Οnce PAOK, always PAOK # PAOK AGAINST ALL

ΠΑΟΚ Gallery...

Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012

Ιβάν Σαββίδης:"Στις 15 Αυγούστου ο ΠΑΟΚ έρχεται στα δικά μου χέρια"Ο Ιβάν Σαββίδης λύνει την σιωπή του και μιλάει αποκλειστικά στο Sport2310.gr, αποκαλύπτοντας τις προθέσεις του για τον ΠΑΟΚ.

Τι γίνεται με το ενδιαφέρον σας για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Σε ποιο στάδιο βρισκόμαστε;«Στις 15 Αυγούστου ο ΠΑΟΚ έρχεται στα δικά μου χέρια και αλλάζουν αρκετά πράγματα».
Ο ΠΑΟΚ έχει προχωρήσει σε ορισμένες πωλήσεις παικτών. Είστε ενημερωμένος;«Δεν γνωρίζω κάτι για τις πωλήσεις, δεν έχω κάποια ενημέρωση. Πάντως για να μην
παρεξηγηθεί και η τωρινή διοίκηση της ομάδας, θέλω να επισημάνω πως δεν υπάρχει ενημέρωση καθώς ακόμα δεν  έχω τον πλήρη έλεγχο της ομάδας στα χέρια μου. Ο Βρύζας κάνει τις ανάλογες κινήσεις για να είναι ο σύλλογος καλυμμένος σε περίπτωση που γίνει κάτι και δεν αναλάβω».
Προβλέπεται όρος στην επικείμενη επένδυσή σας, που προβλέπει την επιστροφή του Θοδωρή Ζαγοράκη στον προεδρικό θώκο και την συνέχιση της παρουσίας του Ζήση Βρύζα στην διοίκηση;«Εγώ ποτέ δεν έβαλα τέτοιο όρο. Εγώ άλλο ανέφερα και ερμηνεύτηκε αλλιώς. Δεν θα σας πω ψέματα, σέβομαι απόλυτα τον Βρύζα και τον συμπαθώ.  Πρόθεση μου είναι στο διοικητικό σχήμα να μπουν άνθρωποι οι οποίοι θα μπορούν να με βοηθήσουν να πάμε τον ΠΑΟΚ ακόμα πιο ψηλά. Θέλω άτομα τα οποία να αγαπάνε τον σύλλογο. Δεν στέκομαι στα ονόματα εγώ».

Αξίζει να σημειώσουμε πως στον γάμο της ανιψιάς του Σαββίδη, έδωσαν το παρών και οι δύο υιοί του επιχειρηματία, με τον μεγάλο να αναφέρει σε φιλική του παρέα ότι… «Εμείς βάλαμε τα λεφτά μέσω της εταιρίας στην Κύπρο. Στις 2 Αυγούστου θα μάθουμε την απάντηση της επιτροπής και συνεχίζουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια :