Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Εδω ο κόσμος χάνεται και ο ΓΓΑ χτενίζεται STOP στα play-off μας λέει, με μια λογική εντελώς μα εντελώς παράλογη και επιεικώς ηλίθια



"πονάει κεφάλι...κόβει κεφάλι"
«Κόκκινο» στα πλέι οφ είναι έτοιμος να ανάψει, ο κύρ-Πάνος σε περίπτωση που σε κάποιον αγώνα  παρατηρηθούν φαινόμενα βίας στους αγωνιστικούς χώρους. Ο Γ.Γ.Α. ήδη έχει προχωρήσει σε σχετική εισήγηση προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο.(ΑΠΟΡΙΑ: Εάν ήταν ο Ολυμπιακός στα play-off θα πρότεινε το ίδιο?)

Δηλαδή ρε τέρας λογικής και εξυπνάδας Γου Γου
Α μας λες ότι εάν π.χ. στην 2η αγωνιστική των play-off ο ΠΑΟΚ κερδίσει τον Ολ.Βόλου και οι οπαδοί του Βόλου μπούν μέσα και τα κάνουν γης μαδιάμ θα πρέπει να την πληρώσουν ο ΠΑΟΚ ο Παναθηναικός και η ΑΕΚ??? Μπράβο ρε γίγαντα με την τετράγωνη λογική και το τετράγωνο μυαλό σου*.

Αυτή η Μ@Λ@ΚΙ@ - πρακτική  του  "πονάει κεφάλι...κόβει κεφάλι" που οι
κρατούντες εδώ και εκαντοντάδες χρόνια ακολουθούν μας έφερε σε αυτό το χάλι που είμαστε τώρα.Βέβαια σε εξαιρετικές περιπτώσεις (βλ.ΠΑΟΚ) ακολουθούμε άλλες πρακτικές,ακολουθούμε άμμεση τιμωρία (εεεε σχεδόν άμμεση).Επεισόδια στο χάντμπολ την πληρώνει το ποδόσφαιρο (1.500.000.€ έργα Τούμπας).

"Είμαι χαζός, σύμφωνοι, αλλά με πιάνει τρόμος όταν βλέπω πώς έχουν καταντήσει τον κόσμο όλοι αυτοί οι έξυπνοι."