Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

45 αστυνομικοί φυλάνε τον Χρυσοχοϊδη - 1 εκατ. ευρώ το κόστος φύλαξης




Πρώην υπουργός και νυν βουλευτής διαθέτει όχι έναν, ούτε δύο αλλά 45 αστυνομικούς, οι οποίοι τον φυλούν σε 8ωρες βάρδιες. Ο λόγος; Για τον πρώην υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, ο οποίος φαίνεται ότι διαθέτει ένα ολόκληρο στρατό για τη φύλαξή του με κόστος που ανέρχεται κοντά στο 1 εκατ. ευρώ.

Την ώρα που η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο και ο φόβος έχει φωλιάσει στις γειτονιές της Αθήνας, περισσότεροι από 1.500 αστυνομικοί απασχολούνται στη φύλαξη υψηλά ιστάμενων προσώπων. Πολιτικοί, δημοσιογράφοι, δημόσια πρόσωπα, απολαμβάνουν τις υπηρεσίες φύλαξης της ΕΛ.ΑΣ, δίχως κανένα προκαθορισμένο κριτήριο που να αφορά την προσωπική τους ασφάλεια. Ως αποτέλεσμα χιλιάδες αστυνομικοί οι οποίοι θα μπορούσαν να ριχτούν στη μάχη της εγκληματικότητας αναλώνονται στην παροχή υπηρεσιών τύπου «μπάτλερ» σε VIP πρόσωπα.

Ωστόσο, αυτό που κυριολεκτικά προκαλεί το λαϊκό αίσθημα είναι η είδηση ότι πρώην υπουργός και νυν βουλευτής διαθέτει όχι έναν, ούτε δύο αλλά 45 αστυνομικούς, οι οποίοι τον φυλούν σε 8ωρες βάρδιες. Ο λόγος; Για τον πρώην υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, ο οποίος φαίνεται ότι διαθέτει ένα ολόκληρο στρατό για τη φύλαξή του με κόστος που ανέρχεται κοντά στο 1 εκατ. ευρώ.

Το www.koutipandoras.gr επικοινώνησε με τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής κ. Νίκο Καραδήμα, ο οποίος επιβεβαίωσε το γεγονός ότι υπάρχει πρώην υπουργός και νυν βουλευτής ο οποίος διαθέτει φρουρά 45 ατόμων. Μάλιστα ο κ. Καραδήμας έδωσε και ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για την έλλειψη προσωπικού στα αστυνομικά τμήματα, υποστηρίζοντας ότι στη Νέα Σμύρνη, όπου υπηρετεί ο ίδιος, υπάρχουν 30 αστυνομικοί για τη φύλαξη και προστασία 400.000 κατοίκων. Ο ίδιος μάλιστα υποστήριξε ότι θα πρέπει όλοι αυτοί οι αστυνομικοί να επιστρέψουν στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα, τα οποία αυτή τη στιγμή κατά γενική ομολογία είναι αποδυναμωμένα.

Μόλις προχθές ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως Νίκος Δένδιας, εξήγγειλε ότι χιλιάδες αστυνομικοί θα ριχτούν στη μάχη της εγκληματικότητας. Ελπίζουμε αυτή τη φορά η εξαγγελία να γίνει πράξη.