Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Ο Σταφυλίδης στην Λεβερκούζεν χωρίς δυνατότητα αντίδρασης από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ



Παίκτης της Μπάγερ Λεβερκούζεν θα πρέπει να θεωρείται, ο Κώστας Σταφυλίδης. Η γερμανική ομάδα θα πληρώσει τη ρήτρα ύψους 1,5 εκατ. € που έχει οριστεί στο συμβόλαιο του 18χρονου αριστερού μπακ προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό της.Ο διεθνής με την εθνική Νέων αμυντικός θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ για έναν ακόμη χρόνο ως δανεικός. Οι αποδοχές του Κώστα Σταφυλίδη θα πενταπλασιαστούν (από 60.000 ευρώ θα φτάσουν τις 300.000) ενώ ο Δικέφαλος θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης στο ποσό πώλησης των άνω του 1.500.000€ (10%)

Όταν το μεγαλύτερο ταλέντο που υπάρχει αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα και που σε ένα δύο χρόνια η αξία του θα είναι τουλάχιστον διπλάσια του 1.5 εκατ.€ τον κάνεις συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 60.000€ που αυτό συνεπάγεται ρήτρα 1.500.000€ * εντελώς ξεφτίλα βάση των Ευρωπαϊκών δεδομένων τότε είσαι άξιος της μοίρας σου.Εκτός και αν όλα ήταν έτσι προμελετημένα ώστε να
πωληθεί σήμερα ο παίκτης ευκολότερα και χωρίς γκρίνιες.Δώστε τώρα καμιά 500άρα για το νέο αριστερό μπακ τύπου Μπουσαιντί Σακελλαρίου να βάλετε μυαλό.Το υπόλοιπο μύριο για να κλείσετε πληγές και μαλακίες του παρελθόντος.Τι μένει??Εξυγίανση δεν γίνεται με τέτοιες "περήφανες πωλήσεις".Μετά φταίει ο κόσμος που δεν παίρνει διαρκείας.

Βέβαια και αυτοί που λένε ότι το 1,5 εκατ. για Έλληνα παίκτη δεν είναι και λίγα λεφτά ειδικά στην σημερινή κατάσταση που ζούμε και αυτοί δίκαιο έχουν. Κάλλιο 5 και στο χέρι παρά δέκα και καρτέρι.
*αναλογική σχέση συμβολαίου-ρήτρας βάση της ΟΥΕΦΑ