Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

ΠΑΟΚ-Ραπίντ Βιέννης Live 23/8 21:30 OTEtv PlayOff Europa League



Εμπρός Αϊτέ Δικέφαλε...!!!


Link1   Link2   Link3   Link4   Link5   Link6  
 
 Link7  Link8  Link9  Link10  Link11  Link12  Link13
 
 
  
Η αποστολή αποτελείται από τους: 
Γλύκο, Χακόμπο, Έττο, Αποστολόπουλο, Σταφυλίδη, Λίνο, Ιντζίδη, Κουμάλο, Κατσικά, Λάζαρ, Φωτάκη, Κάτσε, Κίτσιου, Λόρενς, Ρομπέρ, Γεωργιάδη, 
Πέλκα, Γιάννου, Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη

Δηλώσεις Γιώργου Δώνη στην χθεσινή συνέντευξη τύπου:

Αρχικά, για το εάν είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ για τα ματς με τη Ραπίντ: «Η ομάδα μας βελτιώνεται από μέρα σε μέρα. Αφομοιώνουμε σημαντικά πράγματα στα παιχνίδια, η διάρκεια μας κάνει καλύτερους. Περιμένω να δω την ομάδα δυνατή και αποφασιστική. Θεωρώ πως είμαστε σε καλό επίπεδο βάσει των όσων βλέπω στην προπόνηση».
Για την απουσία του Γκαρσία και το κατά πόσο είναι έτοιμη η ομάδα να παίξει χωρίς αυτόν: «Η απουσία του Γκαρσία είναι σημαντική, καθώς πρόκειται για ισχυρή προσωπικότητα που ασκεί επιρροή και στους υπόλοιπους, επιβάλει ηρεμία και υπάρχει πειθαρχία στο τακτικό κομμάτι. Στο ποδόσφαιρο πάντα και σε όλο τον κόσμο, υπάρχουν τραυματισμοί και τιμωρίες, πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτά».
Για τα αμυντικά κενά που παρουσιάζει η ομάδα: «Αυτό που ανασταλτικά είδαμε με αντιπάλους πιο δυνατούς και από τη Μπνέι Γιεχούντα, είναι ότι σε ουδέτερο έδαφος είμαστε πιο συγκρατημένοι, καθώς υπάρχει μεγαλύτερη ισορροπία. Σε αυτά τα ματς δεν παρασυρόμασταν από την έδρα μας και  σίγουρα αύριο θέλω να έχουμε την ίδια ισορροπία. Είχαμε προβλήματα με την Μπνέι Γιεχούντα, αλλά και την Ξάνθη σε ανοιχτό γήπεδο. Δουλέψαμε πολύ αυτές τις ημέρες στο πώς να αποφύγουμε τις κόντρες σε ανοικτό γήπεδο, πράγμα που εξαρτάται και από τις τοποθετήσεις των χαφ μας. Δεν μπορούμε να σταθούμε στον επαναληπτικό, θέλουμε να κερδίζουμε και κυρίαρχο ρόλο παίζει η άμυνα. Να μην δεχτούμε γκολ είναι το πιο βασικό. Ακόμη και το 0-0 πάντα δίνει περισσότερες πιθανότητες σε εμάς».
Για το πνεύμα που θέλει να έχει η ομάδα που χτίζει: «Εμείς ζητάμε από την ομάδα που χτίζουμε και με νέα πρόσωπα και με νέα φιλοσοφία, να κυριαρχεί η φλόγα και ο ενθουσιασμός. Πρέπει να είμαστε δυνατοί στις μονομαχίες. Τους παίκτες μου θα τους δικαιολογήσω αν έχουν μία μέτρια μέρα, δεν θα τους δικαιολογήσω όμως αν δεν καταβάλουν προσπάθεια και αν δεν παίζουν δυνατά. Πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι θα επηρεάζει και τον κόσμο, ώστε και εμείς με το παιχνίδι μας να παρασύρουμε τον κόσμο».
