Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Ανακοίνωση Βρύζα σχετικά με σημερινό πρωτοσέλιδο - Η αυριανή ανοιχτή συνέλευση



Ανακοίνωση Βρύζα σχετικά με σημερινό πρωτοσέλιδο της Metrosport
Σχετικά με το απαράδεκτο και προσβλητικό προς το πρόσωπό μου πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Metrosport» (25.07.2012) έχω να δηλώσω τα εξής:
Για το μόνο που δεν μπορεί να με κατηγορήσει κανείς, τους πέντε μήνες που βρίσκομαι στη θέση του προέδρου,  είναι ότι προσπάθησα να αποκρύψω την αλήθεια ή ακόμη χειρότερα να παραπλανήσω τον κόσμο του ΠΑΟΚ.
Απαντήσεις για το ήθος του καθενός δίνει η διαδρομή και η στάση του. Εγώ από τη συγκεκριμένη εφημερίδα δεν μπορώ να κατηγορηθώ ως διπρόσωπος και ψεύτης. Μην
κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια.
υ.γ. Προς ενημέρωση του κόσμου και όσον αφορά το θέμα Μαλεζά, κάναμε επίσημη πρόταση στον ποδοσφαιριστή στα όρια των οικονομικών μας δυνατοτήτων υψηλότερη και από την πρόταση της γερμανικής ομάδας και ευελπιστούμε στη θετική του απάντηση
Η αυριανή ανοιχτή συνέλευση 
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι η ανοικτή συγκέντρωση - συνομιλία με τους μετόχους και τους απλούς φιλάθλους θα ξεκινήσει αύριο στις 17:00 στο PAOK  Sports Arena.Επί της διαδικασίας, θα προηγηθεί εισήγηση - ενημέρωση από τον Πρόεδρο και θ ακολουθήσει ανοικτός διάλογος.Παρακαλούνται όσοι θέλουν να τοποθετηθούν να το δηλώσουν στη γραμματεία κατά την είσοδό τους στη αίθουσα προς διευκόλυνση της διαδικασίας.