Οnce PAOK, always PAOK # PAOK AGAINST ALL

"Η δήλωση της εβδομάδας"

 Λέο Μάτος:
 «Στην Ελλάδα υπάρχουν αρκετοί παίκτες που παίζουν σαν κορίτσια, κάνουν θέατρο πως δήθεν τραυματίζονται από ένα απλό άγγιγμα ή μία απώθηση. Δεν ήρθα στην Ελλάδα για να κάνω θέατρο.» (κλικ) 

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-0 ...και την 7 και την 8 γλεντώ τον Ολυμπιακό


Μη έχοντας την περσινή σούφρα με το γκολ-πλάτη του μαστροδέλλα η ΑΕΚ πήρε σήμερα αυτό που της άξιζε.Το μπούλο από την συνέχεια της διοργάνωσης.Βουντού βουντού βουντού βουντού και μια καρφίτσα μαύρη στο π....ο μας θα κάθονται 10.000 γαύροι.
Στον Πύργο τον Λευκό...........Π.Α.Ο.Κ.: Γλύκος, Σταφυλίδης, Έττο, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Γκαρσία, Λάζαρ (80' Μπαλάφας), Φωτάκης (85' Ιβιτς ), Σαλπιγγίδης, Λίνο (89' Ρομπέρ),  Αθανασιάδης

ΤΑ ΓΚΟΛ:
33': 1-0  πέναλτι του Λίνο. Ανατροπή (?) του Λαζάρ  από τον Κάλα.
55': 2-0 Κλάους μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκαρσία

ΛΑΖΛΟ ΜΠΟΛΟΝΙ:"Δεν νομίζω ότι παίξαμε πολύ καλά, αλλά ήμασταν δυνατοί.
Παρόλο που κάναμε τεχνικά λάθη, οι επιλογές μας δεν ήταν καθυστερημένες και δεν κάναμε τα μεγάλα λάθη που θα μπορούσαν να αλλάξουν τη ροή του αγώνα. Είμαι χαρούμενος που προκριθήκαμε και που αυτό το ματς τελείωσε στα 90 λεπτά, γιατί η ομάδα είναι κουρασμένη. Το Κύπελλο κρύβει εκπλήξεις και ελπίζω οι οπαδοί μας είναι ικανοποιημένοι"
ΦΩΤΟ:

Αναζήτηση στο PAOK-26

Επιτρέπεται να πέσεις επιβάλλεται να σηκωθείς. Mην πέφτετε,και αν πέσετε να σηκωθείτε, σίγουρα έχετε την δύναμη, μην αφήσετε κανέναν να πιστεύει πως σας νίκησε

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ PAOK-26