Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Στη Θεσσαλονίκη ο Corey Maggette - Δείπνο και γνωριμία Corey Maggette με Πρέλεβιτς, Σταυρόπουλο




Στις 11 το βράδυ της Τετάρτης αφίχθηκε στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης ο Corey Maggette, στον οποίο οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ επεφύλαξαν αποθεωτική υποδοχή. Ο σταρ του ΝΒΑ, θα παραμείνει στην Θεσσαλονίκη ως την Κυριακή, προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Corey Maggette δήλωσε μεταξύ άλλων… «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, αισθάνομαι καταπληκτικά με αυτό που βλέπω, με τους εκπληκτικούς φιλάθλους, τους οποίους είδα και στο βίντεο. Είναι πραγματικά απίστευτοι. Ο μάνατζέρ μου, ο Terrance Doyle, ήταν αυτός που είχε την ιδέα να έρθω στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ, και νομίζω ότι είναι μία καλή στιγμή για να δώσω σύντομα την απάντησή μου. Ο κόσμος όμως είναι εκπληκτικός και μου δίνει κίνητρο να παίξω. Θέλω να δω τον προπονητή, να δω τις εγκαταστάσεις και την πόλη, να δω την ομάδα και να πάρω την απόφασή μου».


Ο Corey Maggette έφτασε στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον μάνατζέρ του Terrance Doyle και αμέσως μετά την άφιξή του και την αποθεωτική υποδοχή από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του μάνατζερ της ομάδας Τέλη Ζουρνατσίδη και   κατευθύνθηκε προς το ξενοδοχείο “Nikopolis Thessaloniki”, που είναι και χορηγός φιλοξενίας του αμερικανού καλαθοσφαιριστή.

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ παράθεσε το βράδυ της Τετάρτης δείπνο στο Correy Maggette στο ξενοδοχείο “Nikopolis Thessaloniki” και στη διάρκεια της βραδιάς, ο αμερικανός καλαθοσφαιριστής γνωρίστηκε με τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Νίκο Σταυρόπουλο.

Στο δείπνο παρέστησαν επίσης τα μέλη του ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Ευάγγελος Γαλατσόπουλος, Κωνσταντίνος Πανάκας, Γιάννης Πολυχρονιάδης και Παύλος Σαλτσίδης, το πρώην μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Πόλυς Κατσιώρας, ο σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θανάσης Χατζόπουλος, και ο μάνατζερ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Τέλης Ζουρνατσίδης με τον μάνατζερ του Maggette Terrance Doyle και τον έλληνα εκπρόσωπό του Βασίλη Κούρο.
πηγή:paokbc.gr