Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Ντέιβιντ Μάιερ:"Στόχος είναι να σκοράρει η ομάδα" - Πίτερ Κλινγκμίλερ:"Περιμένουμε 700 οπαδούς μας"



Ο ρεπόρτερ της Ραπίντ Βιέννης, Ντέιβιντ Μάιερ, και ο Πίτερ Κλινγκμίλερ υπεύθυνος επικοινωνίας της Ραπίντ Βιέννης μίλησαν στον Libero 107,4 για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο Europa League.
Ο Ντέιβιντ Μάιερ αρχικά τόνισε τα εξής:«Είναι σε καλή φόρμα. Σε πέντε παιχνίδια στην Αυστρία, έχει χάσει μόνο σε ένα, αυτό στο ντέρμπι με την Αούστρια, που ήταν ένα δύσκολο αποτέλεσμα. Εχει βελτιώσει την άμυνα της από τότε ενώ η αλήθεια είναι ότι η Ραπίντ, αντιμετωπίζει πρόβλημα με αμυντικές ομάδες. Για αυτό δυσκολεύτηκε πολύ να περάσει τη Βοϊβοντίνα και έχασε από την Αούστρια. Γενικά, είναι δύσκολο για τη Ραπίντ, να κερδίσει ομάδες με συμπαγή άμυνα»
Για τον τρόπο που αγωνίζεται η αυστριακή ομάδα :«Παίζει
γρήγορα και δυναμικά στην επίθεση. Ο Χόφμαν είναι ο πιο σημαντικός της παίκτης, στο κέντρο και κάνει τη διαφορά. Ένα χαρακτηριστικό της είναι ότι ανεξαρτήτως έδρας, κυνηγάει τη νίκη με τον τρόπο που παίζει. Πολύ δυνατός είναι ο Μπόιντ, στην επίθεση, όπως και ο Αλαρ, που αγωνίζεται και στην κορυφή της επίθεσης αλλά και λίγο πίσω από τον επιθετικό»
Για το τι γνωρίζουν για τον ΠΑΟΚ : «Ξέρουν ότι είναι μία νέα ομάδα. Ξέρουν επίσης, ότι πάντα τα παιχνίδια στην Ελλάδα είναι δύσκολα, λόγω της καυτής ατμόσφαιρας στο γήπεδο»
Τέλος, για το στόχο της Ραπίντ στο παιχνίδι της Τούμπας : «Θέλουν να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα τους βοηθήσει να περάσουν στους ομίλους. Στόχος είναι να σκοράρει η ομάδα. Νομίζω ότι στη Θεσσαλονίκη, θα παίξει λίγο πιο αμυντικά, αν και γενικά θα προσπαθήσει να ελέγξει το ρυθμό»

 Πίτερ Κλινγκμίλερ,υπεύθυνος επικοινωνίας της Ραπίντ Βιέννης:
Για τον αριθμό των οπαδών της Ραπίντ που θα είναι στην Τούμπα: «Περιμένουμε περίπου 700. Οι 600 θα ταξιδέψουν αεροπορικά και οι υπόλοιποι με αυτοκίνητο ή με πούλμαν». 
Για το κλίμα ενόψει του αγώνα της Πέμπτης: «Πιστεύουν πολύ στην πρόκριση. Ολοι ξέρουν ότι θα είναι σκληρά παιχνίδια γιατί ο ΠΑΟΚ είναι δυνατή ομάδα. Είναι λογικό οι φίλοι του ΠΑΟΚ να πιστεύουν ότι η δική τους ομάδα θα περάσει και από την άλλη οι φίλοι της Ραπίντ, να πιστεύουν στην πρόκριση». 
Για τους στόχους της Ραπίντ στο Europa League: «Εχουμε ξεκινήσει το πρωτάθλημα τον Ιούλιο και είμαστε στην πρώτη θέση με τέσσερις νίκες. Είχα μία ήττα που πόνεσε πολύ, από την Αούστρια Βιέννης, στην έδρα μας. Απογοητεύσαμε τον κάθε φίλαθλο σε εκείνο το παιχνίδι. Είχαμε μία πολύ δραματική πρόκριση επί της Βοϊβοντίνα. Στην Αυστρία, είμαστε η ομάδα με τους περισσότερους τίτλους, αν και πλέον υπάρχει η Σάλτσμπουργκ που έχει πολλά χρήματα. Θα είναι ένα όνειρο για εμάς πάντως, να βρεθούμε στους ομίλους του Europa League». 
Για την κατάσταση της Ραπίντ: «Είναι πολύ καλή. Νικήσαμε τη Στουρμ Γκρατζ το Σάββατο, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα κερδίσαμε εκτός έδρας της Σάλτσμπουργκ. Το δείχνουν τα αποτελέσματα. Δεν έχουμε δεχτεί γκολ στα τελευταία παιχνίδια, μετά την ήττα από την Αούστρια. Υπάρχει φοβερή βελτίωση στην άμυνα». 
Για το τι μαθαίνουν για τον ΠΑΟΚ: «Όταν ακούσαμε πρώτη φορά το όνομα, σκεφτήκαμε την περσινή του σεζόν, που προκρίθηκε στους ομίλους και πέρασε χωρίς ήττα. Ξέραμε ότι πέρσι κέρδισε την Τότεναμ στο Λονδίνο. Είναι πολύ έμπειρη ομάδα, είναι ομάδα των ομίλων του Europa League. Ο προπονητής μας έχει δει τους αγώνες με τη Μπνέι Γιεχούντα και ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να περάσουμε στους ομίλους». 
Για το αν υπάρχει πιθανότητα να βρεθούν στην Τούμπα και οπαδοί του Παναθηναϊκού: «Ξέρω ότι υπάρχει καλή σχέση ανάμεσα στους οπαδούς μας, αλλά εγώ μπορώ να επιβεβαιώσω ότι θα βρίσκονται φίλοι της ομάδας μας στο γήπεδο. Δεν ξέρω κάτι για τον Παναθηναϊκό». 
Για τα εισιτήρια του δεύτερου αγώνα: «Ελπίζω στη ρεβάνς να υπάρχει sold out. Το Χάναπι χωράει 17.500 κόσμο. Ο ΠΑΟΚ θα πάρει όσα εισιτήρια του αναλογούν και αυτήν τη στιγμή δεν μπορώ να γνωρίζω πόσοι θα έρθουν. Εξαρτάται η παρουσία του κόσμου και από το πρώτο παιχνίδι αλλά νομίζω πως αν δε χάσουμε 4-0 ή 5-0 η ρεβάνς θα είναι ανοικτή. Είναι πάντα δύσκολο να κάνεις προβλέψεις. Το καλύτερο αποτέλεσμα είναι η νίκη πάντα. Ενας παίκτης της Ραπίντ δήλωσε ότι στόχος είναι να βάλουμε ένα γκολ και να μη δεχτούμε περισσότερα από δύο…»