ΠΑΟΚ Πρωταθλητής Ελλάδος 2018/19

Αγωνιστικές / Δηλώσεις / Photos/ video:..

Volley Cup:ΠΑΟΚ-Ηρακλής 3-1 ..2ο σερί κύπελλο!

Μετά το 0-1 σετ από τον Ηρακλή, η ομαδάρα μας με πρωταγωνιστές τους Μουαγκουτούτια (MVP) και..

ΠΑΟΚ Gallery.....

Μια εικόνα - Μια ιστορία # Μια Πόλη - Μια Ομάδα (Ανανέωση κατά τακτικά χρονικά διαστήματα)

Συνθήματα-ποιητική συλλογή ΠΑΟΚ

Ο αναγνώστης του παρακάτω κειμένου θα πρέπει να γνωρίζει εκ των προτέρων ότι εδώ θα συναντήσει ΠΑΟΚτσήδικα ..

[Δήλωση/γεγονός της ημέρας] 


ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ (Open): {21/4}:

«Εμείς βάζουμε τα θεμέλια και θα ήθελα να πιστέψω ότι είναι η αρχή των μεγάλων κατορθωμάτων μας. Σε αυτήν τη χρονιά, δείξαμε πως μπορούμε να ενωθούμε γύρω από το στόχο μας. Δείξαμε πως μπορούμε να προχωρούμε ως μια οικογένεια, κάνοντας ο καθένας τη δουλειά του.

Εμείς ήμασταν ανοικτοί σε συνεργασία και κάθε μέρα το αποδεικνύαμε, αλλά οι άλλοι ενώθηκαν απέναντι μας. Αυτό εμάς, μας κάνει πιο δυνατούς. Δε θα μας τρομάξει. Μου ήρθε μια σκέψη του Περικλή. Περίπου 5ος αιώνας π.Χ. είπε:


«Ω Αθηναίοι σας καλώ να είστε πιο έξυπνοι. Να έχετε πιο καθαρό μυαλό». Γι’αυτό κι εγώ σήμερα καλώ την Αθήνα να έχει πιο καθαρό μυαλό. Τους ευχαριστώ. Αυτοί ενώνονται και κάνουν εμάς πιο δυνατούς!»»
 

  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ 2018/19..

ΜΙΑ ΠΟΛΗ - ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ
0 Αγώνες πριν την στέψη..
30η αγ.: ΠΑΣ Γιάννινα - Π.Α.Ο.Κ.  Κυρ. 5/5 19:00

Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2011

Χρυσόστομος Γκαγκάτσης στον Sport 103:"Η ήπια πολιτική ίσως εκλήφθηκε σαν αδυναμία. Αυτό τώρα θα αλλάξει" - καλά καλά απο λόγια χορτάσαμε...όλο αλλάζετε αλλάζετε και όλο ίδιοι μένετεΟ διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, μίλησε στον Sport 103 fm για τις επαφές με τους ανθρώπους της Τότεναμ, τα μίνι διαρκείας και για την συνέντευξη τύπου με την ανάλυση των οικονομικών πεπραγμένων της τετραετίας την επόμενη βδομάδα:
Για την επίσκεψη των ανθρώπων της Τότεναμ: "Ήρθαν 7-8 άτομα από την Τότεναμ όπου σε μια σύσκεψη αποφασίστηκε να δοθεί το 5% των εισιτηρίων στους οπαδούς των δύο ομάδων. Είναι η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα που θα πάρει όλα τα (1425) εισιτήρια στη θύρα 8, συνολικά 1700 μαζί με αυτά στη θύρα 2.Ο αστυνομικός διευθυντής του Λονδίνου μας
είπε πως θα είναι ιδιαίτερα αυστηροί και ότι για το θέμα των πυρσών θα υπάρξουν και συλλήψεις!Κάναμε αίτημα για παραπάνω εισιτήρια, αφού υπάρχουν πολλοί Έλληνες που σπουδάζουν στο εξωτερικό. Θα έχουμε μια απάντηση την άλλη εβδομάδα. Δεν το απέκλεισαν.Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα μίνι διαρκείας. Θα υπάρχει σχετική ανακοίνωση. Οι τιμές είναι σχεδόν ίδιες με πέρσι. Από Δευτέρα θα δίνονται και μεμονωμένα, όχι μόνο σε πακέτο για όλα τα ματς".
Για την αυστηρότητα του νέου πειθαρχικό κώδικα στο ελληνικό πρωτάθλημα που ο
ΠΑΟΚ ζητά να αλλάξει: "Μιλάμε για οικονομική καταστροφή. 20.000 ευρώ για κάθε πυρσό! Όλες οι ομάδες κινούνται στο ίδιο πλαίσιο με μας. Θα γίνει μια επιτροπή όπου θα συζητηθούν οι ποινές για πυρσούς, συνθήματα, καπνογόνα, λέιζερ. Μιλάμε για οικονομικό στραγγαλισμό για τις ομάδες με τον νέο κώδικα".
Για το κλίμα δυσαρέσκειας που επικρατεί ανάμεσα στους φιλάθλους: "Δεν μπορώ να καταλάβω, από πού προέρχεται. Έχουμε μια πρόκριση στους Ομίλους, ξεκινήσαμε με νίκη στο πρωτάθλημα, οι ανταγωνίστριες ομάδες έχουν αποδυναμωθεί. Υπάρχει μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Όλοι έχουν γίνει λογιστές, οικονομολόγοι. Θα γίνει λοιπόν μια λεπτομερής ανάλυση των πεπραγμένων για να μην υπάρχουν απορίες.Την εισπράττουμε καθημερινά την ατμόσφαιρα. Τα έσοδα είναι ακόμα πιο μειωμένα. Και κάναμε μεταγραφές. Έχει έρθει ο Λάζαρ, ο Ρομπέρ, ο Γεωργιάδης, έχουμε πάρει τον Μπόλονι που είναι εγνωσμένης αξίας.Την επόμενη βδομάδα θα δοθούν επιτέλους απαντήσεις, αναλυτικά για τα έσοδα και τα έξοδα της τετραετίας. για να μην διαστρεβλώνεται άλλο η αλήθεια. Έχουμε εισπράξει την ατμόσφαιρα γι’ αυτό και θα γίνει η παρουσίαση. Βέβαια σε τόσους ελέγχους ως τώρα δεν έχει βρεθεί τίποτα. Πρέπει να σταματήσει αυτό το, που πήγαν τα λεφτά.Είναι άδικο για τον Πρόεδρο, ένα άνθρωπο που ξέρουμε πόσα έχει προσφέρει τον ΠΑΟΚ. Μάλλον ξέχασαν κάποιοι που ήταν ο ΠΑΟΚ όταν ανέλαβε ο Ζαγοράκης και που είναι τώρα.Σίγουρα η φθορά μιας διοίκησης είναι φυσική οπουδήποτε. Το ότι δεν ήρθε ένας τίτλος και χάσαμε έναν τίτλο όπως τον χάσαμε μέσα στο Βικελίδης έπαιξε το ρόλο του. Η ήπια πολιτική ίσως εκλήφθηκε σαν αδυναμία. Αυτό τώρα θα αλλάξει".πηγή:sportouvorra.gr