Για το εάν αλλάζει κάτι με την είσοδο του Σαββίδη στην ΠΑΕ: «Είναι σαφές ότι θα πορευτούμε επάνω στο πλάνο που έχουμε εκπονήσει με τον Ζήση Βρύζα και τον Γιώργο Γεωργιάδη. Δεν θα αλλάξει κάτι μέχρι να εξασφαλιστεί οικονομική σταθερότητα».
Για τη δυναμικότητα της Ραπίντ Βιέννης και την αγωνιστική της φιλοσοφία:«Έχουμε δει όλα τα επίσημα ματς της Ραπίντ Βιέννης. Έχουμε ασφαλή συμπεράσματα και πρόκειται για μια πολύ σοβαρή ομάδα. Άσχετα με το αν κερδίζει και είναι πρώτη στο πρωτάθλημα της, ως προς την αγωνιστική φιλοσοφία η Ραπίντ μοιάζει με την δική μας. Δεν είναι ομάδα που θέλει να καταστρέψει, αλλά να δημιουργήσει. Έχει ρίσκο στο παιχνίδι της, αν και δεν ξέρω πως θα αντιδράσει σε έναν εκτός έδρας ευρωπαϊκό ματς. Τους έχουμε αναλύσει καλά και μπορώ να πω ότι μπορεί με βάση την ιστορία και την παρουσία μας στην Ευρώπη εμείς να είμαστε φαβορί, από την άλλη όμως είναι μία ομάδα με πολλά επίσημα παιχνίδια στα πόδια της και θα έχουμε ένα ισορροπημένο ζευγάρι και η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες».
Για την ενδεκάδα που θα παρατάξει αύριο, δήλωσε:«Έχω αποφασίσει, αλλά προτιμώ να την μάθουν οι παίκτες μου από εμένα λίγο πριν το ματς παρά από μία συνέντευξη Τύπου».
Για τον Λόρενς και το αν μπορεί να βγάλει 90λεπτο: «Είναι ένας έμπειρος παίκτης και είναι καλό να βρίσκεται στην 20άδα. Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορεί να βγάλει 90λεπτο».
Για τον στυλ παιχνιδιού της Ραπίντ: »Μπορεί να καταλάβεις αν μια ομάδα έχει αυτοματοποιημένες κινήσεις, αν παρακολουθήσεις πως λειτουργεί σε άμυνα και επίθεση. Ειδικά στην επίθεση έχει τα στοιχεία αυτά. Πρέπει στο μεσοεπιθετικό κομμάτι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, δεν μπορείς στο ποδόσφαιρο να κάνεις προβλέψεις. Πιστεύω θα είμαστε πολύ δυνατοί στον αγωνιστικό χώρο και φυσικά έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου».
Για την περίοδο της προετοιμασίας: «Πάνω στο υλικό που είχαμε προσπαθήσαμε να το δουλέψουμε. Υπήρχαν παίκτες που άλλαξα γνώμη. Θέλαμε να πέσουν οι τιμές κάποιων παικτών για να πάρουμε παίκτες με προσωπικότητα. Θέλουμε να επανέλθουν σε καλή φυσική κατάσταση οι Γκαρσία, Σαλπιγγίδης και Φωτάκης. Πιστεύω πως θα έχουμε μια καλή ομάδα. Αλλάζω ρόλους στην άμυνα σε παίκτες και αυτό μας δημιουργεί προβλήματα, καθώς δεν έχουμε σέντερ μπακ που να παίζουν ακραίοι και αντιστρόφως. Αυτό πρέπει να το διορθώσουμε στο μέλλον».
Τέλος, για τους Βιβιάν, Σαλπιγγίδη και Φωτάκη: «Ως προς τη φυσική κατάσταση είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο ο Βιβιάν. Θα δούμε πως συμπεριφέρεται με την μπάλα. Οι Σαλπιγγίδης και Φωτάκης δεν έχουν ενσωματωθεί στην φιλοσοφία της ομάδας,  χρειάζεται χρόνος για να γίνει αυτό θα πρέπει να δουλέψουν.
πηγή: sport2310.gr