Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Με σύστημα τουρλουμπούκι παίζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ



Τουρλουμπούκι στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας:
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Επειδή έχει σημασία θα υπενθυμίσω δήλωση Ζαγοράκη πριν από 2 μήνες."Προχωράμε στον μεταγραφικό σχεδιασμό μας σαν να μην υπάρχουν υποψήφιοι επενδυτές."Το κρατάμε αυτό.Οχι τίποτε άλλο αλλά για να μην φορτώνουμε τα δικά μας λάθη σε άλλους.Και νομίζουν ορισμένοι θα μας πιάσουν κότσο.
Πάμε για αρχή στην περίοδο προ της εισόδου στους ομίλους του Γιουρόπα λιγκ:
Τι διαβάζαμε καθημερινά σε site και ακούγαμε στα fm της πόλης???? Ότι ο ΠΑΟΚ έχει βρει τους μεταγραφικούς του στόχους και περιμένει να περάσει στους ομίλους για να
τους υλοποιήσει.Σωστά??? Σωστά.Δεν ακούσαμε κανέναν Ζαγοράκη  κανέναν Βρύζα κανέναν Κωνσταντινίδη κανέναν οπαδό μας κανέναν δημοσιογράφο να μας λέει για κίνδυνο να μην πάρουμε την άδεια από  ΟΥΕΦΑ ,να μην διασαλευτούν ντε και καλά οι ισορροπίες στα αποδυτήρια,δεν θα ρισκάρουμε μπλα μπλα μπλα.Σωστά?? Σωστά. Αντί αυτού διαβάζαμε κάθε μέρα και έναν μεταγραφικό στόχο.Διαβάζαμε-ακούγαμε για τις ελλείψεις του ρόστερ,το οποίο υποστήριζε σθεναρά και ο Μπόλονι"γυρίζω το κεφάλι μου στο πάγκο και και βλέπω ότι δεν έχω επιλογές".Και φυσικά όλοι μας λέγαμε ότι με 2 μεταγραφές κτυπάμε φέτος ακόμη ακόμη και το πρωτάθλημα.
Προχωράμε στην περίοδο μετά της εισόδου της ομάδας μας στους ομίλους του Γιουρόπα λιγκ (25/8),και συγκεκριμένα στο ίδιο βράδυ.:
Τι διαβάζαμε στα site και ακούγαμε στα fm της πόλης????Έτοιμοι να υπογράψουν οι παίκτες στους οποίους  έχουν καταλήξει οι Βρύζας-Κωνσταντινίδης και ΑΠΛΑ περιμένουν το οκ του Ζαγοράκη.Σωστά?? Σωστά.Από εκείνην την μέρα και μέχρι την 30 Αυγούστου το τουρλουμπούκι (ορισμός του τουρλουμπούκι:Χωρίς σύστημα, ανάκατα, βουρ στον πατσά και ό,τι ήθελε προκύψει. - από το φαγητό τουρλού (τουρκική  λέξη), που τα υλικά του, λαχανικά κ.ά. είναι ανακατεμένα.) φτάνει στο απόγειο της.Τι να πρωτοθυμηθείς και τι να πρωτογράψεις???
Τελευταία μέρα των μεταγραφών....
Ακούμε απίστευτα ονόματα παικτών ανύπαρκτων σήμερα ποδοσφαιρικά Παπαδόπουλος Μάντζιος.Ευτυχώς μετά και την αντίδραση οπαδών μας δεν προχώρησαν οι συγκεκριμένες επιλογές.Και μέσα σε όλα ΤΣΟΥΥΥΥΠ εμφανίζεται από το πουθενά το προπονητικό κέντρο στην Νέα Μεσημβρία.Κυριολεκτικά από το πουθενά. Αναγγέλλεται ότι ο ΠΑΟΚ θα κάνει την πρώτη προπόνηση του στο νέο μισοέτοιμο προπονητικό κέντρο (31 Αυγούστου τελευταία μέρα των μεταγραφών.Σωστά??? Σωστά.Υπάρχει κάτι το μεμπτό και το πονηρό???ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ.
Πάμε τώρα στην επόμενη της λήξεως της μεταγραφικής περιόδου:
Βγαίνουν οι Βρύζας και Κωνσταντινίδης για να μας πείσουν για ποιο λόγο δεν έγιναν μεταγραφές.Και ακούμε για αδειοδοτήσεις ισορροπίες αποδυτηρίων μη υποθήκευση του μέλλοντος του ΠΑΟΚ μπλα μπλα μπλα Σωστά???? Σωστά.Και από πίσω τους ουρίτσες διάφοροι δημοσιογράφοι και διάφοροι οπαδοί του στυλ... πετάει ο γάιδαρος??πετάει να υποστηρίζουν τα ίδια.Και κάνοντας την κωλοτούμπα του αιώνα να μας λένε καλό είναι το ρόστερ μας λένε για το ότι και οι άλλες ομάδες δεν έκαναν μεταγραφές (στα φρύδια μου τι έκαναν οι άλλοι) για αδειοδοτήσεις για ισσοροπίες αποδυτηρίων για το πως ήμασταν πριν 4 χρόνια (η γνωστή και χιλιοειπωμένη παπαριά την κολλάμε όταν δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε) μπλα μπλα μπλα το ξαναγράφω για να το εμπεδώσουμε.
Και μια υπόθεση εργασίας για το αύριο:
Αν ο ΠΑΟΚ κάνει αυτήν την μεταγραφή του Σπαντάσιο οι ίδιοι που λέγανε τα παραπάνω που μας κατηγορούσαν για μίρλες γκρινιάρηδες κακομοίρηδες και διάφορες άλλες πίπες θα είναι οι πρώτοι που θα βγούν και θα πανηγυρίζουν και θα καταστρώνουν εκ νέου ενδεκάδες. Δηλαδή κωλοτούμπα πάνω στην κωλοτούμα.
Αβυσσος....

ΑΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΝΑΡΧΙΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΠΑΟΚ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ????Αν αυτοί οι συγκεκριμένοι οπαδοί-ουρίτσες δεν είναι παπαγαλάκια της διοίκησης τότε τι είναι???
Εεεεε???

Άφησα στο τέλος ένα άλλο επιχείρημα που ακούστηκε το ότι δηλαδή οι περισσότεροι μεταγραφικοί στόχοι του ΠΑΟΚ ήταν παπάδες (που συμφωνώ σε αυτό) και ότι μεταγραφές έκαναν οι ΑΡΔ από μόνοι τους και φούσκωσαν τα μυαλά των οπαδών μας.Ας υποθέσουμε ότι είναι έτσι...(που δεν είναι ακριβώς έτσι) που καταλήγουμε????
Στο τουρλουμπούκι της επικοινωνιακής ομάδας του ΠΑΟΚ ή μάλλον καλύτερα στην ανυπαρξία της.
Δεν είναι έτσι???Βρεεεε έτσι είναι.Αλλά αυτό είναι μια άλλη μεγάλη πληγή του ΠΑΟΚ και θα το αφήσουμε προς το παρόν για να το σχολιάσουμε αργότερα.Το μόνο που θα πούμε είναι:Τι περιμένεις όταν άτομα που πίστεψες ότι θα αλλάξουν κάτι το μόνο που κάνουν εκτός από το ότι έχουν αποκτήσει την νοοτροπία παλιού δημοσίου υπαλλήλου να ξημεροβραδιάζονται στα facebook και να ασχολούνται σε εκνευριστικό μάλιστα βαθμό με την ανύπαρκτη ομάδα της γειτονιάς???

Υ.Γ. ο ΠΑΟΚ δήλωσε λένε τώρα στην ΕΠΟ άνοιγμα 7,6εκατ. ευρώ...πάει το 5,1...για να δούμε που θα φτάσει ο πάτος...
Ας μας λέγατε από την αρχή πόσο ακριβώς είναι το έλλειμμα να μας λέγατε ότι δεν είναι πλέον διαχειρίσιμο να μας λέγατε απο την αρχή no money no μεταγραφές,και μεις τότε ΝΑΙ δεν θα ζητούσαμε καμία μεταγραφή παρά ΜΟΝΟ -ΣΟΒΑΡΕΣ- εξηγήσεις για την τρύπα ...τρύπα αλά Μπατατούδη έτσι όπως ανεβαίνει συνεχώς,και χωρίς να πάρουμε τίτλο μάλιστα...και υπόψιν η εξυγίανση ήταν και είναι σημαία αυτής της διοίκησης....

ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ και ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ!!
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