Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Η πρώτη προπόνηση του μπασκετικού ΠΑΟΚ - Νίκος Σταυρόπουλος:"Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα"



Η νέα χρονιά ξεκίνησε για την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, με την διεξαγωγή της πρώτης προπόνησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο PAOK Sports Arena. Συνολικά δώδεκα παίκτες συμμετείχαν στην πρώτη προπόνηση της ομάδας και καθώς το ρόστερ της ομάδας είναι ακόμη υπό διαμόρφωση.
Ο Σούλης Μαρκόπουλος είχε στη διάθεσή του, τους καλαθοσφαιριστές: Καλλέ, Θεοδωράκο, Τσαϊρέλη, Μαργαρίτη, Αμπαρά, Βαρυτιμιάδη, Λιάπη, Κώττα, Γκάτζια και τους Νικολόπουλο, Χαριτόπουλο και Ματαλόν που θα ακολουθήσουν το πρόγραμμα προετοιμασία της ομάδας.

Για την έναρξη της προετοιμασίας μίλησαν ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Σταυρόπουλος, ο Νίκος Καλλές και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης και είπαν χαρακτηριστικά…

Νίκος Σταυρόπουλος: «Προσπαθούμε να βρούμε τις καλύτερες λύσεις και δείχνουμε την απαραίτητη υπομονή που χρειάζεται για το καλό του ΠΑΟΚ. Αυτό κάναμε στην περίπτωση του Σούλη Μαρκόπουλου όταν ήρθε πριν τρία χρόνια, αυτό έγινε και με τον Κώστα Χαραλαμπίδη, αυτό θα κάνουμε εάν χρειαστεί και με τον Παπαδόπουλο. Το κίνητρο μας είναι του χρόνου να κάνουμε ανταγωνιστική ομάδα που θα είναι μεν φθηνή αλλά που θα παρουσιαστεί αξιόμαχη. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα».

Νίκος Καλλές: «Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στον ΠΑΟΚ και θα κάνω για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά προπόνηση με την ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό για μένα που με εμπιστεύτηκε ο κόουτς. Πιστεύω ότι θα έχουμε καλή ομάδα, θα δουλέψουμε και θα πετύχουμε τους στόχους που την κατάλληλη στιγμή θα οριοθετήσουν η διοίκηση και ο προπονητής».

Μιχάλης Τσαϊρέλης: «Είναι πολύ σημαντικό να πάει καλά η ομάδα, για να έχει αυτό αντίκτυπο σε όλους μας. Η ομάδα έχει καλό κλίμα, όλοι με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή που ήρθα και ελπίζω ότι με σκληρή δουλειά θα πετύχουμε. Αυτό έχουμε να πούμε στον κόσμο και τίποτα άλλο, ότι θα δουλέψουμε σκληρά για το καλύτερο».