Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Λευτέρης Δούκας VS Σταύρος Κόλκας



[Σημείωση 18/11/2018: Το συγκεκριμένο κείμενο αναρτήθηκε στις 24/9/2011 επειδή όμως δέχεται ακόμη και σήμερα επισκέψεις από τις αναζητήσεις τις google είχαμε 2 επιλογές ή να διαγράψουμε την ανάρτηση ή να την αφήσουμε ως αρχειακό υλικό -και μόνο ως έτσι ας αναγνωσθεί- γιατί τα δεδομένα προφανώς και έχουν αλλάξει από την δύσκολη τότε και σε πολλούς τομείς εποχή για τον Π.Α.Ο.Κ. μας.

Θεωρούμε τόσο τον Δούκα όσο και τον Κόλκα (και ας μην τον χωνεύουμε) δυνατά χαρτιά της δημοσιογραφίας του Π.Α.Ο.Κ. και εντελώς απαραίτητους στην αντιμετώπιση των επιθέσεων που δεχόμαστε καθημερινά τόσο από τα ΠΟΚεμον όσο και την εδώ κίτρινη παραδουλεύτρα τους, που, όσο μπόι της λείπει τόσο γλώσσα βγάζει]

ΣΗΜΕΙΩΣΗ PAOK-26:
Α) ΠΕΡΙ ΚΟΛΚΑ: Το ότι με τον  Κόλκα εκ παλαιόθεν ακόμη έχουμε ένα θέμα είναι γεγονός δεν είναι δα και η μεγαλύτερη συμπάθεια μας το αντίθετο ισχύει θα έλεγα. Από την στιγμή  μάλιστα που μας έστειλε και ένα Εmail καταλήγοντας με την προτροπή
"αν δεν ξέρεις να μην μιλάς" η "συμπάθεια" μας στο πρόσωπο του έφθασε στο απόγειο της. ΑΛΛΑ στο συγκεκριμένο θέμα δεν μπορούμε να του σούρουμε απολύτως τίποτε. Και την επίθεση που θεωρούμε ότι δέχθηκε από τον ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ την χαρακτηρίζουμε  πέρα ως πέρα φάουλ εκτός τόπου και χρόνου και να το πούμε και αλλιώς....για τα πανηγύρια. Και στην τελική ούτε καν μας νοιάζει ποιος έκανε την αρχή.

Β) ΠΕΡΙ ΔΟΥΚΑ: Όταν η διοίκηση ανακοίνωσε την πρόσληψη του Λευτέρη Δούκα είχαμε πει τότε ότι η διοίκηση χτύπησε φλέβα χρυσού και επιτέλους ένας δυναμικός δημοσιογράφος θα αναπληρώσει το τεράστιο επικοινωνιακό έλλειμμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μερικούς μήνες αργότερα και εκ των γεγονότων κρίνοντας συμπεραίνουμε ότι:

Η επικοινωνιακή πολιτική της διοίκησης ξαναβάλτωσε με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της να ασχολείται νυχθημερόν -που λέει ο λόγος- στα Facebook  πρήζοντας μας κυριολεκτικά τα ούμπαλα  με τα "αστειάκια" του και τις αναφορές του στην μικρή και ανύπαρκτη ομάδα της γειτονιάς της Παπαναστασίου. Λες και αυτό είναι το σημερινό πρόβλημα του ΠΑΟΚ. ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ
ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ.ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ. Και όλα αυτά τη στιγμή που βλέπουμε καθημερινά  ένα απίστευτο πήδημα που μας ρίχνει μια η ΕΠΟ μια η ΚΕΔ μια η ΕΡΑ μια τα ΜΑΤ μια οι Πιλάβιοι μια οι Μπιταξήδες (*Αυτοί είναι ο "καθένας" και δεν ασχολείστε γιατρέ ???.Εεεε??) ο ένας ο άλλος και γενικά ο κάθε πικραμένος παπαρίδης. Και αντι λοιπόν να ασχοληθεί με τα σοβαρά θέματα που απασχολούν τον ΠΑΟΚ τι κάνει αυτός?? Ανοίγει ένα απαράδεκτο μέτωπο με τους δημοσιογράφους του ΠΑΟΚ (αλήθεια γιατρέ ΕΣΥ που γνώριζες πρωτύτερα την κατάληξη και το φιάσκο της  υπόθεσης Φλωρίδη γιατί δεν μας άνοιγες τα μάτια και τώρα μας το παίζεις έξυπνος??? Εεεεε)


ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ πρός  ΣΤΑΥΡΟ ΚΟΛΚΑ και ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΛΚΑΣ προς ΛΕΥΤΕΡΗ ΔΟΥΚΑ
 (του ξεκατινιάσματος το ανάγνωσμα)

Επεισόδιο 1°:ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ πρός  ΣΤΑΥΡΟ ΚΟΛΚΑ:
Αγαπητέ Σταύρο Κόλκα.
Κατ' αρχήν χαίρομαι που παραδέχτηκες ότι έφαγες παπά, αν και ο χρονικές αναφορές, με δυσκολεύουν να σε συγχαρώ, γιατί απλά το παραδέχτηκες, αφού τον πήραν όλοι χαμπάρι. Αν για σένα δημοσιογραφία είναι να ακολουθείς αυτά που έχει καταλάβει ήδη όλος ο κόσμος, σε πληροφορώ, ότι ο δημοσιογράφος είναι αυτός που ενημερώνει και δεν ενημερώνεται από την κοινή γνώμη.

Ο λόγος για τον οποίον έφαγες τον παπά (λόγω της παρουσίας του Βρύζα όπως ισχυρίζεσαι) δεν αφορά κανέναν, παρά μόνο εσένα και τον καθρέφτη σου!. Ο κόσμος εσένα διαβάζει, αν είναι φρόντιζε να βάζεις την υπογραφή εκείνων που εμπιστεύεσαι και όχι τη δική σου.

Το ότι ο Θ. Ζαγοράκης είχε δεσμευτεί ότι θα ζητά εγγυητικές είναι γεγονός και δε θα σε κατηγορούσε κανείς, αν η κριτική σου αφορούσε αυτό το κομμάτι! Απορώ ωστόσο, πως επικαλείσαι την παρουσία Βρύζα μόνο για πάρτη σου και αποκλείεις το ενδεχόμενο ο λόγος να ήταν ο ίδιος και για το Ζαγοράκη! Και μιλάμε για μια απλή συνάντηση, ούτε για υπογραφές, ούτε για συμφωνίες...

Οσο για τα νούμερα που αναφέρεις και υιοθετείς, ναι μεν δεν τα χρέωσα σε σένα, σε κατηγόρησα όμως που δεν διασταύρωσες ως όφειλες, αν όντως ειπώθηκε αυτό το νούμερο, είτε από τον κ. Μαυροφρύδη, είτε από τον ίδιο το Ζαγοράκη. Αν το έκανες, σε προκαλώ να ονοματίσεις, αλλιώς, οι χαρακτηρισμοί μου δεν αλλάζουν.

Επειδή επίσης επιμένεις σε μαθήματα επικοινωνιακής τακτικής, μπερδεύοντας προφανώς τη νυν  ιδιότητα σου, σ' ενημερώνω ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν είναι ραδιόφωνο για να απαντά και να ανοίγει διάλογο με τον * καθένα, που ενδεχομένως να θέλει και να σπάσει πλάκα!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μιλά για ένα θέμα μια φορά και η απάντηση της ισχύει -εκτός κι' αν αναθεωρηθεί από την ίδια-, χωρίς να χρειάζεται να επανέρχεται και να παρεμβαίνει, επειδή κάποιος την είδε ξερόλας ή αποφάσισε να παραγοντίσει!

Οσο για τους λαικισμούς περί του ποσού της αμοιβής μου, κι΄ επειδή διαπιστώνω ότι ''τρώγεσαι'' συχνά πυκνά με το επικοινωνιακό κομμάτι της ΠΑΕ, μπορείς να απευθυνθείς στον πρόεδρο Θ. Ζαγοράκη και να ζητήσεις τη θέση! Δεσμεύομαι δημοσίως ότι την επόμενη στιγμή θα αποχωρήσω και θα ανοίξω το δρόμο για την επικοινωνιακή άνοιξη του ΠΑΟΚ και της τσέπης σου, αφού αν κρίνω από τις προσεγγίσεις και τις τοποθετήσεις  σου, την αύξηση την έχεις στο τσεπάκι.

Τα υπόλοιπα επί προσωπικού τα ξεπερνώ, επισημαίνοντας απλώς ότι θα ήταν πιό αξιόπιστα, αν δεν τα εξέφραζες μετά από ένα ξεφωνητό, που δεν ήταν προσωπικό, αλλά επί της ουσίας.

Οσο για τα περί ζάβλακα που συναντιέται με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, η απορία μου είναι πως ονομάζονται αυτοί που Θεοποιούν έναν ζάβλακα και τον παρουσιάζουν ως μεγιστάνα...

