Οnce PAOK, always PAOK # PAOK AGAINST ALL

ΠΑΟΚ Gallery...

Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2012

Γιώργος Δώνης:"Πιστεύω πολύ στους ποδοσφαιριστές μου..."O Γιώργος Δώνης μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπνέι Γιεχούντα στο Τελ Αβίβ (Πέμπτη 2/8 στις 20:00):
«Είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάνε τα επίσημα παιχνίδια και ότι τα ξεκινάμε με τη συμμετοχή μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μετά από πέντε εβδομάδες προετοιμασίας. Εχουμε δουλέψει πολύ καλά κι όλα κύλησαν ομαλά. Είμαστε μια ομάδα που χτίζεται σε σωστές βάσεις και θέλουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Μάλιστα φεύγοντας από δω θέλω να είμαστε εμείς που θα
έχουμε τις περισσότερες πιθανότητες για να πάρουμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ».
Για την αισιοδοξία του κι από πού πηγάζει, ο Έλληνας κόουτς τόνισε: «Πιστεύω πολύ στους ποδοσφαιριστές μου, που δείχνουν μεγάλη βελτίωση, πειθαρχία., Δημιουργούν αισιόδοξα μηνύματα για να φτιάξουμε την ομάδα που θέλουμε. Σε ό,τι αφορά στον αντίπαλό μας έχουμε παρακολουθήσει και περσινά και φετινά παιχνίδια τους. Γνωρίζουμε ότι είναι σοβαρή ομάδα και ότι προσπαθεί να δημιουργήσει ευκαιρίες. Εχει και καλούς παίκτες στις τάξεις της. Το σημαντικό για μας είναι το πώς θα εμφανιστούμε εμείς κι αν κάνουμε αυτά που σχεδιάσαμε. Κρύβει παγίδες το πρώτο επίσημο παιχνίδι και πάντα παίζουν ρόλο και οι καιρικές συνθήκες».
Για το αν τον προβληματίζουν οι απουσίες ή μη ετοιμότητα ορισμένων παικτών, είπε: «Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι… Ο Σταφυλίδης πήρε μέρος στο Ευρωπαϊκό των Νέων, οι άλλοι διεθνείς αγωνίστηκαν με τους Άνδρες… Είναι λογικό να έρθουν αργότερα και να μην είναι απολύτως έτοιμοι γι΄ αυτό το ματς. Πάντως όλοι οι παίκτες που βρέθηκαν από την αρχή στην Ολλανδία είναι μαζί μας. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν προβλήματα, αλλά πάντα προσπαθείς να ζεις με αυτά. Δεν είμαι προβληματισμένος, παρά το γεγονός ότι θα ήθελα και οι διεθνείς να είχαν κάνει όλη την προετοιμασία».
Σε επιπρόσθετη ερώτηση για την Μπνέι Γεχούντα, ο Δώνης επισήμανε: «Ξέρουμε ότι είναι μια ομάδα που δεν είναι παθητική στο γήπεδο. Αντιθέτως παίζει με ενεργητικό τρόπο και πρσπαθεί να επιβάλει το ρυθμό της. Επίσης έχει αρκετούς επικίνδυνους παίκτες. Εμείς σεβόμαστε κάθε αντίπαλο. Όμως δεν επικεντρώνω ποτέ μεμονωμένα σε κάποιον παίκτη των αντιπάλων μας. Κοιτάω όλη την ομάδα. Οι παίκτες μου είναι ενημερωμένοι για τα πάντα».
Για την ετοιμότητα του Σαλπιγγίδη, απάντησε ότι χρειάζεται χρόνο για να μπαίνει σιγά, σιγά στην ομάδα. Επίσης είπε ότι αν παίξει, θα αγωνιστεί για λίγο, μια και δεν επέστρεψε καλά (σε φυσική κατάσταση) από την Εθνική.
Για την γνωστοποίηση σχετικά με τους τρεις αρχηγούς του ΠΑΟΚ (Γκαρσία, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης), υπογράμμισε: «Ηθελα να είναι παίκτες που να εκπέμπουν αυτό το καινούργιο που θέλουμε προς τα έξω, να έχουν την προσωπικότητα και να βγάζουν το ίματζ με τον καλύτερο τρόπο. Επίσης να είναι κι ισχυρές προσωπικότητες. Είτε έμπειροι είτε πιο νέοι, όπως ο Αθανασιάδης. Το παρελθόν τού Γκαρσία πληροί όλα αυτά. Σε ό, τι αφορά τον Δημήτρη (σ.σ.: Σαλπιγγίδης) είναι ένα παιδί του ΠΑΟΚ και ο Αθανασιάδης είναι ένας παίκτης της νέας γενιάς. Και τα τρία παιδία όταν μιλήσαμε στην Ολλανδία, θέλησαν και οι τρεις να είναι αρχηγοί».
Ο Γιώργος Δώνης όταν ζητήθηκε να κάνει την πρόβλεψή του για το σκορ του αγώνα Μπνέι Γιεχούντα - ΠΑΟΚ, τόνισε: «Δε θέλω να κάνω προβλέψεις γιατί δεν ξέρεις πως μπορεί να εξελιχθεί ένας αγώνας. Μπορεί να λέμε ότι μια ισοπαλία θα είναι πολύτιμη, αλλά να εξελιχθεί κάπως το παιχνίδι και να φύγουμε δυσαρεστημένοι από το γήπεδο. Εγώ θέλω να είμαστε καλοί και να επιβάλουμε το δικό μας τρόπο παιχνιδιού. Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο και γι΄ αυτό δεν μπορείς να μιλήσεις για κάτι συγκεκριμένο. Πάντως θα αποτελεί πλεονέκτημα μια ισοπαλία, μια και έχουμε το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας».
πηγή: sport103.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ PAOK-26

Συνολικές προβολές PAOK-26