ΠΑΟΚ Πρωταθλητής Ελλάδος 2018/19

Αγωνιστικές / Δηλώσεις / Photos/ video:..

Volley Cup:ΠΑΟΚ-Ηρακλής 3-1 ..2ο σερί κύπελλο!

Μετά το 0-1 σετ από τον Ηρακλή, η ομαδάρα μας με πρωταγωνιστές τους Μουαγκουτούτια (MVP) και..

ΠΑΟΚ Gallery.....

Μια εικόνα - Μια ιστορία # Μια Πόλη - Μια Ομάδα (Ανανέωση κατά τακτικά χρονικά διαστήματα)

Συνθήματα-ποιητική συλλογή ΠΑΟΚ

Ο αναγνώστης του παρακάτω κειμένου θα πρέπει να γνωρίζει εκ των προτέρων ότι εδώ θα συναντήσει ΠΑΟΚτσήδικα ..

[Δήλωση/γεγονός της ημέρας] 


ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ (Open): {21/4}:

«Εμείς βάζουμε τα θεμέλια και θα ήθελα να πιστέψω ότι είναι η αρχή των μεγάλων κατορθωμάτων μας. Σε αυτήν τη χρονιά, δείξαμε πως μπορούμε να ενωθούμε γύρω από το στόχο μας. Δείξαμε πως μπορούμε να προχωρούμε ως μια οικογένεια, κάνοντας ο καθένας τη δουλειά του.

Εμείς ήμασταν ανοικτοί σε συνεργασία και κάθε μέρα το αποδεικνύαμε, αλλά οι άλλοι ενώθηκαν απέναντι μας. Αυτό εμάς, μας κάνει πιο δυνατούς. Δε θα μας τρομάξει. Μου ήρθε μια σκέψη του Περικλή. Περίπου 5ος αιώνας π.Χ. είπε:


«Ω Αθηναίοι σας καλώ να είστε πιο έξυπνοι. Να έχετε πιο καθαρό μυαλό». Γι’αυτό κι εγώ σήμερα καλώ την Αθήνα να έχει πιο καθαρό μυαλό. Τους ευχαριστώ. Αυτοί ενώνονται και κάνουν εμάς πιο δυνατούς!»»
 

  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ 2018/19..

ΜΙΑ ΠΟΛΗ - ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ
0 Αγώνες πριν την στέψη..
30η αγ.: ΠΑΣ Γιάννινα - Π.Α.Ο.Κ.  Κυρ. 5/5 19:00

Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012

Ιβάν Σαββίδης:"Στις 15 Αυγούστου ο ΠΑΟΚ έρχεται στα δικά μου χέρια"Ο Ιβάν Σαββίδης λύνει την σιωπή του και μιλάει αποκλειστικά στο Sport2310.gr, αποκαλύπτοντας τις προθέσεις του για τον ΠΑΟΚ.

Τι γίνεται με το ενδιαφέρον σας για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Σε ποιο στάδιο βρισκόμαστε;«Στις 15 Αυγούστου ο ΠΑΟΚ έρχεται στα δικά μου χέρια και αλλάζουν αρκετά πράγματα».
Ο ΠΑΟΚ έχει προχωρήσει σε ορισμένες πωλήσεις παικτών. Είστε ενημερωμένος;«Δεν γνωρίζω κάτι για τις πωλήσεις, δεν έχω κάποια ενημέρωση. Πάντως για να μην
παρεξηγηθεί και η τωρινή διοίκηση της ομάδας, θέλω να επισημάνω πως δεν υπάρχει ενημέρωση καθώς ακόμα δεν  έχω τον πλήρη έλεγχο της ομάδας στα χέρια μου. Ο Βρύζας κάνει τις ανάλογες κινήσεις για να είναι ο σύλλογος καλυμμένος σε περίπτωση που γίνει κάτι και δεν αναλάβω».
Προβλέπεται όρος στην επικείμενη επένδυσή σας, που προβλέπει την επιστροφή του Θοδωρή Ζαγοράκη στον προεδρικό θώκο και την συνέχιση της παρουσίας του Ζήση Βρύζα στην διοίκηση;«Εγώ ποτέ δεν έβαλα τέτοιο όρο. Εγώ άλλο ανέφερα και ερμηνεύτηκε αλλιώς. Δεν θα σας πω ψέματα, σέβομαι απόλυτα τον Βρύζα και τον συμπαθώ.  Πρόθεση μου είναι στο διοικητικό σχήμα να μπουν άνθρωποι οι οποίοι θα μπορούν να με βοηθήσουν να πάμε τον ΠΑΟΚ ακόμα πιο ψηλά. Θέλω άτομα τα οποία να αγαπάνε τον σύλλογο. Δεν στέκομαι στα ονόματα εγώ».

Αξίζει να σημειώσουμε πως στον γάμο της ανιψιάς του Σαββίδη, έδωσαν το παρών και οι δύο υιοί του επιχειρηματία, με τον μεγάλο να αναφέρει σε φιλική του παρέα ότι… «Εμείς βάλαμε τα λεφτά μέσω της εταιρίας στην Κύπρο. Στις 2 Αυγούστου θα μάθουμε την απάντηση της επιτροπής και συνεχίζουμε».