Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Ντρορ Κάσταν:"να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για να ολοκληρώσουμε την αποστολή της πρόκρισης στη Θεσσαλονίκη" - Κφιρ Έντρι:"Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε προβάδισμα για την πρόκριση"



Ντρορ Κάσταν: «Η φάση αυτή είναι τελείως διαφορετική. Ο ΠΑΟΚ είναι μία καλή ελληνική ομάδα. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σε καλό επίπεδο κι αυτό φαίνεται και σε επίπεδο εθνικών ομάδων, με την παρουσία τους σε Euro και Παγκόσμιο Κύπελλο. Το Ισραήλ δεν τα καταφέρνει το ίδιο καλά, αλλά
αυτό δεν μας αποθαρρύνει. Επίσης πολλοί καλοί ξένοι παίκτες αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ έχει έναν Νοτιοαφρικανό, δύο Βραζιλιάνους, έναν Γάλλο και έναν Ουρουγουανό, ενώ φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τους καλούς Έλληνες παίκτες που έχουν, όπως ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.Είναι ένας ποδοσφαιριστής που συνέχεια διαμαρτύρεται, αλλά δίνει πάντα το 100% στο γήπεδο.
Για τον αγώνα ανέφερε: «Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι, αλλά αποτελεί πρόκληση για την ομάδα μας. Θα πρέπει να κερδίσουμε το ματς στην έδρα μας για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης, να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για να ολοκληρώσουμε την αποστολή της πρόκρισης στη Θεσσαλονίκη. Οι αντίπαλοι διαθέτουν παίκτες με εμπειρία στην Ευρώπη, ενώ έχουν παίξει πέντε φιλικά κι έχουν κερδίσει στα τρία. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να τελειώσει εδώ για μας η φετινή ευρωπαϊκή πορεία. Θα χρειαστεί να έχουμε υπομονή, καλή κυκλοφορία της μπάλας και να είμαστε προσεκτική».
Ο αρχηγός της Μπνέι Γιεχούντα, ο μέσος Κφιρ Έντρι, δήλωσε: «Δεν έχουμε το δικαίωμα να υποτιμούμε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα γκρουπ παικτών υψηλού επιπέδου και με εμπειρία. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε πειθαρχημένα και να πάρουμε προβάδισμα για την πρόκριση. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη του παρελθόντος, που μας έχουν κοστίσει. Σίγουρα θα προσπαθούσαμε να παίζουμε στη φυσική μας έδρα, το ‘Μπλούμφιλντ’, αλλά ότι παίζουμε σε άλλο γήπεδο δεν πρέπει να αποτελεί για μας δικαιολογία».