Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Η συμβολή του ΠΑΟΚ στην αδειοδότηση του ΑΟΤ!



Στις δύσκολες στιγμές κρίνονται οι φίλοι και ο ΠΑΟΚ απο χθες κατέχει μία ξεχωριστή θέση στις καρδιές των Τρικαλινών.
Στον φάκελο για την αδειοδότηση έπρεπε να δηλωθεί ένα γήπεδο εγκεκριμένο απο την ειδική επιτροπή για να φιλοξενεί παιχνίδια της Super League αφού το γήπεδο των Τρικάλων θα κριθεί για την καταλληλότητα του το καλοκαίρι και προφανώς αν η ομάδα θα ανέβει θα γίνουν και τα κατάλληλα έργα ανάπλασης.
Τα Τρίκαλα έπρεπε να δηλώσουν γήπεδο και η διοίκηση της ομάδας βρήκε αρκετές πόρτες κλειστές. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ανταποκρίθηκε αμέσως στο αίτημα του Βαγγέλη Πλεξίδα (φωτο) και μετά απο έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της ομάδας της Θεσσαλονίκης δέχτηκε να μπει η Τούμπα ως έδρα του ΑΟΤ στον φάκελο για αδειοδότηση.
Για τον λόγο αυτό και ο Βαγγέλης Πλεξίδας τον ευχαρίστησε προσωπικά σε δήλωση που έκανε πριν λίγο στο sportrikala και στην οποία λέει για τον ΠΑΟΚ και τον Ζαγοράκη: "Ως γνωστόν αν ανέβουμε στην Super League η καταλληλότητα του γηπέδου μας θα κριθεί απο ειδική επιτροπή το καλοκαίρι. Έπρεπε λοιπόν στον φάκελο να δηλώσουμε γήπεδο αδειοδοτημένο και η μόνη ομάδα που προσφέρθηκε να μας βοηθήσει ήταν ο ΠΑΟΚ και ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και μας δόθηκε η άδεια να δηλώσουμε την Τούμπα. Τον ευχαριστώ προσωπικά γι΄αυτό".
πηγή:sportrikala.gr ΕΔΩ το κείμενο