ΠΑΟΚ Πρωταθλητής Ελλάδος 2018/19

Αγωνιστικές / Δηλώσεις / Photos/ video:..

Volley Cup:ΠΑΟΚ-Ηρακλής 3-1 ..2ο σερί κύπελλο!

Μετά το 0-1 σετ από τον Ηρακλή, η ομαδάρα μας με πρωταγωνιστές τους Μουαγκουτούτια (MVP) και..

ΠΑΟΚ Gallery.....

Μια εικόνα - Μια ιστορία # Μια Πόλη - Μια Ομάδα (Ανανέωση κατά τακτικά χρονικά διαστήματα)

Συνθήματα-ποιητική συλλογή ΠΑΟΚ

Ο αναγνώστης του παρακάτω κειμένου θα πρέπει να γνωρίζει εκ των προτέρων ότι εδώ θα συναντήσει ΠΑΟΚτσήδικα ..

[Δήλωση/γεγονός της ημέρας] 


ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ (Open): {21/4}:

«Εμείς βάζουμε τα θεμέλια και θα ήθελα να πιστέψω ότι είναι η αρχή των μεγάλων κατορθωμάτων μας. Σε αυτήν τη χρονιά, δείξαμε πως μπορούμε να ενωθούμε γύρω από το στόχο μας. Δείξαμε πως μπορούμε να προχωρούμε ως μια οικογένεια, κάνοντας ο καθένας τη δουλειά του.

Εμείς ήμασταν ανοικτοί σε συνεργασία και κάθε μέρα το αποδεικνύαμε, αλλά οι άλλοι ενώθηκαν απέναντι μας. Αυτό εμάς, μας κάνει πιο δυνατούς. Δε θα μας τρομάξει. Μου ήρθε μια σκέψη του Περικλή. Περίπου 5ος αιώνας π.Χ. είπε:


«Ω Αθηναίοι σας καλώ να είστε πιο έξυπνοι. Να έχετε πιο καθαρό μυαλό». Γι’αυτό κι εγώ σήμερα καλώ την Αθήνα να έχει πιο καθαρό μυαλό. Τους ευχαριστώ. Αυτοί ενώνονται και κάνουν εμάς πιο δυνατούς!»»
 

  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ 2018/19..

ΜΙΑ ΠΟΛΗ - ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ
0 Αγώνες πριν την στέψη..
30η αγ.: ΠΑΣ Γιάννινα - Π.Α.Ο.Κ.  Κυρ. 5/5 19:00

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2011

Ζαγοράκη στο χέρι σου είναι να ξανακερδίσεις την εμπιστοσύνη του λαού του ΠΑΟΚ - Δημόσιος διάλογος με συνδέσμους και απλούς οπαδούςΚαλή η συνέντευξη τύπου με τους δημοσιογράφους αλλά ακόμη καλύτερη η συνέντευξη "τύπου" δημοσίως με εκπροσώπους συνδέσμων 2 από την Θ4 2 από Νεάπολη 2 από Μακεδόνες κ.ο.κ. Ελάτε να αλληλοξεκαθαρίσουμε το θολό πεδίο καταλήγοντας επιτέλους  σε ένα συμπέρασμα και στο τέλος ή να βγάλουμε μια άκρη και να προχωρήσουμε ενωμένα και δυνατά ή να χωρίσουν τα τσανάκια μας.Αυτή η κατάσταση που διαμορφώθηκε σε site και στα fm με τους μισούς να γίνονται Ζαγορακομάχοι και τους άλλους μισούς Ζαγορακολάτρες βρίζοντας ο ένας τον
άλλον πρέπει να σταματήσει γιατί οδηγεί σε έναν διχασμό με απρόβλεπτες συνέπειες.Η τακτική της "σιγής ασυρμάτου" της διοίκησης πρέπει να ανασταλεί.Και αυτό θα γίνει μόνο με απευθείας και δημόσιο διάλογο Ζαγοράκη-συνδέσμων-και απλών οπαδών.Οι δημοσιογράφοι σε αυτήν την συνάντηση θα θεωρηθούν persona non grata.Άλλωστε τους ακούμε τους διαβάζουμε και τι μας λένε?? - τι ρωτάνε ?? τα ίδια και τα ίδια.Μια απελπισμένη προσπάθεια τήρησης ισορροπιών για να μην στεναχωρήσουμε κανέναν και αυτό είναι εμφανέστατο "δια γυμνού οφθαλμού" μάλιστα.

Ο Λαός του ΠΑΟΚ μπορεί να γκρινιάζει ενίοτε μάλιστα να ξεπερνάει κάποια όρια αλλά να ξέρεις ότι είναι λαός δίκαιος και μπεσαλίδικος.Ο λαός του ΠΑΟΚ δεν γουστάρει αυλές στα πέριξ της διοίκησης δεν γουστάρει να μαθαίνει πληροφορίες από το "περιβάλλον" της με την μορφή διαρροών.Ο Λαός του ΠΑΟΚ θέλει και ΑΠΑΙΤΕΙ μια σταθερή στάση σε όλα τα ζητήματα που τον αφορούν.(Στις μεταγραφές π.χ. Οχι την μια μέρα δεν κάνουμε μεταγραφές δεν υποθηκεύουμε το μέλλον της ομάδας δεν έχουμε λεφτά και την άλλη ετοιμαζόμαστε να αποκτήσουμε τον Σπαντάσιο με 700.000 € για δυο χρόνια απο ότι διαβάζουμε έτσι)

Πρόεδρε συνεχίζουμε ΑΚΟΜΗ να σε στηρίζουμε αλλά τα αποθέματα αντοχών μας εξαντλούνται βγές επιτέλους από το καβούκι σου και πλησίασε με τρόπο ειλικρινή και αληθινό το λαό του ΠΑΟΚ.Απομόνωσε και κατήγγειλε ονομαστικά όλους αυτούς που είτε πρόκειται για δημοσιογράφους είτε για διάφορους παρατρεχάμενους  δημιουργούν προβλήματα στον ΠΑΟΚ.Και επιτέλους στελέχωσε την διοίκηση με κριτήριο και μόνο την ικανότητα τους και όχι την φιλία σου.

Και για να ξεκαθαρίσουμε την θέση μας μια και καλή σαν PAOK-26 πιστεύουμε ότι
δεν τσεπώθηκε ούτε ένα € από τα χρήματα του λαού του ΠΑΟΚ αλλά είναι σαφέστατο και δεν μπορεί να μας πείσει κανένας ισολογισμός περί του αντιθέτου ότι έγινε κακή διαχείριση,και την στιγμή που έγινε κακή διαχείριση όσοι είναι υπεύθυνοι για αυτήν ας απομακρυνθούν πάραυτα από το περιβάλλον του ΠΑΟΚ ΜΑΣ.

ΖΑΓΟΡ να ξες ότι περισσότερο κακό σου κάνουν οι σαλίγκαροι-γλείφτες σου οι αυτόκλητοι υπερασπιστές σου (εννοείτε όχι όλοι,μερίδα αυτών)στα site και στα fm που τα βλέπουν όλα καλά, όλα ανθηρά …
παρά αυτός που σου κάνει έστω και κακοπροαίρετη κριτική.

ΖΑΓΟΡ γίνε ξανά ο Ζαγοράκης της πρώτης περιόδου.

ΖΑΓΟΡ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ....