Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Πρέλεβιτς:"Οσο περισσότερα διαρκείας τόσο καλύτερη ομάδα θα κάνουμε" - Σταυρόπουλος:"Προσπαθούμε βήμα- βήμα να αφαιρέσουμε ότι παλιό χρέος υπάρχει" - Μαρκόπουλος:"Ο κόσμος πρέπει να δει τον ΠΑΟΚ σαν παιδί του" - Δαπόντε:"Θέλουμε φιλάθλους αγνούς να έρθουν να δουν το θέαμα"



Συνέντευξη Τύπου ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Μπάνε Πρέλεβιτς: Για τη στήριξη του κόσμου: »Κάνουμε προσπάθεια εδώ και καιρό, αυτή η προσπάθεια δεν θα είναι επιτυχημένη δίχως την στήριξη του κόσμου. Τα χρήματα που θα έρθουν από τα διαρκείας θα πάνε αποκλειστικά στο αγωνιστικό τμήμα. Οσο περισσότερα διαρκείας
τόσο καλύτερη ομάδα θα κάνουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Δαπόντε (αρχηγός της ομάδας του 1959) αλλά και όλους όσους έλαβαν μέρος στη φωτογράφιση, τις εταιρείες του κ. Κοντομηνά και τον ALPHA.
Θέλουμε να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες χορηγίες για να καλύψουμε τα χρέη. Εμείς δεν θέλουμε να πληρώνει τα χρέη o κόσμος.  Σε μία διοίκηση Πρωτοδικείου, όταν δεν υπάρχει ιδιοκτήτης είναι πολύ δύσκολα, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι»
Για το ενδεχόμενο να εμπλακεί ο Ιβάν Σαββίδης στην ΚΑΕ: «Στόχος όλων είναι η ομάδα να αποκτήσει ιδιοκτήτη για να δημιουργηθεί όραμα και να φτάσει στο επίπεδο που πρέπει να είναι. Θέλουμε να γνωριστούμε με τον κύριο Σαββίδη, να του πούμε ποιοι είμαστε και την ιστορία του μπασκετικού ΠΑΟΚ. Το μπάσκετ έχει φέρει τις μεγαλύτερες επιτυχίες από όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ.
Για τον αριθμό διαρκείας που θα κριθεί ικανοποιητικός: «Θα είμαι ικανοποιημένος με 4.000 διαρκείας. Είναι ένα ποσό που μπορεί να μαζευτεί. Δημιουργείται μία πάρα πολύ καλή ομάδα με αυτά τα λεφτά και ο κόσμος θα είναι περήφανος».
Για το αν θέλει ο ΠΑΟΚ να συμμετάσχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση: Είναι απλά τα πράγματα, Όταν είναι άδεια κερκίδα η ομάδα ζημιώνεται οικονομικά. Όταν υπάρχει κόσμος μπορείς να έχεις και οράματα και να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Θέλουμε να συμμετέχουμε. Ποιος δεν θα θέλει. Όλοι έχουμε φιλοδοξίες, απλώς οι οικονομικές δυνατότητες δεν ήταν τέτοιες για να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω.

Νίκος Σταυρόπουλος:«Φωνάζουμε από την αρχή για ένα ενιαίο ΠΑΟΚ, τους θέλουμε όλους κοντά μας. Απόδειξη είναι ότι σήμερα είναι κοντά μας άνθρωποι για να βοηθήσουν γιατί ξέρουν ότι αυτό που κάνουμε είναι αληθινό.

Τα τελευταία χρόνια κάνουμε προσπάθεια εξυγίανσης της ομάδας. Κάποιοι είχαν δικαιολογημένες αμφιβολίες και φύγανε. Προσπαθούμε βήμα- βήμα να αφαιρέσουμε ότι παλιό χρέος υπάρχει με σκοπό τη δημιουργίας μιας υγιούς κατάστασης. Στη προσπάθεια αυτή χρειαζόμαστε τους πάντες. Ανθρώπους που έφυγαν από την ομάδα για λόγους που είχαν βάση και προσπαθούμε να τους φέρουμε πίσω. Απόδειξη είναι η σημερινή παρουσία ανθρώπων με μεγαλύτερη ιστορία από τη δική μου και του Μπάνε.

Καλούμε λοιπόν όλο τον κόσμο να συνειδητοποιήσει ότι σε αυτή τη δύσκολη περίοδο η δική τους συμβολή θα σημάνει μια καλύτερη και ποιοτική ομάδα. Υποσχόμαστε ότι η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική και καλή και θα το διαπιστώσετε, όταν προστεθεί και το τελευταίο κομμάτι του παζλ. Ο κόσμος να ξέρει ότι η ομάδα είναι δική του, δεν είναι δική μας. Εμείς απλά μπήκαμε μπροστά και θέλουμε τη βοήθειά τους για να φτάσουμε σε υψηλά επίπεδα όπως στο παρελθόν».

