίσουμε και να πετύχουμε την εξασφάλιση της τρίτης θέσης»

Dionte Christmas: «Είναι μόλις το δεύτερο παιχνίδι μου με την ομάδα, αλλά και το πρώτο μπροστά στους οπαδούς μας και περιμένω με αγωνία να δω την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν, έχω ακούσει τόσα πολλά για τον κόσμο μας κι ανυπομονώ να το ζήσω από πρώτο χέρι. Όσον αφορά στο παιχνίδι, ξέρω από αυτά που μας έχουν πει οι προπονητές μας ότι πρόκειται για μία δύσκολη αναμέτρηση, ο Κολοσσός είναι από τις πιο σοβαρές και σταθερές ομάδες του πρωταθλήματος, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μας, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου. Προετοιμαζόμαστε πολύ σοβαρά, ξέρουμε ότι η νίκη έχει πολύ μεγάλη σημασία για μας και αισιοδοξώ πως θα τα καταφέρουμε»
Εμπρός Αιτέ Δικέφαλε...!!!