Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Γιώργος Κατσικάς"Με αυτοσυγκέντρωση και προσοχή θα κερδίσουμε σχετικά εύκολα"



Ο Γιώργος Κατσικάς λίγο πριν αναχωρήσει ο ΠΑΟΚ για το Τελ Αβίβ μίλησε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» για το πρώτο ματς με τη Μπνέι Γιεχούντα στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο νεαρός στόπερ αρχικά τόνισε:«Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. εμείς πρέπει να έχουμε προσοχή και αυτοσυγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Πιστεύω ότι αν τα έχουμε αυτά μπορούμε να κερδίσουμε σχετικά εύκολα!».
Για το αν θα είναι πρόβλημα οι συνθήκες που θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στο Ισραήλ είπε: «Εδώ και ένα μήνα έχουμε συνηθίσει σε τέτοιου είδους θερμοκρασίες που θα συναντήσουμε στο Ισραήλ. Θα είναι το ίδιο δύσκολο και για τους αντιπάλους, οπότε δε θα υπάρξει πρόβλημα για μας...»
Για το στόχο του ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς στο Ισραήλ είπε: «Εννοείται ότι πάμε για τη νίκη! Ο ΠΑΟΚ είτε παίζει εντός είτε εκτός έδρας αγωνίζεται παντού για τη νίκη...»
Για το αν η άμυνα θα αποτελέσει κλειδί στα ματς με τη Μπνέι Γιεχούντα ο Κατσικά τόνισε: «Αν κρατήσουμε το μηδέν πίσω σίγουρα θα έρθει και ένα γκολ για να φτάσουμε στη νίκη...»
Που θα κριθεί το πρώτο παιχνίδι και αν τους έδωσε κάποιες ιδιαίτερες οδηγίες ο Γιώργος Δώνης για τη Μπνέι Γιεχούντα; «Δεν έχουμε ασχοληθεί ιδιαίτερα με τον αντίπαλο. Ο κ. Δώνης μας είπε ότι πρέπει να προσέξουμε 2-3 παίκτες που μπορούν να κάνουν ζημιά, αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο...», επισήμανε
Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να επαναλάβει και φέτος μία καλή πορεία στην Ευρώπη είπε: «Στόχος μας είναι όπως πέρυσι έτσι και φέτος να έχουμε καλή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται...»
Για το δικό του διαφαινόμενο ευρωπαϊκό ντεμπούτο είπε: «Θα είναι τεράστια ευκαιρία να αποδείξω τι αξίζω...»