Σούλης Μαρκόπουλος:Για το κίνητρο του κόσμου: «Θέλουμε τον κόσμο να βοηθήσει με τον τρόπο του. Το καλοκαίρι είχα πει προς την διοίκηση μία πρόταση, ότι πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι η ομάδα είναι δική του. Μόνο έτσι θα έρθει κοντά μας. Ο κόσμος πρέπει να δει τον ΠΑΟΚ σαν παιδί του. Είτε παίζει καλά είτε δεν παίζει να στηρίζει. Τα χρήματα που θα μαζευτούν από τα διαρκείας θα πάνε στο αγωνιστικό τμήμα. Οι οφειλές μπορεί να είναι πρωτεύον στόχος αλλά θα φροντίσουμε να φτιάξουμε μία όσο το δυνατόν καλύτερη ομάδα. Υπάρχει στην μέση το οικονομικό δεδομένο, είναι δύσκολοι οι καιροί, εμείς δεν θέλουμε να υπερβούμε το πρόγραμμά μας. Ελπίζουμε ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί, πρέπει να καταλάβει ότι η ομάδα είναι δική του. Πολύς κόσμος είναι ΠΑΟΚ. Θέλουμε γενικά να είναι γεμάτο το γήπεδο, ελπίζω πάλι οι φίλαθλοι να έρθουν κοντά μας και εμείς να τους ανταμείψουμε παίζοντας καλύτερο μπάσκετ».
Για τους παίκτες που θα έρθουν στην ομάδα και τον Παπαδόπουλο: Γνωρίζουμε τις απαιτήσεις των παικτών, λόγω των καιρών ως ένα σημείο είναι κατανοητές, αλλά εμείς δεν μπορούμε να ξεφύγουμε. Θέλουμε γεμάτο γήπεδο όχι μόνο για τα έσοδα αλλά και για πολλούς άλλους λόγους» 

Για τον Λάζαρο Παπαδόπουλο:«Εννοείτε ότι τον θέλουμε, είναι ένα παιδί που ήταν εδώ πριν ενάμιση χρόνο. Θα δούμε όμως τι θα γίνει, ελπίζουμε να υπάρξει αίσιο τέλος».

Δημήτριος Δαπόντε:Ο αρχηγός της πρωταθλήτριας ομάδας του «Δικεφάλου» το 1959, Δημήτριος Δαπόντε, έδωσε σήμερα το παρών στο Παλατάκι για την φωτογράφιση που έλαβε χώρα στο γήπεδο μαζί με άλλους αστέρες του μακρινού και σύγχρονου παρελθόντος, προκειμένου να προωθηθούν τα εισιτήρια διαρκείας.  Κάποια στιγμή ζήτησε το λόγο στη συνέντευξη Τύπου και τόνισε όσον αφορά τους φιλάθλους και το υγιές κλίμα που πρέπει να επικρατεί στο γήπεδο:

«Tα παλιά χρόνια οι φίλαθλοι ήταν οικογενειακοί. Ερχότανε με  τα παιδιά τους όπως συμβαίνει τώρα στην Αγγλία στο ποδόσφαιρο. Δυστυχώς αυτό τώρα δεν μπορεί να γίνει. Ήρθα κι εγώ τρεις-τέσσερις φορές και μια μερίδα του κόσμου βρίζανε, κάνανε. Ένας σωστό άνθρωπος που αγαπάει το μπάσκετ δεν μπορεί να έρθει. Αυτή η μέριμνα πρέπει να ληφθεί ώστε να φύγουν οι χούλιγκανς που χαλάνε την πιάτσα. Ο άλλος φοβάται να έρθει με το παιδί του. Θέλουμε φιλάθλους αγνούς να έρθουν να δουν το θέαμα», για να συμφωνήσει ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ στο τελευταίο κομμάτι ότι, «τέτοιοι φίλαθλοι υπάρχουν πάρα πολλοί»

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει ένα θέμα με την ΓΓΑ και ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να διαθέσει τα εισιτήρια διαρκείας μέσω του ίντερνετ. Άλλωστε όπως αναφέρθηκε υπάρχει κόσμος από το εξωτερικό που θέλει να ενισχύσει την ομάδα και δεν μπορεί, ενώ σχετικά με τα περίπτερα που θα μπορούσαν να στηθούν σε κεντρικά σημεία της πόλης για την καλύτερη προώθηση ο Μπάνε Πρέλεβιτς τόνισε ότι έγινε τέτοια προσπάθεια πέρυσι αλλά υπήρχανε προβλήματα.
πηγή:  sport2310.gr