Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Ντένι Άλαρ:"μας περιμένει μία πολύ δύσκολη αποστολή στην Τούμπα αλλά όπως όλα τα παιχνίδια έτσι και αυτό ξεκινάει από το 0-0"



Για μία πολύ δύσκολη βραδιά στο γήπεδο της Τούμπας ετοιμάζονται οι παίκτες της Ραπίντ Βιέννης. Απόδειξη τα όσα ανέφερε ο Ντένι Άλαρ, ο 22χρονος επιθετικός της ομάδας σε συνέντευξή του στα "ΣΠΟΡ".

Για το αν σκοράρει και κόντρα στον ΠΑΟΚ μετά τα τέρματα με Σάλτσμπουργκ και Στουρμ: "Δεν είναι σημαντικό να σκοράρω εγώ, αφού δεν παίζω μόνος μου. Πάνω από όλα όμως είναι η ομάδα και αν παρουσιαστούμε όπως πραγματικά μπορούμε, τότε μπορούμε να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία που θα
έχουμε για να πάρουμε την πρόκριση. Αρκεί να παίξουμε δυνατά και με πίστη στις δυνάμεις μας".
Για το ποιο από τα δύο ματς θεωρεί το πιο δύσκολο: "Είναι κάτι στο οποίο δεν μπορώ να δώσω απάντηση πριν από την διεξαγωγή τους. θα το μάθουμε όταν θα τελειώσουν και τα δύο παιχνίδια και θα γνωρίζουμε ποια από τις δύο ομάδες θα έχει προκριθεί στους ομίλους του Europa League".
Για το πώς περιμένει να κυλήσει το ματς της Τούμπας: "Χωρίς καμία αμφιβολία μας περιμένει μία πολύ δύσκολη αποστολή στην Τούμπα αλλά όπως όλα τα παιχνίδια έτσι και αυτό ξεκινάει από το 0-0. Εμείς, ωστόσο και παρά το ότι ως φιλοξενούμενοι και χωρίς να είμαστε το φαβορί, θα προσπαθήσουμε να ψάξουμε τις ευκαιρίες και να πετύχουμε κάποιο εκτός έδρας γκολ.

Οπως είχαμε κάνει και στον προηγούμενο γύρο στο παιχνίδι που είχαμε δώσει με την Βοϊβοντίνα στο Νόβισαντ (σ.σ. στην ήττα με 2-1), ενόψει του επαναληπτικού στην έδρα μας μία εβδομάδα μετά. Το καλύτερο αποτέλεσμα όπως πάντα σε ένα παιχνίδι είναι χωρίς αμφιβολία η κατάκτηση της νίκης.

Παρόλα αυτά όμως και η ισοπαλία δεν θα είναι ένα άσχημο αποτέλεσμα ή ακόμη και στην χειρότερη περίπτωση μία ήττα με ένα εκτός έδρας γκολ ενόψει τnς ρεβάνς στη Βιέννη. Κι αυτό γιατί ακόμη και έτσι θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας για την ανατροπή και να καταφέρουμε να πάρουμε εμείς την πρόκριση στο κατάμεστο Χάναπι από τους φιλάθλους μας".
Για τη δύναμη της Τούμπας: "Μπορεί προσωπικά να μην έχω αγωνιστεί μέχρι σήμερα στην καριέρα μου στην Τούμπα αλλά έχω ακούσει ότι μας περιμένει μία κόλαση από την ατμόσφαιρα που ξέρουν να δημιουργούν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και στην οποία θα πρέπει να ανταποκριθούμε, όπως και στην πίεση που θα μας ασκήσουν".
Για την παρουσία οπαδών της Ραπίντ στο γήπεδο: "Οι φίλαθλοι μας είναι πιστοί και έχουνε αποδείξει ότι μας ακολουθούν όπου και αν αγωνιζόμαστε στην Ευρώπη. Η παρουσία τους είναι σίγουρο ότι θα μας βοηθήσει στην προσπάθειά μας".
Για την αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων: "Σίγουρα εμείς βρισκόμαστε σε έναν καλό ρυθμό από τα συνεχόμενα επίσημα παιχνίδια μας που έχουν ξεκινήσει από τα μέσα Ιουλίου. Έχουμε συνολικά οχτώ παιχνίδια στα πόδια μας. Πέντε για το πρωτάθλημα, ένα για το κύπελλο και δύο για το Europa League. Σίγουρα η ήττα από την Αούστρια μας πόνεσε αλλά ελπίζω απλά να ήταν ένα γλίστρημα για μας.
Όπως φάνηκε εξάλλου και στο σύνολο των τεσσάρων άλλων παιχνιδιών μας όπου οι τέσσερις νίκες έχουνε δημιουργήσει μια τέλεια ατμόσφαιρα και εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας.  Όσο για τον ΠΑΟΚ μπορεί να έχει δώσει δύο ματς για την προηγούμενη φάση του Europa League με την ομάδα από το Τελ Αβίβ αλλά δείχνει ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση".
Για την εμπειρία του ΠΑΟΚ σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις: "Με βάση τον απολογισμό του ΠΑΟΚ τα δύο τελευταία χρόνια στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις βλέπει κανείς ότι ξέρει να στέκεται πολύ καλά. Εξάλλου πρόκειται για μία ποιοτική ομάδα καθώς διαθέτει διεθνείς ποδοσφαιριστές στη σύνθεσή της και μάλιστα και Έλληνες.
Μη ξεχνάμε πώς η Εθνική Ελλάδος είναι σταθερά τα τελευταία χρόνια σε υψηλό επίπεδο με τις επιτυχίες που έχει φέρει. Οι εμπειρίες που έχει στην Ευρώπη είναι υπέρ του ΠΑΟΚ. Εμπειρίες όπως η νίκη επί της Τότεναμ στο Λονδίνο και εναντίον κι άλλων κορυφαίων ομάδων. Το ποδόσφαιρο όμως εξελίσσεται, αφού και η Ραπίντ πριν λίγα χρονιά είχε κερδίσει την Άστον Βίλα δύο φορές και μία φορά το Αμβούργο στη φάση των ομίλων του Europa League".
πηγή: sport24.gr