Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Στέφανος Αθανασιάδης:"είμαστε έτοιμοι και θα τα καταφέρουμε"



Ο Στέφανος Αθανασιάδης σε δηλώσεις που παραχώρησε στους εκπροσώπους του Τύπου στην Τούμπα είπε:
«Δεν άξιζε η τιμωρία αυτή στην ομάδα μας. Θέλω να πω στον κόσμο που θα έρθει και θα είναι στο πλευρό μας να το κάνει μόνο με την φωνή του και να μην απαντήσει σε καμία πρόκληση. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι μαζί με τον κόσμο μας θα πάρουμε την πρόκριση. Εμείς θέλουμε πάντα τον κόσμο μας στο πλευρό μας και έτσι γίνεται. Τώρα τους θέλουμε ακόμη
περισσότερο έτσι ώστε να μας βοηθήσουν για να πάρουμε την πρόκριση».
Για το αν αυτή η κατάσταση που διαμορφώνεται επηρεάζει την ομάδα: «Όχι δεν το πιστεύω. Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο της πρόκρισης και θα κάνουμε τα πάντα για να την πετύχουμε».
Όσον αφορά τα στοιχεία που θα κρίνουν το παιχνίδι: «Από την πλευρά μας θέλουμε το γκολ. Αν το πετύχουμε θα είμαστε πολύ πιο κοντά στον στόχο που είναι να πανηγυρίσουμε και εκεί τη νίκη».
Για το αν θα σκοράρει και στην Αυστρία, αλλά και σε ερώτηση για τις απουσίες του ΠΑΟΚ: «Το γκολ έρχεται από μόνο του. Από εκεί και πέρα για τις απουσίες, ο ΠΑΟΚ έχει πολλά παιδιά στον πάγκο που μπορούν να ανταπεξέλθουν».
Για το τι θα σημαίνει για τον ΠΑΟΚ η παρουσία στους ομίλους: «Αν καταφέρουμε να μπούμε στους ομίλους θα αποδείξουμε ότι μια νέα ομάδα, με νεαρούς παίκτες μπόρεσε κάτι τέτοιο και αυτό θα είναι σημαντικό. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι και θα τα καταφέρουμε».