Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Κοστίν Λάζαρ στο Sport 103 fm:"Ακόμα και σε μία μέρα που δεν πιάσαμε απόδοση πήραμε αυτό που θέλαμε..."



Ο Κοστίν Λάζαρ, ο Ρουμάνος αμυντικός μέσος του ΠΑΟΚ, μίλησε στον Sport 103 fm για την πρόκριση επί της ΑΕΚ, για το πρωτάθλημα για την κούραση από τα συνεχή παιχνίδια.

Για την ψυχολογία μετά την πρόκριση: «Το ηθικό μας είναι πολύ ανεβασμένο γιατί ήταν και ένα σημαντικό παιχνίδι αλλά και λόγω του αντιπάλου. Είμαστε κουρασμένοι όμως και είναι και αυτό πολύ σημαντικό».

Για το πως θα ανταποκριθεί η ομάδα στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Η ομάδα θα προσπαθήσει για το καλύτερο όπως κάνει πάντα. Δεν είναι όμως ίδιο παιχνίδι. Το παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν περισσότερο ένα παιχνίδι δουλειάς για εμάς».

Για τον τρόπο που ήρθε η νίκη με την ΑΕΚ: «Παίξαμε ακριβώς όπως έπρεπε. Ακόμα και σε μία μέρα που δεν πιάσαμε απόδοση πήραμε αυτό που θέλαμε και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ημασταν μεγάλη ομάδα».


Για το πέναλτι: «Εκείνη τη στιγμή προσπάθησα για το καλύτερο. Είχα το περιθώριο να κάνω την ντρίμπλα και την έκανα»

Για τον δρόμο προς τον τελικό: «Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε και τόσο δύσκολη κλήρωση. Σεβόμαστε τον Ατρόμητο, αλλά έχουμε πολλές πιθανότητες. Το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και εμείς πρέπει να το κοιτάμε με σοβαρότητα».

Για την ψυχραιμία που έδειξε χθες η ομάδα: «Ημασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Η ομάδα είχε νεύρο με την καλή έννοια. Ξέραμε ότι πέρσι μας είχε αποκλείσει από τον τελικό του Κυπέλλου και θέλαμε να πάρουμε εκδίκηση. Ημασταν σοβαροί, είχαμε αυτοσυγκέντρωση και ακολουθήσαμε το πλάνο».ΠΗΓΗ:sportouvorra.gr