Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-1 με ανατροπή και με ικανοποιητική εμφάνιση - Δεν μας δόθηκε ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΙ



ΠΑΘΟΣ-ΔΥΝΑΜΗ-ΠΡΕΣΙΝΚ-ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ και άντε γειά ΑΕΚ
Μελανό σημείο η κόκκινη κάρτα του MVP του αγώνα Πάμπλο Γκαρσία που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Π.Α.Ο.Κ. 9, ΑΕΚ 8, Παναθηναϊκός 7, Ολυμπιακός Β. 3. 

και τώρα ξανά ΟΑΚΑ , Παναθηναικός - ΠΑΟΚ Κυριακή 22/5 20:30
Ας ελπίσουμε να κατέβει προετοιμασμένοι η ομάδα μας στο ΟΑΚΑ και ο Χάβος να κάνει τα αυτονόητα χωρίς πολλούς-πολλούς πειραματισμούς.Άλλωστε το άγχος το χουν αυτοί πλέον - ας το εκμεταλλευτούμε

Π.Α.Ο.Κ.: (Μάκης Χάβος)Κώστας Χαλκιάς, Μασιέλ Λίνο, Πάμπλο Κοντρέρας, Στέλιος Μαλεζάς, Ουέλιλτον Αραούζο Ετο, Γιώργος Φωτάκης (80' Σταύρος Τσουκαλάς), Βίκτορ Βιτόλο, Πάμπλο Γκαρσία, Στέφανος Αθανασιάδης, Αντελίνο Βιεϊρίνια, Δημήτρης Σαλπιγγίδης (87' Ναμπίλ Ελ Ζαρ)
ΦΑΣΕΙΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΦΩΤΟ

  • 14' γκολ, 0-1 η ΑΕΚ Απίστευτο μακρινό σουτ του Σκόκο, με την μπάλα να σκάει στο έδαφος και να καταλήγει στα δίχτυα του Χαλκιά
  • 19' ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Έτο γύρισε από δεξιά και έβγαλε τετ α τετ τον Αθανασιάδη, που νικήθηκε όμως από τον Σάχα εξ επαφής στο πλασέ που δοκίμασε. 
  • 23' Π Ε Ν Α Λ Τ Ι μάρς για τον ΠΑΟΚ σε φάση με τον Μανωλά και τον Λίνο, καθώς ο αμυντικός της ΑΕΚ τον σπρώχνει και τον κατεδαφίζει με το αριστερό χέρι. Γ Α Ρ Γ Α Ρ Α ο Κόραξ Σιδηρόπουλος
  • 29' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ, 1-1  ΠΑΟΚ! Αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Γκαρσία,στην γωνία του αγάλματος Σάχα.
  • 32  Οπου Καραγκιόζης βάλτε το όνομα Βασίλης Δημητριάδης
  • 36' ΠΕΝΑΛΤΙ για τον ΠΑΟΚ-ανατροπή του Φωτάκη από τον Σάχα, που βλέπει και την κίτρινη κάρτα. 
  • 37' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ, 2-1  ΠΑΟΚ! Ο Βιτόλο ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, ο Σάχα έπεσε στη σωστή γωνία αλλά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα!
  • 38' Οπου Καραγκιόζης βάλτε το όνομα Χιμένεθ
  • 39' ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΔΙΚΕΦΑΛΕ...!!! 
  • 53' Σουτ του Βιεϊρίνια, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε δίπλα από το δοκάρι...κόρνερ
  • 60' Ανετα ο ΠΑΟΚ κρατάει το 2-1 έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού...
  • 70' Μάκος Ράους-Φερπότεν.....
    Κουτενάχτ 
  • 81' Τσουκαλάς στην θέση του Φωτάκη
  • 87' Ελ Ζαρ στην θέση του Σάλπι
  • 90' Πέντε λεπτά καθηστερήσεων
  • 93' ΚΟΚΚΙΝΗ ο ΠΑΜΠΛΟ Αααα ρε Πάμπλο την έκανες την μακακία σου
  • 96' ΤΕΛΟΣ  
 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΑΒΟΥ ΠΑΙΚΤΩΝ:

ΒΙΚΤΟΡ ΒΙΤΟΛΟ: Η σημερινή νίκη είναι πολύ σημαντική και είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε. Δουλέψαμε σκληρά γι’ αυτό το αποτέλεσμα. Είναι ένα σημαντικό βήμα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε», δήλωσε ο Ισπανός και πρόσθεσε ότι «είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία και το αξίζουμε. Μένουν, όμως, άλλα δύο παιχνίδια. Πρέπει να τα κερδίσουμε για να είμαστε σίγουρα πρώτοι


      MVP ο Γκαρσία
      Το πάθος του για την νίκη στην κυριολεξία ξεχείλιζε και αυτό φάνηκε και πριν την έναρξη του αγώνα με τις προτροπές του προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Πάμπλο Γκαρσία ο οποίος ήταν ένας αληθινός ηγέτης στο παιχνίδι της Τετάρτης (18/5) κόντρα την ΑΕΚ.Ο Ουρουγουανός ήταν αυτός που με όμορφο και... έξυπνο χτύπημα φάουλ έβαλε ξανά τον "Δικέφαλο" στο παιχνίδι και γενικότερα έπιασε μια εξαιρετική απόδοση. Η απόδοση αυτή μάλιστα του έδωσε στο τέλος του αγώνα τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη του αγώνα και βραβεύθηκε από τον Παντελή Κωνσταντινίδη.olapaok

