Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Ανακοίνωση ΚΑΕ ΠΑΟΚ:..Είμαστε σίγουροι ότι εφόσον το lock out συνεχιστεί, ο Corey Maggette ξέρει που θα συνεχίσει την καριέρα του



Η διοίκηση πρωτοδικείου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αισθάνεται την ανάγκη όπως έχει και την υποχρέωση να ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδας μας σχετικά με την έλευση, παραμονή και αποχώρηση του καλαθοσφαιριστή Corey Maggette.Οι συζητήσεις με τον Corey Maggette ξεκίνησαν πριν καιρό και από την στιγμή που διαπιστώθηκε ότι το ενδεχόμενο συνεργασίας – λόγω του lock out- δεν είναι ένα άπιαστο και απατηλό όνειρο, αλλά μία εφικτή αν και ταυτόχρονα πολύ δύσκολη και περίπλοκη υπόθεση, πήραμε την απόφαση να καλέσουμε τον καλαθοσφαιριστή στη
Θεσσαλονίκη.Στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνουμε για την αναγέννηση του μπασκετικού ΠΑΟΚ, πιστεύαμε ακράδαντα ότι άξιζε τον κόπο να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που υπήρχαν και συνεχίζουν να υπάρχουν για την επίτευξη της συμφωνίας με τον Corey Maggette. Η παρουσία του και μόνο στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ και οι διαστάσεις που πήρε, πιστεύουμε ότι βοήθησαν ώστε να έρθει ακόμη πιο κοντά ο κόσμος στην ομάδα, αλλά και να δοθεί ακόμη μεγαλύτερο όραμα στην προσπάθεια που κάνουμε.Οι συζητήσεις με τον ίδιο τον Corey Maggette και τον εκπρόσωπό του Terrance Doyle δεν έγιναν για τα μάτια του κόσμου, ούτε όμως και στα πλαίσια ενός «πανηγυριού», όπως κάποιοι – ατυχώς - θέλησαν να παρουσιάσουν την ειλικρινή προσπάθειά μας να φέρουμε στον ΠΑΟΚ έναν ακόμη σπουδαίο αθλητή. Ηταν συζητήσεις δύσκολες, με πολλές παραμέτρους και αδιαπραγμάτευτη από μέρους του ΠΑΟΚ την απόφαση για να μην γίνει καμία κίνηση (όποια κι αν είναι αυτή) σε βάρος της εξυγίανσης. Γι’ αυτό και προσπαθήσαμε να ανταποκριθούμε σε όλες τις παραμέτρους μίας συμφωνίας με τον Corey Maggette σε συνεργασία με μεγάλες διαφημιστικές εταιρίες και χορηγούς και παρουσιάσαμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που θα μπορούσε να υποστηρίξει ένα τόσο σημαντικό εγχείρημα.
Σίγουρα δεν είναι σύμμαχός μας η πίεση του χρόνου από την Ευρωπαϊκή πρόκληση που μας περιμένει τέλη Σεπτεμβρίου στα προκριματικά της Ευρωλίγκα, αλλά και τις τεράστιες εκκρεμότητες που υπάρχουν στο ΝΒΑ λόγω του lock out.
Περιμένουμε την οριστική εξέλιξη σε αυτό το πολύ δύσκολο εγχείρημα στη διάρκεια της εβδομάδας, γνωρίζοντας ότι δεν είναι στο χέρι μας. Εξαρτάται πρωτίστως από τις συζητήσεις μεταξύ ιδιοκτητών των ομάδων και παικτών του ΝΒΑ. Είμαστε σίγουροι ότι εφόσον το lock out συνεχιστεί, ο Corey Maggette ξέρει που θα συνεχίσει την καριέρα του. Σε κάθε περίπτωση όμως είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ επεξεργάζεται από την πρώτη στιγμή εναλλακτικές λύσεις προκειμένου η ομάδα να προχωρήσει με ή χωρίς τον Corey Maggette.