Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Για χοντρό επεισόδιo και κατηγορίες Γιασέρ προς Ζήση αναφέρει ο baladoros «Κλέφτης δεν είμαι εγώ, κλέφτες είναι όλοι αυτοί που κουβάλησες εδώ»



Αναδημοσιεύομε αυτούσιο το ρεπορτάζ του baladoros.com και ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα
Σκηνές απείρου κάλλους, με βρισιές και απίστευτες κατηγορίες που εξαπολύθηκαν εκατέρωθεν διαδραματίστηκαν στο αθλητικό κέντρο όπου έμεινε ο ΠΑΟΚ, την παραμονή της αναχώρησης της ομάδας από την Ολλανδία. Πρωταγωνιστές, ο φροντιστής της ομάδας, Σύριος Γιασέρ, και οι Βρύζας,
Γεωργιάδης και Σαράτσης!
Το περιστατικό, το οποίο έγινε μπροστά σε δεκάδες μάτια κι αυτιά, έμεινε φυσικά κρυφό, αφού οι απεσταλμένοι δημοσιογράφοι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, το απέκρυψαν επιμελώς, ακολουθώντας της οδηγίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ…
Ο «Μπαλαδόρος» όμως, έχει το ρεπορτάζ…

Πώς έχουν τα πράγματα; Προσέξτε:

Σήμερα οι σιτιζόμενοι από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αυλικοί και συμβουλάτορες του Βρύζα, παρολίγον επικοινωνιολόγοι της ομάδας, έβγαλαν την … είδηση ότι απολύεται μετά από 15 χρόνια στον ΠΑΟΚ ο Σύριος φροντιστής Γιασέρ, τον οποίο ο ΠΑΟΚ, «ελέγχει για διάφορα» όπως έγραψαν…

Για το βίο και την πολιτεία του Γιασέρ, που είναι γνωστά εδώ και χρόνια, θα τα πούμε μια άλλη φορά. Η ιστορία όμως, στο αθλητικό κέντρο της Ολλανδίας, έχει ως εξής:

Εδώ και καιρό, είχε τονισθεί από την ΠΑΕ προς τους φροντιστές, ότι δε θα παίρνουν ρούχα που αφορούν την ομάδα, διότι είναι μετρημένα και τα έχει χρεωθεί ο τεχνικός διευθυντής. Στην Ολλανδία, λοιπόν, ο Γιασέρ πήρε 2-3 φανέλες και άλλες τόσες φόρμες παικτών και τις έκρυψε στις βαλίτσες του. Ενέργεια, την οποία επαναλάμβανε -μεταξύ μας...- εδώ και χρόοοονια…

Αυτό, το είδε λοιπόν και κάποιος από τους άλλους φροντιστές, και το κάρφωσε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Σαν συνέπεια, ο Γεωργιάδης με το Σαράτση ανέβηκαν στο δωμάτιο του Γιασέρ, και του ζήτησαν ν΄ ανοίξει τις βαλίτσες του. Αυτός τότε, άρχισε τη γνωστή συμπεριφορά του:

«Εγώ δεν είμαι κλέφτης. Ήρθατε να με κατηγορήσετε για κλέφτη»; Με τα πολλά, οι βαλίτσες άνοιξαν και οι φανέλες με τις φόρμες, ανακαλύφθηκαν στο… διπλό πάτο! Η απάντηση του Σύριου, που πάντα είχε μια έτοιμη απάντηση για τέτοιες περιπτώσεις ήταν «τις έφερα από τη Θεσσαλονίκη, δεν είναι της ομάδας»!

Η συνέχεια, δόθηκε στο λόμπι του ξενοδοχείου. Εκεί όπου ο … έξαλλος Γιασέρ, κατέβηκε, βρήκε το Βρύζα και μπροστά σε δεκάδες κόσμου και παικτών, που ήταν παρόντες, όπως και δημοσιογράφων, πρέπει να τονίσουμε, άρχισε να φωνάζει, έξαλλος, απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ:

«Δεν είμαι εγώ ο κλέφτης. Για κλέφτη έψαχνες; Κλέφτες είναι αυτοί που κουβάλησες εσύ, εδώ»!!! Σύμφωνα με όσα καταφέραμε να μάθουμε, τα υπόλοιπα είμαστε σίγουροι ότι θα τα αποκαλύψουν οι δημοσιογκφάφιτι του ΠΑΟΚ που ήταν εκεί, ο Βρύζας αντέδρασε, έβαλε τις φωνές και άρχισε στα μπινελίκια το Σύριο, με αποτέλεσμα να γίνει το «έλα να δεις», και να εκτυλιχθούν σκηνές απείρου κάλλους που δεν πε-ρι-γρά-φο-νται!

Με την επιστροφή στην Ελλάδα, δόθηκε άδεια στο Γιασέρ και στη συνέχεια, το συμβούλιο αποφάσισε ν΄ απολυθεί. Μάλιστα, πάρθηκε απόφαση να υποβληθεί και μήνυση στο Γιασέρ, η οποία σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, είναι στη διαδικασία κατάθεσης.

Πάντως ο Γιασέρ, εκείνο το βράδυ, έδωσε σόου στην Ολλανδία. Και μάλιστα, ήταν απειλητικός: «Για να με διώξεις θα με αποζημιώσεις» είπε στο Βρύζα και … απείλησε να ανοίξει το στόμα του και ν΄ αποκαλύψει «πράματα και θάματα»!!!

Έτσι, λοιπόν. Κλέφτης δεν είναι ο Γιασέρ, αλλά «ένας γύρος, όλοι όσοι κουβάλησε ο Ζήσης στην ΠΑΕ και στην ομάδα», και ο Γιασέρ έχει ν΄ αποκαλύψει "πράματα και θάματα"...

Κύριε Βρύζα, περιμένουμε δημόσια τη θέση σας…