Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Σιγή από την ΠΑΕ! Γιατί;



Εντύπωση και μάλιστα αλγεινή προκαλεί η στάση της ΠΑΕ μετά τα χτεσινά επεισόδια που έγιναν στην Τούμπα, με την ασπρόμαυρη διοίκηση να τηρεί μια περίεργη σιγή...
Ο κόσμος που ήταν χτες στο γήπεδο είδε ξεκάθαρα τα όλα όσα έγιναν, όπως φυσικά τα είδαν και οι
άνθρωποι της διοίκησης του Δικεφάλου, οι οποίοι από τον πρόεδρο, μέχρι  τον τελευταίο σύμβουλο ήταν αυτόπτες μάρτυρες των όσων διαδραματίστηκαν.
Ο ΠΑΟΚ φαίνεται να κρατάει χαμηλούς τους τόνους και να περιμένει ακόμα την έκθεση της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να καθορίσει το επόμενο βήμα. Εκτός και αν δεχτούμε αυτό που διοχετεύεται δεξιά και αριστερά, ότι η συγκεκριμένη στάση είναι μια επιλογή του νέου μεγαλομετόχου!!!
Όπως και να έχει το θέμα, αυτό που περιμέναμε όλοι μας δεν είναι αυτό που συμβαίνει. Το email της σελίδας αλλά και πολλά από τα σχόλια που ανέβηκαν στα διάφορα κείμενα που είχαν σχέση με τα επεισόδια, ζητάνε από την επίσημη ΠΑΕ να μην χαϊδέψει αυτιά και να ζητήσει το "κεφάλι" του υπεύθυνου της ΕΛ.ΑΣ ο οποίος με τόσο "θαυμαστό τρόπο" χειρίστηκε όσα έγιναν χτες στο γήπεδο και ως εκ θαύματος δε θρηνήσααμε νεκρούς...
Κάτι τέτοια περιστατικά, που γίνονται με την απόλυτη ανοχή των υπευθύνων, διώχνουν την οικογένεια από το γήπεδο και ο πραγματικά χαμένος είναι ο ΠΑΟΚ που δεν προστατεύει τον αιμοδότη του!