Ομολογώ τέλος, ότι όντως ήταν το χειρότερο καλοκαίρι από επικοινωνιακής πλευράς για τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ σε προσωπικό επίπεδο, αλλά αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι τα προηγούμενα χρόνια, δεν είχαν εμφανιστεί επενδυτές που ήταν διατεθειμένοι να παρατήσουν τις δουλειές τους, για να κάνουν τον ΠΑΟΚ μεγάλο.

ΥΓ 1 . Σε ενημερώνω, ότι δεν είχα ποτέ στη ζωή μου αφεντικά, παρά μόνο εργοδότες, γιατί απλά δεν ένοιωθα ποτέ δούλος, αλλά εργαζόμενος.
Οπως επίσης και ότι δεν έχω δικό μου πρόεδρο, αφού είμαι άνθρωπος και όχι εταιρία ή δημόσιος οργανισμός.
Μην κρίνεις εξ' ιδίων τ΄αλλότρια...
ΥΓ. 2 Την επόμενη φορά, φρόντισε να είσαι πιό λακωνικός, για δυό παραγράφους, έγραψες την ιστορία της ζωής σου.
ΥΓ.3 Είναι  πιό αντρίκιο όταν απαντάς, να αναδημοσιεύεις και την άποψη του άλλου.

Επεισόδιο 2°:ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΛΚΑΣ πρός τον ΛΕΥΤΕΡΗ ΔΟΥΚΑ:

Είμαι αναγκασμένος να απαντήσω στα όσα έγραψε ο υπάλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Λευτέρης Δούκας, για εμένα προσωπικά και τον ρόλο που σύμφωνα με αυτόν έπαιξα εγώ στην υπόθεση Φλωρίδη.

Προσωπικά αισθάνομαι πως όταν δέχεσαι μία επίθεση από υπάλληλο μίας ΠΑΕ, ενώ δεν τους έχεις κάνει κάτι σε προσωπικό επίπεδο, το πιθανότερο σενάριο είναι να γίνεται με εντολή της ΠΑΕ. Θέλω να πιστεύω πως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, αλλά το τι πραγματικά συμβαίνει δεν το γνωρίζω.

Ο Δούκας λοιπόν, έγραψε στο σάιτ του πως εγώ λάνσαρα την υπόθεση Φλωρίδη. Πρώτα απ όλα, παραδέχτηκα και στα κείμενά μου, όπως και στο ραδιόφωνο, πως για μία εβδομάδα τον έφαγα τον παπά και εγώ. Αν και δεν θα έπρεπε, τον έφαγα. Μία εβδομάδα για ένα σήριαλ που κράτησε τρεις μήνες.

Έναν παπά που δεν τον έφαγα λόγω της παρουσίας του Γιώργου Σαχπατζίδη, αλλά λόγω της παρουσίας του Βρύζα στο όλο σκηνικό. Και ο τελευταίος μαζεύτηκε γρήγορα όταν κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά, αρκετά πριν και εγώ μόλις συνήλθα.

Μου χρεώνει στο κείμενο που έγραψε ο φίλος μου ο Λευτέρης, το ότι αναφέρθηκα στο άνοιγμα κάτι που βόλευε την πλευρά Σαχπατζίδη. Ξεχνά να αναφέρει βέβαια το τι ακριβώς συνέβη.
Πως το αφεντικό του και πρόεδρος της ΠΑΕ, Θοδωρής Ζαγοράκης, ενώ είχε δεσμευτεί πως θα ζητά εγγυητικές από τον κάθε υποψήφιο επενδυτή, πήγε στο ραντεβού της Κατερίνης χωρίς έναν τέτοιο αίτημα και άρχισε να μιλάει για νούμερα.

Στο ραντεβού ήταν δέκα άνθρωποι και ο οικονομικός – άμισθη – .διευθυντής της ΠΑΕ κ. Μαυροφίδης, αναφέρθηκε σε νούμερα τα οποία ουδεμία σχέση είχαν με αυτά που γνωρίζαμε.
Βεβαίως και χρησιμοποιήθηκε επικοινωνιακά από την πλευρά Σαχπατζίδη – Φλωρίδη το συγκεκριμένο νούμερο, αλλά πως είναι δυνατόν να απαιτεί ο κ. Δούκας να αποκρυφτεί ένα γεγονός που μία ώρα μετά το ραντεβού το γνώριζε όλος ο σκληρός πυρήνας των οπαδών και βέβαια όσοι ρεπόρτερ νιώθουν από ρεπορτάζ.

