Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ: ...ακόμα και συμπεριφορές πταισματικού χαρακτήρα θα εκληφθούν ως κακουργήματα με καταστροφικές συνέπειες γιά όλους μας



Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει εκφράσει κατ' επανάληψη την εμπιστοσύνη της στην πλατιά μάζα των φιλάθλων-οπαδών της ομάδας. Επειδή όμως η συγκυρία είναι εξαιρετικά δύσκολη και η ομάδα μας έχει στοχοποιηθεί, αποτελώντας θύμα επιλεκτικών ευαισθησιών πολλές φορές κατά το παρελθόν, τονίζουμε ότι ακόμα και συμπεριφορές πταισματικού χαρακτήρα θα εκληφθούν ως κακουργήματα με καταστροφικές συνέπειες γιά όλους μας.Η ρίψη του παραμικρού αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο, συνιστά, χωρίς την παραμικρή προειδοποίηση, λόγο οριστικής διακοπής της αναμέτρησης, με ότι αυτό συνεπάγεται .
Ας μην ξεχνά κανένας ΠΑΟΚτσής, ότι εκτός των άλλων είναι και χρηματοδότης της ομάδας, άρα έχει ένα λόγο παραπάνω να την προστατεύσει από οποιoνδήποτε διανοηθεί να την βλάψει.

ΣΧΟΛΙΟ: Aς ελπίσουμε την παράγραφο που να εφιστά την προσοχή στον κύριο Σιδηρόπουλο να μην χρειαστεί να την "συμπληρώσουμε" μετά τον αγώνα.