      Ανακοίνωση της ΑΕΚ

      μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα 

      μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα 

      μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα 

      μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα ...κλπ
      ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ: «Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Χρειαζόμασταν τη νίκη για τον κόσμο και τίποτα άλλο. Έπρεπε να κερδίσουμε με οποιοδήποτε τρόπο. Εκείνοι νόμιζαν ότι θα κέρδιζαν και είπαν κάποια πράγματα. Δεν γίνονται αυτά. Ο Χιμένεθ να αφήσει τα κλάματα. Τον γνωρίζω καλά. Μου είπε και κάποια πράγματα όταν έγινε η φάση της αποβολής. Να με πάρει να μου τα πει».Για τη φάση της αποβολής είπε: «Εγώ πιστεύω ότι δεν έπρεπε να πάρω κόκκινη κάρτα. Γνωρίζουμε πως είναι οι διαιτητές στην Ελλάδα. Θα περιμένω ήρεμος και θα επιστρέψω έτοιμος για μάχη. Τον χτύπησα, αλλά όχι για να τον σκοτώσω. Έκανε υπέρβαση και έπεσε κάτω. Αυτή είναι η διαφορά. Όταν με χτυπάνε εγώ δεν πέφτω κάτω»


      Xιμένεθ:Αν τέλειωναν τώρα τα πλέι οφ 1oς θα ήταν ο ΠΑΟΚ. Δεν τέλειωσαν, όμως. Υπάρχουν ακόμη δύο ματς και εμείς θα παλέψουμε σε όλα για τη νίκη. Αν χάσουμε δεν εξαρτάται από εμάς, αν κερδίσουμε, όμως περιμένουμε και το λάθος του ΠΑΟΚ.
      ΠΑΜΠΛΟ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ: «Με όλο τον σεβασμό που αξίζουν οι αντίπαλοι, ο στόχος της ομάδας ήταν η πρώτη θέση πριν καν ξεκινήσουν τα πλέι οφ. Πιστεύω ότι θα κρατήσουμε την πρώτη θέση. Αυτό που έγινε ήταν ότι μας πείραξε την περηφάνια η από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και ο αποκλεισμός στο Κύπελλο. Σήμερα ήταν η ώρα της εκδίκησης»
      ΜΑΚΗΣ ΧΑΒΟΣ: Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας μας που παρά την ήττα μας την Κυριακή (15/5), ήταν στο γήπεδο και δημιούργησε φοβερή ατμόσφαιρα. Για εμάς μένουν δύο παιχνίδια και πρέπει να τα κερδίσουμε."
      Για το που κρίθηκε το παιχνίδι με την ΑΕΚ: "Το παιχνίδι κρίθηκε στο πάθος και την αποφασιστικότητα των παικτών μας."
      Για τα παράπονα το Χιμένεθ για τη διαιτησία: "Δεν σχολιάζω αυτά που λένε οι συνάδελφοι. Το παιχνίδι κρίθηκε στο πάθος και την αποφασιστηκότητά μας."
      Για το αν είναι καλό για τον ΠΑΟΚ που τα ματς των πλέι οφ διεξάγονται σε διαφορετική ώρα: "Δεν είναι δική μου δουλειά να το σχολιάσω αυτό", σε ερώτηση για το αν έχει άποψη για αυτό το θέμα, είπε και αποχώρησε: "Έχω! Λέτε να μην έχω;"

      © οι φωτογραφίες και η δηλώσεις είναι απο το paok24 & olapaok


      Ο διαιτητής Σιδηρόπουλος κατέγραψε στο φύλλο αγώνα ότι ο Γκαρσία γρονθοκόπησε τον Μίτσελ, αφού πρώτα αποβλήθηκε από το παιχνίδι, γεγονός που συνεπάγεται μεγαλύτερη ποινή από τη μία αγωνιστική, λόγω της κόκκινης κάρτας.
      ΣΧΟΛΙΟ ΟΠΑΔΟΥ ΜΑΣ ΣΕ SITE: Η ΚΟΥΛΑ σήμερα προσπάθησε να
      πάρει το παιχνίδι με τον γνώριμο τρόπο της, δηλαδή με τρομοκρατία. Ξεκίνησε ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ τους τραμπουκισμούς αλλά ευτυχώς ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν τσίμπησε. Είναι τουλάχιστον γελοίο να μιλάν οι ντροπές της προσφυγιάς για διαιτησία όταν γνωρίζουν ότι η Διαιτησία έπαιξε καθαρά ΑΕΚ σε όλο το παιχνίδι. Χαρακτηριστική η φάση που δεν δίνει το καταφανέστατο πέναλτι στον ΠΑΟΚ που θα σφύριζε ακόμη και ο Αδαμίδης. Το μόνο λάθος που έκανε ο Διαιτητής ήταν η κόκκινη στον ΜΑΚΟ που στην συγκεκριμμένη φάση ήταν 2η κίτρινη στον ΓΕΩΡΓΕΑ. Ο ΜΑΚΟΣ θα έπρεπε να έχει αποβληθεί πολύ νωρίτερα. Απλά ΚΟΥΛΕΣ πρέπει να σας γίνει μάθημα ότι στην ΤΟΥΜΠΑ δεν περνάνε τσαμπουκάδες και τρομοκρατίες. Η επιδίωξη σας σήμερα ήταν να διακοπεί το παιχνίδι και για αυτό τα πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον κόσμο του ΠΑΟΚ.