Η δουλειά του κ. Δούκα βέβαια, ήταν να απαντήσει σε αυτά τα κακόβουλα σύμφωνα με τη λογική του δημοσιεύματα ή να ορίσει μία επικοινωνιακή στρατηγική για το πως θα ηρεμήσει ο κόσμος.

Ήταν τόσο καλή η επικοινωνιακή πολιτική – στρατηγική του κ. Δούκα, που ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ λίγες εβδομάδες μετά, έφτασε να απολογείται και να υβρίζεται από 200 αγανακτισμένους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι θεώρησαν πως στον ΠΑΟΚ γίνεται πλιάτσικο.

Ήταν τόσο καλή η επικοινωνιακή στρατηγική του κ. Δούκα, που ο πλέον καθαρός πιστεύω πρόεδρος του ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε ως κλέφτης. Απλά γιατί δεν υπήρχε καμία στρατηγική.

Από τη στιγμή που το νούμερο που ανέφερα στα κείμενά μου ακούστηκε από επίσημα χείλη, ήμουν υποχρεωμένος να το αναφέρω. Είναι το γεγονός. Δεν έβαλα το χέρι μου στη φωτιά πως είναι αυτό το άνοιγμα, αλλά ανέφερα πως αυτό ειπώθηκε. Το ότι χρησιμοποιήθηκε το νούμερο από τους υποψήφιους αγοραστές, είχε κόστος μετά τον Ζαγοράκη σε εμάς, αφού εμείς ήμασταν «αυτοί που δεν τα λέγαμε»

Ο ΠΑΟΚ πέρασε αυτό το καλοκαίρι την χειρότερη επικοινωνιακή του φάση και ο πρόεδρός του, δέχτηκε την μεγαλύτερη φθορά από οποιαδήποτε άλλη στιγμή της παρουσίας του στη ΠΑΕ.

Αλήθεια, ποια ήταν η προσθήκη που έκανε;
Σε αυτό το διάστημα, προσωπικός σύμβουλος του Θοδωρή Ζαγοράκη είναι ο Λευτέρης Δούκας, ο οποίος κοστίζει στον ΠΑΟΚ μαζί με τις κρατήσεις μπορεί και πάνω από 30 χιλιάδες ευρώ το χρόνο.

Αν ήταν αποτελεσματικός θα ήμουν της άποψης πως πρέπει να πάρει και παραπάνω. Αν μου βρει κάποιος επιχειρήματα για το κατά πόσο είναι αποτελεσματικός, είμαι έτοιμος να ακούσω.
Το ξεφωνητό που μου ρίχνει είναι θεμιτό, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Απλά θα πρέπει να διαφωνήσω για τους λόγους που γίνεται και αυτοί είναι προσωπικοί.

Έχω εκφράσει ουκ ολίγες φορές τις ενστάσεις μου για τον τρόπο που κινείται, έχω εκφράσει πολλές φορές τη διαφωνία μου για το πως λειτουργεί ο ΠΑΟΚ σε αυτό το κομμάτι.

Επί προσωπικού δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του, δεν θεωρώ πως ο χαβαλές που κάνει είτε τραγουδώντας, είτε μέσα από τα όσα γράφει στο σάιτ του προσβάλει τον ΠΑΟΚ, δεν με απασχολεί που ασχολείται όλη μέρα στο Facebook με τον Λάμπρο Σκόρδα και τον Άρη, ούτε θα του πω εγώ τι θα κάνει.

Όταν όμως μιλάμε όμως για τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ, θα πρέπει να βγάζει κάθε σεντς των χρημάτων που αμείβεται. Και μέχρι στιγμής, δεν βγάζει ούτε ευρώ. Ελπίζω τώρα που με έβαλε στην ίδια μοίρα με ανθρώπους που μάλωσα για το θέμα Φλωρίδη  – ρισκάροντας να χάσω τη δουλειά μου – να πάρει ένα μπόνους από την ΠΑΕ.
Χάιλάιτ καριέρας μέχρι τώρα, είναι η παρέμβαση στον Ραπτόπουλο, κάτι που κατά την ταπεινή μου άποψη είναι τουλάχιστον μίζερο.

Από εκεί και πέρα, του εύχομαι καλή επιτυχία στο πολύ δύσκολο έργο που έχει αναλάβει και ελπίζω τώρα που ανέδειξε το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟΚ να σταματήσει να ξεφτιλίζεται η ομάδα από τον κάθε ζάβλακα που μπορεί να κλείνει ραντεβού με τον πρόεδρό του και αυτός να του ανοίγει όλα τα χαρτιά χωρίς να τον γνωρίζει.