Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Αι σιχτίρ Νικολακόπουλε



Απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον γνωστό και μη εξαιρετέο Νικολακόπουλο (αυτόν που εργάζεται στην φυλλάδα  "γαύρος" αυτήν ντε που ταΐζει κάθε λίγο και λιγάκι χορταράκι στα κόκκινα προβατάκια  της τρούμπας  για μεταγραφή Βιερίνια στην σιχαμερή και βρωμερή ομάδα τους.Βιερίνια θέλετε ΠΡΟΒΑΤΑ?? ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ) σε κείμενο που ανάρτησε με τίτλο ''Πουλάει ο Ολυμπακός. To 1-3;'' στο gazzeta.gr .
Λευτέρης Δούκας
Γραφείο τύπου και επικοινωνίας ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Προς κ. Νικολακόπουλο
 ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΑΚΟΣ! ΜΗΠΩΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΙ' ΟΛΑΣ?
 Κατ' αρχήν αποδεχτείτε την ταπεινή συγγνώμη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την εξωπραγματική και άστοχη αναφορά του προέδρου της Θ. Ζαγοράκη στην διαιτησία που απολαμβάνει ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα.Πρόκειται για προσωπικό μου λάθος, αφού μέσα στην παραζάλη της προετοιμασίας για τη συνέντευξη τύπου, ξέχασα να τον ενημερώσω για τη συλλεκτική δήλωση του Σάββα Θεοδωρίδη, ότι ''ο Ολυμπιακός είναι η πιο αδικημένη ομάδα''.

Αν ήμουν πιο επιμελής, δε θα επέτρεπα στον πρόεδρο να φτάσει στα επίπεδα γραφικότητας που ορθώς περιγράφετε και θα προσέγγιζε εκείνα της σοβαρότητας, που απορρέουν από την παραπάνω δήλωση.Προσυπογράφω επίσης την επισήμανση ότι δεν είναι δυνατόν ολόκληρος πρόεδρος να σχολιάζει τη διαιτησία μιας σεζόν, επικαλούμενος ένα παιγνίδι. Πόσο δε, όταν πρόκειται για κάποιον που δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με το χώρο, απλώς συμπτωματικά έχει παίξει ποδόσφαιρο σε υψηλότατο επίπεδο και έχει σηκώσει Euro ως αρχηγός της Εθνικής!

Ισως σας βολεύει περισσότερο, όταν παρόμοιες κρίσεις επιτρέπονται μόνο σε ''έγκριτους'' καθηγητές διαιτησίας, η ανεξαρτησία των οποίων -όπως και των τηλεοπτικών σταθμών που τους φιλοξενούν- είναι ολοφάνερη.Αν πάλι νοιώθετε αδικημένος από την αναφορά μόνο στα της φετινής διαιτησίας, ευχαρίστως να αναφερθούμε στην περίοδο ή τη δεκαετία που προτιμάτε! Όποια και να διαλέξετε, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο...

Μπορεί όπως ισχυρίζεστε ο Ολυμπακός να πουλάει στη Β. Ελλάδα, αλλά και μόνο το άκουσμα  της λέξης ΠΑΟΚ στα μέρη σας, προκαλεί παραισθήσεις όπως αποδεικνύεται. Ειδάλλως, δε θα μπερδεύατε την αναφορά του Θ. Ζαγοράκη στη διαιτησία, με την απάντηση για το ταξίδι που απαγορεύτηκε να κάνουν οι φίλαθλοί μας οργανωμένα στα Ιωάννινα, αφού σε αυτό το γεγονός αφορούσε η επίκληση της απουσίας του στο Λονδίνο.

Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω μαζί σας, σχετικά με τα δύο τρία λάθη του διαιτητή στον αγώνα Ολυμπαικού-Παναιτωλικού. Σε σχέση με αυτά που έχουμε δει κατά το παρελθόν, το οφ-σάιντ του Τζιμπούρ ισοδυναμεί με πταίσμα και είναι ανάξιο αναφοράς...Χαίρομαι που επικαλείσθε τον φετινό αγώνα Ολυμπακού-ΠΑΟΚ στο Καραισκάκη -και όχι παλαιότερους-, αφού φαίνεται και στην πράξη ότι μια διαιτησία 50-50 -όπως του κ. Κουκουλάκη στο συγκεκριμένο παιγνίδι- είναι τόσο ασυνήθιστη για εσάς, που αποτελεί είδηση και τη μνημονεύεται σε κάθε ευκαιρία.

Για το αυθαίρετο συμπέρασμα ότι η βαθμολογική διαφορά Ολυμπιακού- ΠΑΟΚ και η αδυναμία μας να κερδίσουμε την Κέρκυρα οφείλεται στη διαιτησία -πανεύκολο να απαντάς σε βολικά ερωτήματα που ο ίδιος θέτεις, χρεώνοντας τα σε άλλους-, σας απαντώ ότι η διαφορά θα ήταν μικρότερη, αν στο εν λόγω παιγνίδι ο διαιτητής έδινε πέναλτι στη βουτιά του Αθανασιάδη -λιγότερο κραυγαλέο θα ήταν αν παρασυρόταν, σε σχέση με το οφ-σάιντ του Τζιμπούρ.

Οσο για το (τρόπος του λέγειν) κάθισμα -πείτε το με δικά σας λόγια μην αγχώνεσθαι- με τον Παναθηναικό στην Τούμπα, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, αν μας καθόταν κάποιος διαιτητής που ακύρωνε κάθε γκολ του φιλοξενούμενου ως οφ-σάιντ! Ακόμα κι' αν σκόρερ δεν ήταν σε κανένα απ' αυτά, ο Κατσουράνης...

ΥΓ. Αν διάγνωση περί καθίσματος έγινε από ελικόπτερο, δικαιολογείσθε...
.