ΠΑΟΚ Πρωταθλητής Ελλάδος 2018/19

Αγωνιστικές / Δηλώσεις / Photos/ video:..

Volley Cup:ΠΑΟΚ-Ηρακλής 3-1 ..2ο σερί κύπελλο!

Μετά το 0-1 σετ από τον Ηρακλή, η ομαδάρα μας με πρωταγωνιστές τους Μουαγκουτούτια (MVP) και..

ΠΑΟΚ Gallery.....

Μια εικόνα - Μια ιστορία # Μια Πόλη - Μια Ομάδα (Ανανέωση κατά τακτικά χρονικά διαστήματα)

Συνθήματα-ποιητική συλλογή ΠΑΟΚ

Ο αναγνώστης του παρακάτω κειμένου θα πρέπει να γνωρίζει εκ των προτέρων ότι εδώ θα συναντήσει ΠΑΟΚτσήδικα ..

[Δήλωση/γεγονός της ημέρας] 


ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ (Open): {21/4}:

«Εμείς βάζουμε τα θεμέλια και θα ήθελα να πιστέψω ότι είναι η αρχή των μεγάλων κατορθωμάτων μας. Σε αυτήν τη χρονιά, δείξαμε πως μπορούμε να ενωθούμε γύρω από το στόχο μας. Δείξαμε πως μπορούμε να προχωρούμε ως μια οικογένεια, κάνοντας ο καθένας τη δουλειά του.

Εμείς ήμασταν ανοικτοί σε συνεργασία και κάθε μέρα το αποδεικνύαμε, αλλά οι άλλοι ενώθηκαν απέναντι μας. Αυτό εμάς, μας κάνει πιο δυνατούς. Δε θα μας τρομάξει. Μου ήρθε μια σκέψη του Περικλή. Περίπου 5ος αιώνας π.Χ. είπε:


«Ω Αθηναίοι σας καλώ να είστε πιο έξυπνοι. Να έχετε πιο καθαρό μυαλό». Γι’αυτό κι εγώ σήμερα καλώ την Αθήνα να έχει πιο καθαρό μυαλό. Τους ευχαριστώ. Αυτοί ενώνονται και κάνουν εμάς πιο δυνατούς!»»
 

  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ 2018/19..

ΜΙΑ ΠΟΛΗ - ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ
0 Αγώνες πριν την στέψη..
30η αγ.: ΠΑΣ Γιάννινα - Π.Α.Ο.Κ.  Κυρ. 5/5 19:00

Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2011

Τα έγγραφα του Φλωρίδη κατατέθηκαν στην Ε.Ε.Α.Αναδημοσίευση από dikefalos.com.gr 
Σύμφωνα με όσα διαρρέονται από το περιβάλλον του Βασίλη Φλωρίδη, ο ομογενής επιχειρηματίας κατέθεσε ήδη όλα τα απαραίτητα έγγραφα στην Ε.Α.Α.Η Ε.Ε.Α. αναμένεται να ασχοληθεί με το θέμα του στην αμέσως επόμενη συνεδρίασή της, οπότε θα γνωρίζουμε πολύ σύντομα αν ο Φλωρίδης καλύπτει τις προυποθέσεις για να γίνει μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ακόμη, όπως οι δικοί του άνθρωποι αναφέρουν, έχει καταθέσει έξι εκατ. ευρώ (στην Τράπεζα Πειραιώς), χρήματα φορολογημένα στην Τουρκία, τα οποία μπορούν νόμιμα να εισρεύσουν στα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου που βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ

Μόλις χθες, Τετάρτη, ολοκληρώθηκε ο έλεγχος των οικονομικών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από συνεργάτες  του Βασίλη Φλωρίδη και του Γιώργου Σαχπατζίδη. Οι δύο επιχειρηματίες έχουν πλήρη εικόνα της οικονομικής κατάστασης και, φυσικά, όλων των υποχρεώσεων της ΠΑΕ και του συνολικού “ανοίγματος”. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το πόρισμα διαφέρει από τα δεδομένα που αναλύθηκαν στην τελευταία απολογιστική συνέντευξη Τύπου του Θόδωρου Ζαγοράκη, αλλά η διαφορά δεν είναι απαγορευτική για τη διάθεσή τους να επενδύσουν στην ΠΑΕ.