Οnce PAOK, always PAOK # PAOK AGAINST ALL

ΠΑΟΚ Gallery...

Τρίτη, 30 Αυγούστου 2011

Σχόλιο Θύρας4 για ενίσχυση της ομάδας:Οι άλλοι δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και φέρνουν παίκτες εκατομμυρίων. Εσύ ρισκάρισε με τα έσοδά σου. Δε μπορούν να σου κλέψουν δεύτερο πρωτάθλημα…Πέραν του σχολιασμού του νικηφόρου αγώνα με την Ξάνθη στην ιστοσελίδα paokgate4.gr, η Θ4 αναφέρεται και στην άμεση και επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας μας. Ενίσχυση η οποία μπορεί να σου αποφέρει ακόμη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος όπως σαφέστατα αφήνει να εννοηθεί με την φράση " Δε μπορούν να σου κλέψουν δεύτερο πρωτάθλημα…" Συμφωνούμε απόλυτα με την Θ4.

Το  κείμενο της Θ4:

"Δε μπορούμε όμως να μην αναφερθούμε στις χτυπητές αδυναμίες που έχει το ρόστερ μας, λέγοντας πως πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν 1-2 μεταγραφές έτοιμων παικτών. Είναι φανερό και δεν πρέπει αυτή η ιστορία με την είσοδο των «επενδυτών» να επηρεάσει άλλο την ομάδα. Αυτό έγινε στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου όταν η μόνη μεταγραφή που κάναμε ήταν του προπονητή. Η διοίκηση της ΠΑΕ
ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει τις κινήσεις που χρειάζεται η ομάδα για να προχωρήσουμε σε
πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη. Έχει τα διαρκείας, έχει τα mini-διαρκείας έχει και το 1 χαρτί των υποψήφιων «επενδυτών». Δε χρειάζεται να περιμένει άλλο. Η ιστορία της «επένδυσης» μπορεί να τραβήξει και άλλο. Πόσο θα περιμένουμε υποθηκεύοντας και τη φετινή χρονιά. Οι άλλοι δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και φέρνουν παίκτες εκατομμυρίων. Εσύ ρισκάρισε με τα έσοδά σου. Δε μπορούν να σου κλέψουν δεύτερο πρωτάθλημα…"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ PAOK-26

Συνολικές προβολές PAOK-26