Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

ΠΑΟΚ-Πανθρακικός 1-0 Χαλαρά και με το δεξί στην πρεμιέρα Δώνης:"αυτό που κρατάμε είναι η νίκη"



Αυτονόητη νίκη-μέτρια απόδοση-3 βαθμοί με ωραίο γκολ του Αθανασιάδη 57'

Π.Α.Ο.Κ. : Γλύκος, Κωνσταντινίδης, Κατσικάς, Κουμάλο, Σταφυλίδης, Γεωργιάδης (75  Φωτάκης), Λάζαρ, Κάτσε ΜVP, Ρομπέρ (66  Γιάννου), Σαλπιγγίδης -Κάκωση στον αστράγαλο-, (46 Λόρενς), Αθανασιάδης.

......Και τώρα σειρά έχουν οι πράσινοι λαγοί της Αυστρίας

Δηλώσεις Δώνη, Γιάννου, Κουμαλό, Ρομπέρ, Σταφυλίδης - Φώτο:

Γιώργος Δώνης:"Αυτό που έχω πει στους ποδοσφαιριστές είναι πως ανεξαρτήτως παιχνιδιών και απόδοσης πρέπει να κερδίζουμε. Σε ένα κακό παιχνίδι από πλευράς εικόνας το μόνο θετικό είναι οι τρεις βαθμοί και οι εντυπώσεις. Από την άλλη πλευρά αν ένα παιχνίδι δεν έχει καλή κίνηση όπως έχουμε συνηθίσει κάνεις ερωτήματα γύρω από το τι φταίει. Το γεγονός πως
έχει πολύ ζέστη κάνει λίγο δύσκολα τα πράματα, εμείς αυτό που κρατάμε είναι η νίκη".
Για τις περιπτώσεις των Έτο και Λίνο που δεν αγωνίστηκαν: "Δεν είναι θέμα ρίσκου η επιλογή των μπακ, αλλά θέμα ξεκούρασης από τα παιχνίδια της Ευρώπης. Ήθελα να δώσω χρόνο ξεκούρασης στον Λίνο, και ο Έτο είχε ένα πρόβλημα και προτίμησα να τον ξεκουράσω"
Για τον Σαλπιγγίδη: "Ο Σαλπιγγίδης τραυματίστηκε θα πάμε τώρα στο νοσοκομείο να δούμε"
Για τον επαναληπτικό με την Ραπίντ :"Ανεξαρτήτως τιμωρίας εμείς με οποιονδήποτε τρόπο θέλουμε να περάσουμε  στους ομίλους και πάμε για την νίκη. Θέλουμε να χαρούμε την πρόκριση".
Για τυχόν ενίσχυση στον τομέα της επίθεσης: "Είναι σημαντικό σε μία ομάδα να υπάρχει πλουραλισμός και να σκοράρουν όλοι. Όλες οι ομάδες έχουν όμως έναν με δύο δυνατούς παίκτες. Ο Στέφανος προσπαθεί να ανταπεξέλθει και να είναι ο αξιόπιστος επιθετικός"
Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έχει σκοράρει μόνο δεύτερο ημίχρονο: "Δεν είναι σύμπτωση. Θα μπορούσαν τα γκολ να έρθουν στο πρώτο ημίχρονο. Το θετικό είναι πως δεν δεχτήκαμε γκολ".
Για τις επιθέσεις του Πανθρακικού στο πρώτο ημίχρονο: "Από την στιγμή που έγιναν οι φάσεις γνωρίζω και ποιος έχει την ευθύνη. Παρακολουθώ τις φάσεις και δουλεύουμε στις προπονήσεις ώστε να μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη".
Για την συμμετοχή του Γκαρσία με την Ραπίντ Βιέννης: "Δεν ξέρω αν θα παίξει ο Γκαρσία. Προσπαθούμε να είναι έτοιμος αλλά ακόμα δεν μπορώ να απαντήσω. Είναι μεγάλη απουσία αυτή του Λαζάρ και θα προσπαθήσουμε μέσα από τις προπονήσεις να καλύψουμε το κενό".
Για την κατάσταση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο: "Δεν μπορώ να πω τι θα γίνει. Βλέπουμε πολλούς νέους ποδοσφαιριστές, πολλά οικονομικά προβλήματα. Εχουμε ένα μειονέκτημα στην Ελλάδα πως υπάρχουν υψηλές θερμοκρασίες. Δεν μπορώ να κρίνω ακόμα. Μετά τις πρώτες έξι αγωνιστικές θα μπορώ να έχω άποψη πρώτα για την ομάδα μου και μετά για όλες τις άλλες"
Για τον Σταφυλίδη:"Ο Κώστας είχε πολλά παιχνίδια είχε το Ευρωπαϊκό και μην ξεχνάμε πως είχε θέμα τραυματισμού. Χρειάζεται χρόνος για να είναι απόλυτα έτοιμο"

