ΠΑΟΚ Πρωταθλητής Ελλάδος 2018/19

Αγωνιστικές / Δηλώσεις / Photos/ video:..

Volley Cup:ΠΑΟΚ-Ηρακλής 3-1 ..2ο σερί κύπελλο!

Μετά το 0-1 σετ από τον Ηρακλή, η ομαδάρα μας με πρωταγωνιστές τους Μουαγκουτούτια (MVP) και..

ΠΑΟΚ Gallery.....

Μια εικόνα - Μια ιστορία # Μια Πόλη - Μια Ομάδα (Ανανέωση κατά τακτικά χρονικά διαστήματα)

Συνθήματα-ποιητική συλλογή ΠΑΟΚ

Ο αναγνώστης του παρακάτω κειμένου θα πρέπει να γνωρίζει εκ των προτέρων ότι εδώ θα συναντήσει ΠΑΟΚτσήδικα ..

[Δήλωση/γεγονός της ημέρας] 


ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ (Open): {21/4}:

«Εμείς βάζουμε τα θεμέλια και θα ήθελα να πιστέψω ότι είναι η αρχή των μεγάλων κατορθωμάτων μας. Σε αυτήν τη χρονιά, δείξαμε πως μπορούμε να ενωθούμε γύρω από το στόχο μας. Δείξαμε πως μπορούμε να προχωρούμε ως μια οικογένεια, κάνοντας ο καθένας τη δουλειά του.

Εμείς ήμασταν ανοικτοί σε συνεργασία και κάθε μέρα το αποδεικνύαμε, αλλά οι άλλοι ενώθηκαν απέναντι μας. Αυτό εμάς, μας κάνει πιο δυνατούς. Δε θα μας τρομάξει. Μου ήρθε μια σκέψη του Περικλή. Περίπου 5ος αιώνας π.Χ. είπε:


«Ω Αθηναίοι σας καλώ να είστε πιο έξυπνοι. Να έχετε πιο καθαρό μυαλό». Γι’αυτό κι εγώ σήμερα καλώ την Αθήνα να έχει πιο καθαρό μυαλό. Τους ευχαριστώ. Αυτοί ενώνονται και κάνουν εμάς πιο δυνατούς!»»
 

  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ 2018/19..

ΜΙΑ ΠΟΛΗ - ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ
0 Αγώνες πριν την στέψη..
30η αγ.: ΠΑΣ Γιάννινα - Π.Α.Ο.Κ.  Κυρ. 5/5 19:00

Τρίτη, 30 Αυγούστου 2011

Σχόλιο Θύρας4 για ενίσχυση της ομάδας:Οι άλλοι δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και φέρνουν παίκτες εκατομμυρίων. Εσύ ρισκάρισε με τα έσοδά σου. Δε μπορούν να σου κλέψουν δεύτερο πρωτάθλημα…Πέραν του σχολιασμού του νικηφόρου αγώνα με την Ξάνθη στην ιστοσελίδα paokgate4.gr, η Θ4 αναφέρεται και στην άμεση και επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας μας. Ενίσχυση η οποία μπορεί να σου αποφέρει ακόμη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος όπως σαφέστατα αφήνει να εννοηθεί με την φράση " Δε μπορούν να σου κλέψουν δεύτερο πρωτάθλημα…" Συμφωνούμε απόλυτα με την Θ4.

Το  κείμενο της Θ4:

"Δε μπορούμε όμως να μην αναφερθούμε στις χτυπητές αδυναμίες που έχει το ρόστερ μας, λέγοντας πως πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν 1-2 μεταγραφές έτοιμων παικτών. Είναι φανερό και δεν πρέπει αυτή η ιστορία με την είσοδο των «επενδυτών» να επηρεάσει άλλο την ομάδα. Αυτό έγινε στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου όταν η μόνη μεταγραφή που κάναμε ήταν του προπονητή. Η διοίκηση της ΠΑΕ
ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει τις κινήσεις που χρειάζεται η ομάδα για να προχωρήσουμε σε
πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη. Έχει τα διαρκείας, έχει τα mini-διαρκείας έχει και το 1 χαρτί των υποψήφιων «επενδυτών». Δε χρειάζεται να περιμένει άλλο. Η ιστορία της «επένδυσης» μπορεί να τραβήξει και άλλο. Πόσο θα περιμένουμε υποθηκεύοντας και τη φετινή χρονιά. Οι άλλοι δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και φέρνουν παίκτες εκατομμυρίων. Εσύ ρισκάρισε με τα έσοδά σου. Δε μπορούν να σου κλέψουν δεύτερο πρωτάθλημα…"