Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Σούλης Μαρκόπουλος:Είμαστε προετοιμασμένοι για ένα δύσκολο παιχνίδι και έτοιμοι να δώσουμε ότι μπορούμε για να κερδίσουμε



Γιώργος Δέδας
Σούλης Μαρκόπουλος: «Η Καβάλα είναι πολύ αξιόλογη ομάδα, το έχει δείξει σε όλη την διάρκεια της φετινής σεζόν, αλλά και στο πρώτο μας παιχνίδι, οπότε μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο ματς. Θέλουμε τη νίκη και την πρόκριση, αλλά γνωρίζουμε ότι πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να τα καταφέρουμε. Χρειάζεται να παίξουμε με
συγκέντρωση, με ιδιαίτερη προσοχή, με προσήλωση στην άμυνα και σωστές επιλογές στην επίθεση για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Είμαστε προετοιμασμένοι για ένα δύσκολο παιχνίδι και έτοιμοι να δώσουμε ότι μπορούμε για να κερδίσουμε».
Γιώργος Δέδας: «Είμαστε αισιόδοξοι, αλλά το γεγονός ότι έχουμε κερδίσει ήδη τρεις φορές σε επίσημα παιχνίδια φέτος την Καβάλα, δεν σημαίνει ότι θα κάνουμε το ίδιο και αυτή την φορά χωρίς να προσπαθήσουμε. Είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι και φάνηκε από τις δυσκολίες που συναντήσαμε για να κερδίσουμε το πρώτο ματς.
Θέλουμε να καθαρίσουμε το θέμα της πρόκρισης από το δεύτερο παιχνίδι, για να έχουμε και περισσότερο χρόνο να προετοιμαστούμε για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Αυτό και μόνο μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο, πέρα από το γεγονός ότι θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να προσέξουμε πολύ για να πάρουμε τη νίκη και να μην κάνουμε τα λάθη που κάναμε στο πρώτο ματς. Ημασταν άστοχοι, αλλά διαπιστώσαμε ότι πολλά από τα σουτ ήταν κακές επιλογές. Παίξαμε όμως καλά στην άμυνα και αυτό πρέπει να επαναλάβουμε, αλλά και να μην επιτρέψουμε στην Καβάλα να παίξει στο ρυθμό που θέλει στο γήπεδό της».