Απόστολος Γιάννου:"Σε όλο το ματς δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε, το σημαντικό, όμως, είναι οι τρεις βαθμοί.Την Πέμπτη πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, σήμερα το καλό είναι ότι με όχι τόσο καλή εμφάνιση πήραμε τη νίκη.Πιστεύω να ξεκουραστούμε αυτή την εβδομάδα και να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Η συγκέντρωση και η οργάνωση θα κρίνουν τον αγώνα της Πέμπτης, αν είμαστε συγκεντρωμένοι και δεν δεχτούμε γκολ θα πάρουμε την πρόκριση".

Μπονγκανί Κουμαλό: «Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι, αλλά όπως έχω πει από την πρώτη μέρα που βρίσκομαι στην ομάδα, το πιο σημαντικό ματς είναι πάντα το επόμενο. Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να δείχνουμε το μαχητικό πνεύμα που έχουμε και πιστεύω ότι μας δίνει τις νίκες.

Για το ματς με τη Ραπίντ::"Σίγουρα και εκείνοι θέλουν να προκριθούν, όπως και εμείς. Έχουμε προετοιμαστεί, όμως γι’ αυτά τα παιχνίδια. Έχουμε προετοιμαστεί για να πάμε στη Βιένη και να πάρουμε την πρόκριση στους ομίλους".

Μπερτράν Ρομπέρ: «Ελπίζω να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Υπήρχε κούραση, καθώς πριν τρεις μέρες είχαμε παιχνίδι και είχαμε μείνει με δέκα παίκτες.. Σίγουρα δεν είναι σύμμαχός μας ο καιρός, με πολλή ζέστη τα συνεχόμενα ματς γίνοντα πιο δύσκολα. Πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοσή μας και σύντομα θα φτάνουμε πιο εύκολα στη νίκη"

Για το ματς με τη Ραπίντ: "Είναι μεγάλο παιχνίδι. Θέλουμε να προκριθούμε, θα πάμε στη Βιένη με στόχο να πετύχουμε πρώτοι γκολ ώστε να γίνει πιο εύκολο το έργο μας  Αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα προκριθούμε".

  
Κώστας Σταφυλίδης:"Το ξεκίνημα είναι πάντα δύσκολο, πήραμε, όμως, τους τρεις βαθμούς. Ο Πανθρακικός ήταν σκληρή ομάδα και οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν καλές, είχε πολύ ζέστη και υγρασία, αλλά τα καταφέραμε".

Για τους συμπαίκτες του που προέρχονται από τις ακαδημίες: "Από το ξεκίνημα της χρονιάς ο προπονητής αυτό ήθελε να κάνει. Από πέρσι το άρχισε ο κ. Μπόλονι, η οικονομική κατάσταση της ομάδας ήταν δύσκολη και αποφασίστηκε η ομάδα να στηριχτεί στα δικά της παιδιά. Ο ΠΑΟΚ είναι τεράστια ομάδα, όλοι μας ξέρουμε που παίζουμε και τι βάρος έχει η φανέλα μας".  
Για τον αγώνα με τη Ραπίντ: "Ο ΠΑΟΚ πάντα κοιτάζει να κερδίζει, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Η Ραπίντ έδειξε ότι είναι καλή ομάδα, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε".


φωτογραφίες από το sport2310.gr