ΠΑΟΚ Πρωταθλητής Ελλάδος 2018/19

Αγωνιστικές/Δηλώσεις/Photos/video/Πρωτοσέλιδα

Volley Cup:ΠΑΟΚ-Ηρακλής 3-1 ..2ο σερί κύπελλο!

Μετά το 0-1 σετ από τον Ηρακλή, η ομαδάρα μας με πρωταγωνιστές τους Μουαγκουτούτια (MVP) και..

ΠΑΟΚ Gallery.....

Μια εικόνα - Μια ιστορία # Μια Πόλη - Μια Ομάδα (Ανανέωση κατά τακτικά χρονικά διαστήματα)

Συνθήματα-ποιητική συλλογή ΠΑΟΚ

Ο αναγνώστης του παρακάτω κειμένου θα πρέπει να γνωρίζει εκ των προτέρων ότι εδώ θα συναντήσει ΠΑΟΚτσήδικα ..

[Δήλωση/γεγονός της ημέρας] 


ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ (Open): {21/4}:

«Εμείς βάζουμε τα θεμέλια και θα ήθελα να πιστέψω ότι είναι η αρχή των μεγάλων κατορθωμάτων μας. Σε αυτήν τη χρονιά, δείξαμε πως μπορούμε να ενωθούμε γύρω από το στόχο μας. Δείξαμε πως μπορούμε να προχωρούμε ως μια οικογένεια, κάνοντας ο καθένας τη δουλειά του.

Εμείς ήμασταν ανοικτοί σε συνεργασία και κάθε μέρα το αποδεικνύαμε, αλλά οι άλλοι ενώθηκαν απέναντι μας. Αυτό εμάς, μας κάνει πιο δυνατούς. Δε θα μας τρομάξει. Μου ήρθε μια σκέψη του Περικλή. Περίπου 5ος αιώνας π.Χ. είπε:


«Ω Αθηναίοι σας καλώ να είστε πιο έξυπνοι. Να έχετε πιο καθαρό μυαλό». Γι’αυτό κι εγώ σήμερα καλώ την Αθήνα να έχει πιο καθαρό μυαλό. Τους ευχαριστώ. Αυτοί ενώνονται και κάνουν εμάς πιο δυνατούς!»»
 

  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ 2018/19..

ΜΙΑ ΠΟΛΗ - ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ
0 Αγώνες πριν την στέψη..
30η αγ.: ΠΑΣ Γιάννινα - Π.Α.Ο.Κ.  Κυρ. 5/5 19:00

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2011

Τζουλιάνο Σπαντάσιο:να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημαO Τζουλιάνο Σπαντάσιο (φανέλα Νο 10) πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης στην νέα Μεσημβρία μίλησε:
Για τους στόχους του:Στόχος είναι να προσπαθήσουμε να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Ο κόσμος περιμένει από εμένα και την ομάδα να αποδείξουμε τις δυνατότητές μας, είπε αρχικά ο Σπαντάσιο και του ζητήθηκε να σκιαγραφήσει τον εαυτό του.
Για το ποια είναι η θέση του: Είμαι ένας μεσοεπιθετικός που πάντα προσπαθεί να βοηθήσει τους επιθετικούς να παίξουν όσο το δυνατόν καλύτερα. Έχω την άνεση να αναλαμβάνω τα χτυπήματα εκτός της μεγάλης περιοχής, πράγμα που έκανα και στη Ραπίντ. Προσπαθώ πάντα να κάνω αυτά που μου ζητάει ο προπονητής. Μπορώ να σκοράρω, μπορώ να παίξω όμως και αμυντικά. Όλα θα εξαρτηθούν από τα όσα θα μου ζητήσει ο προπονητής μου.
Για το αν έπαιξε ρόλο ο Μπόλονι στην συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ: Επαιξε ρόλο, όπως και κάποιοι άλλοι άνθρωποι που μου
μίλησαν από τον ΠΑΟΚ. Πλέον περιμένω να παίξω στο Europa League και να πάρω τις ευκαιρίες μου.
Για τα αισθήματά του ερχόμενος στον ΠΑΟΚ: Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ΠΑΟΚ και ελπίζω να πάρουμε πολλούς τίτλους που είναι ο στόχος της ομάδας.
Για το αν γνωρίζει σε ποια ομάδα έχει έρθει: Είδα κάποιες εικόνες από τον ΠΑΟΚ, από τους φιλάθλους και όλα αυτά έπαιξαν ρόλο στην απόφασή μου.