Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Γιώργος Κατσικάς:"Γιατί όχι και τίτλο..."



Αισιόδοξος ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο Γιώργος Κατσικάς, μιλώντας στην εφημερίδα «SportDay».
Ο Γιώργος Κατσικάς ήταν ο παίκτης - αποκάλυψη της φετινής προετοιμασίας του ΠΑΟΚ κι από τα «πουλέν» του Δώνη, μια κι αφομοίωνε εξαιρετικά αυτά που του ζήτησε κι έδινε το 100% μέσα στο γήπεδο, είτε στις προπονήσεις είτε στα φιλικά.

Ο νεαρός στόπερ του «Δικεφάλου»,
που πέρασε πολύ δύσκολα τα προηγούμενα χρόνια, μια και υπέστη έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό (χιαστούς) πριν πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ κι ακόμη έναν πιο ήπιο (αλλά του στοίχισε, μια κι έμεινε εκτός μάχης) στο ματς του «Δικεφάλου» με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, θέλει φέτος να καθιερωθεί στην ομάδα.

Μάλιστα σε δηλώσεις του στη «SportDay» συμφωνεί απολύτως με τον προπονητή του, που έθεσε από την αρχή ψηλά τον πήχη των φιλοδοξιών και μίλησε για πρωτάθλημα. «Γιατί όχι και τίτλο... Το πιστεύει ο προπονητής που ξέρει τόσο καλά την ομάδα, γιατί να μην το πιστεύουμε κι εμείς», τόνισε αρχικά και στη συνέχεια αφού «χτύπησε ξύλο» για να μην τραυματιστεί ξανά, επισήμανε: «Πάμε πολύ καλά, δουλεύουμε εξαιρετικά και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό. Είμαστε μια παρέα, μια οικογένεια κι αυτό παίζει σημαντικό ρόλο». Σε ερώτηση για τον Μπογκάνι Κουμάλο, με τον οποίο αγωνίστηκε ως δίδυμο (στα στόπερ) στα φιλικά της Ολλανδίας, υπογράμμισε: «Είναι ωραίος άνθρωπος, κάνει την πλάκα του όταν πρέπει, αλλά είναι και πολύ σοβαρός όταν χρειάζεται. Τα συνδυάζει όλα μαζί. Είναι πολύ καλό παιδί και συνεργαζόμαστε εξαιρετικά».