Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Πρώτη προπόνηση για την ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ



Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε χθες Δευτέρα (20/8)  το τμήμα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ.Ο Γιάννης Μέλκας και οι παίκτες του έδωσαν ραντεβού στο PAOK Sports Arena και αμέσως αναχώρησαν για την παραλία του Αγίου Παύλου όπου άρχισαν την προετοιμασία τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Γιάννης Μέλκας στο volleynews.gr:«Είμαι ικανοποιημένος που αρχίζουμε χωρίς προβλήματα, με καλή οργάνωση και τους περισσότερους παίκτες να είναι στην πρώτη προπόνηση. Ο ΠΑΟΚ πιστός στις αρχές του συνεχίζει την προσπάθεια στο επαγγελματικό βόλεϊ. Θέλουμε κι εφέτος να είμαστε πρωταγωνιστές κι εύχομαι να έχουμε υγεία και τον κόσμο στο πλευρό μας».
Βασίλης Πλίκας στον sport 103FM : "Να δούμε πρώτα τα ρόστερ των ομάδων και μετά μπορούμε να μιλήσουμε για στόχους. Πάντως έχουμε πολύ όρεξη για δουλειά και θέλουμε ένα καλύτερο "πλασάρισμα" στη βαθμολογία από την περσινή σεζόν"
Ο ΠΑΟΚ της φετινής χρονιάς (2012/13):
Τα νέα πρόσωπα είναι Παντακίδης, Κανέλλος, Αμπούιλα, Χατζηηλιάδης, Μορέλο, Χαραλαμπίδης, Μαυρβουνιώτης, Χαραλαμπίδης, Στεφανίδης και από την ομάδα της σεζόν 2011-12 ανανέωσαν Πλίκας, Παπαϊακώβου, Παπαδημητρίου και Αρμενάκης. Ο Στεφανίδης είναι με την Εθνική Εφήβων και οι ξένοι θα έρθουν εντός των ημερών.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:Γιάννης Μέλκας (μένει – ανανέωσε) 

ΕΡΧΟΝΤΑΙ:Γιάννης Παντακίδης (Κ. - Λαμία), Μάκης Κανέλλος (Κ- Ολυμπιακός), Χουάν Καμίλο Αμπούιλα (Π - Κάλι Κολομβία), Δημήτρης Χατζηηλιάδης (Α - από Λαμία), Άδονις Ερέρα Μορέλο (Α - Κολομβιανός από την τουρκική Καρσιγιακά), Δημήτρης Χαραλαμπίδης (Κ – Άρης), Αργύρης Μαυροβουνιώτης (Α – Άρης), Χρήστος Στεφανίδης (Κ – Άρης), Δημήτρης Χαραλαμπίδης (Κ – Άρης). 

ΜΕΝΟΥΝ:Βασίλης Πλίκας (Π), Γιάννης Παπαϊακώβου (Κ), Θάνος Παπαδημητρίου (Λ - ανανέωσε), Απόστολος Αρμενάκης (Δ - ανανέωσε). 

ΦΕΥΓΟΥΝ: Γιάννης Γεωργιάδης (Π), Κώστας Γκιρτζίκης (Κ), Θανάσης Ντινάς (Κ), Ιβάν Μπορόβνιακ (Α), Άγγελος Αγγελής (Λ), Τσέντομιρ Ίλιτς (Α), Βασίλης Καρασαρλίδης (Α), Ράφαελ Ντε Σόουζα Λινς (Α).