Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Πάμπλο Γκαρσία:"Θα έπρεπε να είχαν αναλογιστεί (οι της ΟΥΕΦΑ) πως άρχισαν τα επεισόδια, όταν οι οπαδοί της Ραπίντ εκτόξευαν διάφορα πράγματα κατά μικρών παιδιών και των γονιών τους"



Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε στο Sport24.gr
Πάμπλο, είσαι έτοιμος να αγωνιστείς στη ρεβάνς με τη Ραπίντ;"Έχω κάνει δύο προπονήσεις με την ομάδα. Θα περιμένω να δω τι θα πει ο προπονητής, αυτός που θα αποφασίσει για το αν θα αγωνιστώ ή όχι στον αγώνα ρεβάνς".
Θα 'θελες να κάνεις ένα σχόλιο για την πολύ βαριά τιμωρία του ΠΑΟΚ από την UEFA:"Λυπάμαι πάρα πολύ. Δεν ξέρω αν είναι δίκαιη, αλλά εμείς δεν θα πρέπει να απαντάμε σε προκλήσεις αντίπαλων οπαδών. Και εγώ προσωπικά έχω αντιδράσει πολλές φορές κατά το παρελθόν, αλλά
προσπάθησα ν’ αλλάξω για το καλό του ΠΑΟΚ, της ομάδας και των συμπαικτών. Πρέπει να έχουμε σωστή συμπεριφορά όλοι μας”
Τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Πέμπτης;"Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να κερδίσουμε την Ραπίντ. Εμείς πρέπει να σταθούμε στο ύψος μας. Προσωπικά, πολλές φορές στη διάρκεια του αγώνα μου έρχεται να χτυπήσω κάποιον, αλλά θα πρέπει να δείξω χαρακτήρα. Μου έρχεται ακόμη και να χτυπήσω τον διαιτητή και τους αντίπαλους παίκτες, αλλά συγκρατιέμαι, γιατί σκέφτομαι ποιο είναι το καλό του ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσουμε να συμπεριφερθούμε σωστά και να βοηθάμε ο ένας τον άλλο".
Τι θα έλεγες στους ανθρώπους της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA, αν τους είχες μπροστά σου;"Για την ΟΥΕΦΑ ήταν εύκολο να πάρει αυτή την απόφαση. Το δύσκολο είναι για εμάς. Θα έπρεπε, ωστόσο, να είχαν αναλογιστεί πως άρχισαν τα επεισόδια, όταν, δηλαδή, οι οπαδοί της Ραπίντ εκτόξευαν διάφορα πράγματα κατά μικρών παιδιών και των γονιών τους. Δυστυχώς. όμως, δεν έχουμε τη δύναμη άλλων ομάδων".
Τι μήνυμα θα 'θελες να στείλεις στον κόσμο του ΠΑΟΚ;"Πρέπει να βγούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο απέναντι στη Ραπίντ, θέλουμε από τους φιλάθλους να μας στηρίξουν με θέρμη όπως πάντα. Δεν είμαι κάποιος για να συμβουλεύσω τι πρέπει να κάνουν, να μην κάνουν τα ίδια που έγιναν εδώ. Πρέπει να πάμε για να κερδίσουμε και μετά να ξεκουραστούμε, να πιούμε ένα ποτήρι κρασί και να διασκεδάσουμε".