ΠΑΟΚ Πρωταθλητής Ελλάδος 2018/19

Αγωνιστικές / Δηλώσεις / Photos/ video:..

Volley Cup:ΠΑΟΚ-Ηρακλής 3-1 ..2ο σερί κύπελλο!

Μετά το 0-1 σετ από τον Ηρακλή, η ομαδάρα μας με πρωταγωνιστές τους Μουαγκουτούτια (MVP) και..

ΠΑΟΚ Gallery.....

Μια εικόνα - Μια ιστορία # Μια Πόλη - Μια Ομάδα (Ανανέωση κατά τακτικά χρονικά διαστήματα)

Συνθήματα-ποιητική συλλογή ΠΑΟΚ

Ο αναγνώστης του παρακάτω κειμένου θα πρέπει να γνωρίζει εκ των προτέρων ότι εδώ θα συναντήσει ΠΑΟΚτσήδικα ..

[Δήλωση/γεγονός της ημέρας] 


ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ (Open): {21/4}:

«Εμείς βάζουμε τα θεμέλια και θα ήθελα να πιστέψω ότι είναι η αρχή των μεγάλων κατορθωμάτων μας. Σε αυτήν τη χρονιά, δείξαμε πως μπορούμε να ενωθούμε γύρω από το στόχο μας. Δείξαμε πως μπορούμε να προχωρούμε ως μια οικογένεια, κάνοντας ο καθένας τη δουλειά του.

Εμείς ήμασταν ανοικτοί σε συνεργασία και κάθε μέρα το αποδεικνύαμε, αλλά οι άλλοι ενώθηκαν απέναντι μας. Αυτό εμάς, μας κάνει πιο δυνατούς. Δε θα μας τρομάξει. Μου ήρθε μια σκέψη του Περικλή. Περίπου 5ος αιώνας π.Χ. είπε:


«Ω Αθηναίοι σας καλώ να είστε πιο έξυπνοι. Να έχετε πιο καθαρό μυαλό». Γι’αυτό κι εγώ σήμερα καλώ την Αθήνα να έχει πιο καθαρό μυαλό. Τους ευχαριστώ. Αυτοί ενώνονται και κάνουν εμάς πιο δυνατούς!»»
 

  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ 2018/19..

ΜΙΑ ΠΟΛΗ - ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ
0 Αγώνες πριν την στέψη..
30η αγ.: ΠΑΣ Γιάννινα - Π.Α.Ο.Κ.  Κυρ. 5/5 19:00

Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2011

Ανακοίνωση του CLUB Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ:...η πιο μίζερη διοίκηση όλων των εποχών μεγαλώνοντας όπως φαίνεται τα χρέη και αδυνατώντας να ενισχύσει την ομάδαΗ διοίκηση που εμείς στηρίξαμε όσο καμία άλλη που είχε τα περισσότερα έσοδα και χωρίς τα μέλη της να συνεισφέρουν οικονομικά, πιστέψαμε ότι θα μας βγάλει από την μιζέρια, τελικά κατάφερε να καταντήσει η πιο μίζερη διοίκηση όλων των εποχών μεγαλώνοντας όπως φαίνεται τα χρέη και αδυνατώντας να ενισχύσει την ομάδα σε μια εποχή που είναι χρυσή ευκαιρία για την ομάδα να φτάσει στην κορυφή.

Υ.Γ.: ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ!!!! ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ!!!! ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ !!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΟΙ!!!! ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ;;;;