Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Χρήστος Σωτηρακόπουλος στο Libero 107,4 : «Με καλό φορ παίρνει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ...»




Ένας από τους αξιολογότατους αθλητικούς δημοσιογράφους που είναι πλέον μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος μίλησε στο Libero 107,4 σχετικά με τον ΠΑΟΚ τον Βιερίνια τον Δ.Παπαδόπουλο το Ελληνικό πρωτάθλημα κ.α.Αναλυτικά τα όσα είπε στην εκπομπή «Γεγονότα». 
Για τον ΠΑΟΚ :«Το έχω γράψει ότι από όλες τις ομάδες, μόνο ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι μπορεί να χτυπήσει τον Ολυμπιακό φέτος. Έχει ήδη δείξει μια καλή εικόνα αλλά χρειάζεται και έναν γκολτζή στην ομάδα, να έχει το εύκολο γκολ. Θέλει έναν παίκτη που θα του δώσει τους 5-6 βαθμούς παραπάνω, που θα κάνουν την διαφορά ώστε να έχει μια καλύτερη χρονιά. Έναν παίκτη σαν τον Φάνη Γκέκα χρειάζεται ο ΠΑΟΚ, αυτό μόνο λείπει για να πάρει
το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ και φέτος κερδίζει οριακά παιχνίδια και δεν κάνει ανόητες ήττες, ο Σάντος άφησε μια ταυτότητα στην ομάδα, φάνηκε και πέρυσι αυτό. Ειδικά στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ έκανε καλή πορεία. Ο Μπόλονι είναι πολύ καλός προπονητής και όσοι παίκτες καταλάβουν την λογική του, θα τον λατρέψουν. Ήταν ήρθε είχα γράψει ότι θα ζητήσει ένα δυνατό φορ περιοχής και όντως το έκανε αλλά δεν του πήραν τέτοιο παίκτη στον ΠΑΟΚ»
Σε ερώτηση αν ο Βιεϊρίνια θα μπορεί να «οδηγήσει» τον ΠΑΟΚ ψηλότερα :

«Ο Βιεϊρίνια κάνει την διαφορά αλλά δεν είναι ο παίκτης που στα κρίσιμα θα σκοράρει σε μια αναμπουμπούλα απέναντι σε ομάδες που παίζουν πολύ κλειστά και θα δώσει τους βαθμούς. Ένα άλλο πολύ σημαντικό στοιχείο για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει το πρωτάθλημα είναι να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να κάνει 14 στις 15 νίκες μέσα στην σεζόν, είναι πολύ σημαντικό αυτό και πρέπει να έχει ικανό φορ»
Για την διαφαινόμενη απόκτηση του Δ. Παπαδόπουλου, που ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν δείχνει να επιθυμεί :«Ο Παπαδόπουλος μετά την εποχή του Παναθηναϊκού έχει μετατραπεί από ένα καλό φορ σε έναν αμυντικό φορ, δείχνει να νοιάζεται περισσότερο να πιέζει τη άμυνα και να φαίνεται στην κερκίδα ότι παλεύει παρά να δημιουργεί. Σίγουρα είναι ένας χρήσιμος παίκτης και θα ενισχύσει το ρόστερ αλλά δεν είναι ο παίκτης που θα αλλάξει τις ισορροπίες για τον ΠΑΟΚ»
Για τις πολλές θλάσεις (12 τον αριθμό) που έχει ο ΠΑΟΚ φέτος :«Σίγουρα 12 θλάσεις είναι πολλές και υπάρχουν πολλές εξηγήσεις. Ποτέ όμως δεν φταίει μόνο η μία πλευρά, δεν είναι απόλυτα φταίξιμο του προπονητή και του γυμναστή, ίσως φταίνε και οι παίκτες που δεν είχαν μάθει σε σκληρή δουλειά. Πάντως κάθε προπονητής όταν βλέπει αυτό το φαινόμενο, πρέπει να αλλάζει τον τρόπο εκγύμνασης της ομάδας για να σταματήσει αυτό το φαινόμενο»
Για το φετινό ελληνικό πρωτάθλημα :«Ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει ξεφύγει από τους υπόλοιπους αλλά φυσικά κανείς δεν παίρνει πρωτάθλημα από το καλοκαίρι, σίγουρα όμως ο Ολυμπιακός είναι το ξεκάθαρο φαβορί. Το πρωτάθλημα πάντως φέτος στο σύνολο του θα είναι ανοιχτό πιστεύω, δεν θα έχουμε και μεγάλο πρόβλημα με τις διαιτησίες, αν και στο ξεκίνημα είχαμε κάποια φαλτσοφυρίγματα. Οι ομάδες πάντως και ο κόσμος δεν στάθηκαν σε αυτά και το βρίσκω θετικό αυτό, φέτος θα είναι όλοι πιο προσεκτικοί και ο κόσμος θα είναι ανεκτικότερος στα ανθρώπινα λάθη που θα γίνουν»
Για τον τρόπο που κινήθηκαν φέτος στο μεταγραφικό παζάρι οι ομάδες της Θες/νίκης :«Κατανοώ τους φιλάθλους, που θέλουν μεταγραφές αλλά χρειάζεται και μέτρο αλλιώς θα καταστραφούν οικονομικά οι ομάδες. Ο ΠΑΟΚ και ο Άρης ήταν πολύ προσεκτικοί φέτος, ο Άρης δεν βγήκε και στην Ευρώπη οπότε έχει μια δικαιολογία παραπάνω ενώ ο ΠΑΟΚ ίσως θα μπορούσε να ρισκάρει περισσότερο καθώς κέρδισε την είσοδο στους ομίλους του Europa League»