Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Μπερτράν Ρομπέρ:"Θα επιδιώξω να σκοράρω κι εγώ στη ρεβάνς"



Ο Μπερτράν Ρομπέρ μίλησε στον Sport 103 fm:
Για χθεσινό παιχνίδι: «Η νίκη αυτή στο Ισραήλ, δεν ήταν εύκολη υπόθεση πριν το ματς, γιατί παίζαμε εκτός έδρας. Έπρεπε να σκοράρουμε, χάθηκαν κάποιες ευκαιρίες στο ξεκίνημα. Πετύχαμε όμως τελικά εμείς τα γκολ και το ντεμπούτο μας ήτα θετικό». 
Για το αν αρκεί αυτό το 0-2 να
στείλει τον ΠΑΟΚ στον επόμενο γύρο; «Είναι σαφώς πολύ σημαντική αυτή η εκτός έδρας νίκη. Δεν πρέπει όμως να σταματήσουμε εδώ, θα πρέπει να δώσουμε ανάλογη συνέχεια, να προκριθούμε και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας που θα είναι στο γήπεδο για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πρόκριση. Είναι πάντως σημαντικό στοιχείο η εκτός έδρας νίκη. Θα επιδιώξω να σκοράρω κι εγώ στη ρεβάνς»
Τι να περιμένει ο κόσμος από τον νέο ΠΑΟΚ αλλά και από τον ίδιο που έκανε ένα γεμάτο 90λεπτο: «Κυρίαρχος στόχος είναι να περάσει ο ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa league. Για μένα προσωπικά, εύχομαι να μπορώ να σκοράρω για να βοηθήσω την ομάδα μου».
Όσο για τον κόσμο: « Θέλω να τον προσκαλέσω να δώσει το παρόν στο γήπεδο, γιατί είναι δεδομένη η βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος του ΠΑΟΚ στους παίκτες του, να δώσουν ώθηση σε μας και να νικήσουμε πετυχαίνοντας και περισσότερα γκολ»