Οnce PAOK, always PAOK # PAOK AGAINST ALL

"Η δήλωση της εβδομάδας"

 Λέο Μάτος:
 «Στην Ελλάδα υπάρχουν αρκετοί παίκτες που παίζουν σαν κορίτσια, κάνουν θέατρο πως δήθεν τραυματίζονται από ένα απλό άγγιγμα ή μία απώθηση. Δεν ήρθα στην Ελλάδα για να κάνω θέατρο.» (κλικ) 

Τα βρήκαν Super League και NovaΒρέθηκε τελικά η «χρυσή τομή» στις διαπραγματεύσεις της Super League με τη Nova για την μείωση του τηλεοπτικού συμβολαίου.
Το συνδρομητικό κανάλι είχε ζητήσει μείωση της τάξης του 25%, του ποσού που καταβάλει για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Λίγκας. Όπως συμφωνήθηκε τελικά, η μείωση για την περίοδο 2012-13 θα είναι 10%, ενώ η Super League προχώρησε
στην μείωση ή εξάλειψη κάποιων ρητρών του συμβολαίου.Υπήρχε πρόβλεψη στο συμβόλαιο για την περίπτωση αποχώρησης μιας ομάδας από το πρωτάθλημα, η Nova να μην καταβάλει καθόλου χρήματα στη συγκεκριμένη ΠΑΕ, ενώ είχε το δικαίωμα να επιβάλει πρόστιμο στη Λίγκα. Αυτός ο όρος άλλαξε, καθώς θα παίζει ρόλο το πότε αποχωρεί μια ομάδα, στην αρχή ή στο τέλος του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα, μειώθηκαν τα πρόστιμα σε περίπτωση ελλείψεων στα γήπεδα της Λίγκας.

Αναζήτηση στο PAOK-26

Επιτρέπεται να πέσεις επιβάλλεται να σηκωθείς. Mην πέφτετε,και αν πέσετε να σηκωθείτε, σίγουρα έχετε την δύναμη, μην αφήσετε κανέναν να πιστεύει πως σας νίκησε

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ PAOK-26