Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ (ΣΕΡΙ) ΘΑ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ



Στο… πόδι θα είναι η αστυνομία της Θεσσαλονίκης για το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου (15:00-ET-1) μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή. Το κλειστό της Μίκρας  θα θυμίζει… φρούριο, ενώ στη σύσκεψη που διήρκησε 3 ώρες αποφασίστηκε ειδικό σχέδιο για την άφιξη και την αποχώρηση της αποστολής της ΑΕΚ από το γήπεδο.
Στο κλειστό και έξω από αυτό θα βρίσκονται περίπου 4 διμοιρίες των ΜΑΤ, χώρια τους αστυνομικούς. Επίσης αξίζει να σημειωθεί ο ΠΑΟΚ εξέδωσε 1.000 εισιτήρια αξίας 10 ευρώ το καθένα και όπως τονίστηκε θα πωλούνται έξω από το γήπεδο, ενώ χωρίς αυτό κανείς δεν θα εισέρχεται εντός του κλειστού.
Στη σύσκεψη πήραν μέρος ο Παύλος Εκιζίδης εκ μέρους της Αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, ο διοικητής αστυνομικού τμήματος Καλαμαριάς  κ. Καλαϊτζής, ο
αστυνομικός υποδιευθυντής κ. Πουρσανίδης και η εκπρόσωπος της Τροχαίας κ. Σιούρδα. Απουσίαζαν (αν και προσκλήθηκαν) ο αθλητικός εισαγγελέας και η ΔΕΑΒ. Την ΟΧΕ εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ. Δημήτρης Σταυρακάκης, και τις ομάδες οι Γρηγόρης Πετρίδης (ΠΑΟΚ) και Κώστας Σταματιάδης (ΑΕΚ).

Ο τελευταίος μάλιστα απευθυνόμενους προς όλους στη σύσκεψη είπε: «Θέλουμε πάρα πολύ να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά το πρώτιστο είναι η ομάδα να επιστρέψει σώα και αβλαβής στη βάση της. Οπότε αν συμβεί το παραμικρό θα φύγουμε από το γήπεδο και ας χάσουμε τον τίτλο», ωστόσο πρόσθεσε και ότι: «Αν όλα αυτά που ειπώθηκαν γίνουν πράξη δεν θα ανοίξει μύτη».

Η ομοσπονδία από την πλευρά της εκφράζει την αισιοδοξία της πως όλα θα κυλήσουν ήρεμα, θεωρώντας πως η αστυνομία έχει πάρει πολύ σοβαρά το παιχνίδι. Πάντως η πρόθεση που υπάρχει είναι να γίνει απονομή και στην περίπτωση που το πάρει ο ΠΑΟΚ, αλλά και στην περίπτωση που το πάρει η ΑΕΚ, ελπίζοντας πως αν κερδίσει η «Ενωση» δεν θα χρειαστεί να της το δώσει κάπου στα μέσα της Εθνικής οδού, όπως έγινε το 2004 στον Πανελλήνιο, λόγω των επεισοδίων στη Βέροια!