Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Γιάννης Μέλκας:"Είμαστε κομπλέ σε όλες τις θέσεις"



Ο Γιάννης Μέλκας μίλησε στον Sport 103 για τις δυο νέες μεταγραφές της ομάδας, Δημήτρη Χαραλαμπίδη και Αργύρη Μαυροβουνιώτη, για την προετοιμασία της ομάδας και τους στόχους της νέας χρονιάς:

«Είμαστε πλέον έτοιμοι για την προετοιμασία. Οι Χαραλαμπίδης και Μαυροβουνιώτης, είναι οι δύο τελευταίες κινήσεις. Οι δυο νέοι παίκτες πιστεύω θα προσαρμοστούν εύκολα.Όλη η φιλοσοφία αυτής της ομάδας είναι οι παίκτες να έχουν φιλοδοξία. Αυτό μας αρμόζει και πάνω εκεί θα δουλέψουμε φέτος. Χαραλαμπίδης και Μαυροβουνιώτης, είναι δύο
έμπειροι παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα.
Τώρα είμαστε κομπλέ σε όλες τις θέσεις. Θα δούμε πότε θα έρθουν και οι ξένοι. Η διοίκηση έχει κάνει όλες τις κινήσεις. 20 Αυγούστου ξεκινάμε. Δεν ξέρω τι θα γίνει με τις άλλες ομάδες. Το οικονομικό κομμάτι θα παίξει ρόλο. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα κάνουν οι άλλες ομάδες, για να μπορούμε τότε να μιλήσουμε για τους δικούς μας στόχους. Θα υπάρξει υψηλή ανταγωνιστικότητα, αλλά αυτή θα είναι μια χρονιά με ευκαιρίες και για τους νέους παίκτες. Θα βγουν πιστεύω και καλοί παίκτες που θα στελεχώσουν και τις ομάδες μας αλλά και την Εθνική ομάδα»