Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Bnei Yehuda-ΠΑΟΚ 0-2 Με το δεξί ξεκίνησε το Ευρωπαικό ταξίδι - Με τα δυο πόδια στην επόμενη φάση - Πολύ μέτριος ο αντίπαλος



Μια εύκολη νίκη επί ενός πολύ μα πάρα πολύ μέτριου αντιπάλου πέτυχε σήμερα ο ΠΑΟΚ στα πλαίσια του Γ' προκριματικού γύρου του Europa League.Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν οι Γεωργιάδης στο 62' και ο Αθανασιάδης στο 72'.Περιμένουμε πλέον αραχτοί και λάιτ τον επόμενο αντίπαλο μας στη φάση των playoff του Europa League.

Ανεξάρτητα πάντως από την δυναμικότητα των Εβραίων η σημερινή ποδοσφαιρική ΠΑΟΚτσήδικη βραδιά ήταν ευχάριστη και απολαυστική.Ένας υγιεινός περίπατος.Ένα ακόμη φιλικό ματσάκι προετοιμασίας.Τα δύσκολα έπονται και η διοίκηση οφείλει να "τρέξει" τον μεταγραφικό σχεδιασμό της.

Να λείπουν λοιπόν οι θριαμβολογίες γιατί θέλουμε δουλειά, πολύ δουλειά,γιατί σήμερα παίζαμε με μια ομάδα που ακόμη και σε αυτό το δύσμοιρο Ελληνικό πρωτάθλημα αν συμμετείχε θα πάλευε να σωθεί που στο τέλος πολύ αμφιβάλουμε αν τα κατάφερνε κιόλας.Όπως και νάχει όμως μια νίκη σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι δεν παύει να είναι νίκη ειδικά αν είναι και εκτός έδρας.
Π.Α.Ο.Κ. ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗ ΤΡΩΣ...
Π.Α.Ο.Κ. (Δώνης): Γλύκος, Ετο, Κουμάλο, Κατσικάς, Λίνο, Γεωργιάδης (81' Σαλπιγγίδης), Λάζαρ (75' Κάτσε), Γκαρσία, Ρομπέρ, Γιάννου (71' Πέλκας), Αθανασιάδης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΩΝΗΣ: "Σίγουρα θέλουμε σε κάθε ματς να είμαστε αποτελεσματικοί και να παίρνουμε τη νίκη. Εγώ ξέρω ότι χτίζουμε μια νέα ομάδα με καλή νοοτροπία μέσα στο γήπεδο και θέλω σε κάθε ματς και ειδικά στα επίσημα, να βλέπω ότι η ομάδα προχωρά βήμα-βήμα και σήμερα ήμασταν καλοί και σοβαροί μέσα στον αγωνιστικό
χώρο".
Για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν την ώρα του παιχνιδιού, σημείωσε: "Όταν η ομάδα βγήκε για ζέσταμα ήμασταν χαρούμενοι για το  ότι φυσούσε ενα αεράκι που έκανε την κατάσταση υποφερτή, αλλά με την έναρξη του αγώνα δεν ίσχυε αυτό. Η υγρασία δεν μας άφησε να πάρουμε καλές αναπνοές. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε αυτό που θέλαμε, γιατί σε αυτές τις συνθήκες είναι δυσκολο για τους ποδοσφαιριστές να αποδόσουν τα αναμενόμενα".
Για το τι δεν του άρεσε από την ομάδα, ανέφερε: "Γενικώς περιμένω παιχνίδι με παιχνίδι να έχουμε καλύτερο ρυθμό. Αυτό που βλέπω στην προπόνηση είναι ότι μπορούμε με τους παίκτες να φέρνουμε την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή. Είναι ένα κομμάτι στο οποίο πρέπει να δουλέψουμε και άλλο. Αυτό που μας λείπει είναι η ηρεμία και είμαστε βιαστικοί. Αυτό πρέπει να διορθώσουμε.
Δουλεύουμε πολύ σκληρά στην προπόνηση, είμαστε πειθαρχημένοι στον αγωνιστικό χώρο. Προσπαθώ τους μεσοεπιθετικούς παίκτες μου να τους απελευθερώσω. Από πλευράς ρυθμού δεν έμεινα ικανοποιημένος αλλά δικαιολογείται από την ζέση και την υγρασία"
Για τη ρεβάνς της Τούμπας, τόνισε: "Όλα τα ματς στην έδρα μας πρέπει να τα κερδίζουμε. Πρέπει να πάρουμε την νίκη και στη ρεβάνς και πρέπει να έχουμε ελάχιστες απώλειες στην Τούμπα γενικότερα καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο υπάρχουν δυο ομάδες και όχι μια. Στο ποδόσφαιρο και ο αντίπαλος είναι στον αγωνιστικό χώρο και πρέπει να τον σεβαστούμε. Στο ποδόσφαιρο έχουν συμβεί πολλά πράγματα και δεν κερδίζει πάντα το φαβορί. Για παράδειγμα είδατε χθες ότι η Φενέρ των πολλών εκατομμυρίων ευρώ ισοφάρισε στο 90".