Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Λίνο: " Φέτος θέλουμε να μην πετάξουμε βαθμούς και να είμαστε πρωταθλητές"



Στο «Αθλητικό Metropolis» φιλοξενήθηκε ο Λίνο, ο οποίος μίλησε για την χθεσινή νίκη κόντρα στην Ραπίντ, τον ανανεωμένο ΠΑΟΚ, αλλά και τους φετινούς στόχους της ομάδας.
Για τους πολλούς νεαρούς παίκτες, στους οποίους βασίζεται φέτος ο "δικέφαλος" είπε:"Η ομάδα κάνει καλή δουλειά με τις Ακαδημίες, κάθε χρόνο βγαίνουν 3-4 καλοί παίκτες. Η ανανέωση κάνει καλό στην ομάδα και δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση και στους παλαιότερους για να φτάσουν σε ακόμη πιο καλά επίπεδα. Οι παίκτες έχουν εμπιστοσύνη στους
ευατούς τους, κάνει καλό στον ΠΑΟΚ να ανανεώνεται" 
Για τον Γιώργο Δώνη και τις απαιτήσεις του ως προπονητής ο Λίνο δήλωσε: "Ο Δώνης δουλεύει εντελώς διαφορετικά από τον προηγούμενο προπονητή, έχει επιθετική φιλοσοφία κι αυτό φαίνεται και μέσα στο γήπεδο. Στις προπονήσεις δουλεύουμε πολύ το επιθετικό κομμάτι". 
Για το σχόλιο του Σέτελ ότι το σκορ είναι θετικό για την Ραπίντ: "Σαν προπονητής της αντιπάλου δεν θα μπορούσε να πει κάτι άλλο. Δεν θα έλεγε ότι το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό, σέβομαι την άποψή του αλλά εγώ πιστεύω ότι το σκορ είναι θετικό για τον ΠΑΟΚ". 
Για τον αγώνα ρεβάνς με την Ραπίντ: "Ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει ότι βρίσκεται σε καλό επίπεδο για να παίξει σε τέτοια φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης, δεν φοβόμαστε το εκτός έδρας παιχνίδι. Θα πάμε να πάρουμε τη νίκη στη Βιέννη. Εχουμε φέρει πολλά καλά αποτελέσματα μακριά από την έδρα μας, έχουμε τις ίδιες πιθανότητες πρόκρισης με τα προηγούμενα χρόνια. Πολλά από εδώ και πέρα θα εξαρτηθούν και από το πρωτάθλημα αφού πλέον θα υπάρξει και ο παράγοντας κούραση". 
Όσον αφορά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα πριν το παιχνίδι δήλωσε: "Την στιγμή που συνέβη το περιστατικό κάναμε προθέρμανση. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί ξεκίνησαν το θέμα στις κερκίδες. Είναι λυπηρό να συμβαίνουν αυτά και μάλιστα σε μία τόσο μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση. Υπήρξε και μία σύρραξη με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ αλλά επενέβη η Αστυνομία, οι σεκιούριτι αλλά και οι ίδιοι οι άνθρωποι της ΠΑΕ και σταμάτησαν τα επεισόδια". 
Ενώ για το πρωτάθλημα που ξεκινά την Κυριακή κόντρα στον Πανθρακικό, υπογράμμισε: "Ο στόχος κάθε ομάδας, κάθε παίκτη είναι να στεφθεί πρωταθλητής. Τα τελευταία χρόνια μονίμως αυτός είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ. Ξέρουμε ότι το φετινό πρωτάθλημα θα έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι δύσκολο αφού ο Πανθρακικός έχει ενισχυθεί. Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να κάνει ένα καλό ξεκίνημα. Σίγουρα θα υπάρχει και η κούραση, ελπίζουμε να μην μας επηρεάσει. Πέρσι αξίζαμε να είμαστε λίγο ψηλότερα στη βαθμολογία, χάσαμε, όμως, βαθμούς σε κάποια ματς που δεν θα έπρεπε. Φέτος θέλουμε να μην πετάξουμε βαθμούς και να είμαστε πρωταθλητές".