Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Έργκους Κάτσε:" δεν περίμενα ότι θα έπαιρνα τόσο γρήγορα χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια"



Έργκους Κάτσε:"Ευχαριστώ τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, δίνοντας τη δυνατότητα να αγωνιστώ στο παιχνίδι με την Μπνέι Γιεχούντα. Για να πω την αλήθεια, όταν μπήκα στον αγώνα, είχα λίγο άγχος. Αφού, όμως, πετύχαμε το γκολ της ισοφάρισης και ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες, ένιωσα πιο απελευθερωμένος" τόνισε αρχικά για το προχθεσινό παιχνίδι.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη βοήθεια που του δίνει ο Γιώργος Δώνης: "Από τις πρώτες προπονήσεις, μου έχει μιλήσει αναλυτικά για θέματα τακτικής. Πιστεύω ότι όταν ένας παίκτης
τα πηγαίνει καλά στις καθημερινές προπονήσεις, αυξάνει τις πιθανότητες του για να πάρει χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια".
Όσο για τις έως τώρα εμφανίσεις του επεσήμανε: "Για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα ότι θα έπαιρνα τόσο γρήγορα χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια του
ΠΑΟΚ, ειδικά σε αυτά τα ευρωπαϊκά. Από τη στιγμή, όμως, που μ’ εμπιστεύεται ο προπονητής, εγώ προσπαθώ να δίνω το 100% των δυνάμεων μου και να πετυχαίνω τη διαρκή βελτίωση”.
Μίλησε, ακόμη, για την παρουσία των νεαρών παικτών στην ομάδα του ΠΑΟΚ: “Έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε μπροστά μας αλλά και να δουλέψουμε σκληρά, προκειμένου να φθάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Ένα καλό παράδειγμα για εμάς είναι ο Αθανασιάδης, ο οποίος πριν από μερικά χρόνια βρισκόταν στη θέση που είμαστε σήμερα εμείς οι νεαροί και ο οποίος κατάφερε να γίνει βασικός παίκτης”.
Απάντησε και στο χαρακτηρισμό αντι-Βιτόλο που του αποδίδουν πολλοί: "Ο Βιτόλο είναι ένας πολύ καλός παίκτης και, σίγουρα, πιο δυνατός από μένα”.
Σχολιάζοντας την κλήρωση με τη Ραπίντ Βιέννης, τόνισε: “Νομίζω ότι αν παρουσιαστούμε στα δύο ματς με τους Αυστριακούς όπως πρέπει, τότε θα έχουμε πολλές πιθανότητες να εξασφαλίσουμε την πρόκριση στους ομίλους. Και μακάρι φέτος να προχωρήσουμε στην Ευρώπη ακόμη πιο μακριά σε σύγκριση με τα δύο προηγούμενα χρόνια”. Ευχήθηκε, παράλληλα, να βρεθεί αντιμέτωπος με τον μέσο της Ίντερ Ουέσλει Σνάιντερ, τον οποίο θαυμάζει.
Τέλος, αναφέρθηκε και στο κεφάλαιο Εθνική ομάδα και την κλήση του στην Ελπίδων της Αλβανίας: “Παίζοντας με την εθνική ομάδα της χώρας σου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κερδίζεις πολλές εμπειρίες, που βοηθούν, ειδικά τους νεαρούς, να εξελιχτούν ως ποδοσφαιριστές”.
πηγή: sport24.gr